Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 o zaman birine kızdığımızda Türk'sün mü diğecez ? Türklüğümüzü yücelteceğimizi ayaklar altına alıyoruz, bu tür canlıları ben türk olarak görmüyorum medeniyetten uzak bilinçsiz varlıklar, medeniyetten uzak olmaları konusu ayrı bi konu tabi.[signature][hline]Fire in the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Bu olayın sektörü bile var. Beastiary falan.[signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 said: Mayhem, 13 Temmuz 2005 18:33 tarihinde demiş ki: Türkdür ne yapsa yeridir, abaza kalmıstır. x ülkesinde 6 aylık bebeğe y kişi tecavüz ederek öldürmüştü, sebep farklıydı ama böle bi olay yaşanmış. bişeyler bilmeden heryere yorum yapmayalım[signature][hline]Boo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 said: Mayhem, 13 Temmuz 2005 18:33 tarihinde demiş ki: Türkdür ne yapsa yeridir, abaza kalmıstır. afedersin ama gerizekalısın[signature][hline] harvester Like a thief in the night, The wind blows so light. It wars with my tears, That won't dry for many years. lylidn... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 atin intikami vardi. köpegin intikamida olur insallah.[signature][hline]Messor,10 Temmuz 2005 tarihinde icq'da demiş ki: tel tak, telli kız fantezim olmuştur hep.. tellerine takıldım isimli kitabımı yeni çıkardım.. lylide.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frigg Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 3 yaşındaki çocuğa tecavüz edip kazan dairesine attıklarını da duymuştum bir kaç yıl önce yine çorumda... tabi sadece çorumda oluyor böyle şeyler diye birşey yok ama bu nasıl şey ya,midem kalkıyor iğrenç...[signature][hline]sabır,yüzünü ekşitmeden acıyı yudumlamaktır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Köylerde buza, köpek, tavuk, keçi, inek falan hep yapıyorlar bu işi.[signature][hline]bla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 oha tavuk? zor olsa gerek[signature][hline]Bonecrusher, 12 Temmuz 2005 16:42 tarihinde demiş ki: hoparlöre kavanoz dayarken minyon çikolata yemek? Çizimlerim [Pati Albüm] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 ehm..[signature][hline]Boo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 bu topicdeki postlari okudukca yaslandim yahu.[signature][hline]otkell lvl60 orc warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 öğwhmfdg...dsf. Oha ya. Bu kadarda şerefsizlik olmaz. YEmin ederim bıktım bu insan kimliğinde etrafda dolaşam öküzlerden! bu gün köpeğe bunu yapanlar yarın kime ne yapar ki bilir. Özür dilerim ama Direk öldürücn böyle tipleri halka kazandırmaya falan çlışmican. gfadfsasdf. kendini kaybeder[signature][hline] "Her Şey Vatan İçin!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Ha bu arada ölü çiğ tavuk ilede yapıyorlarmış bu işi. ben yapmıyorum ha köyden gelen bi arkadaşımdan duyumlarım.[signature][hline]bla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 CIdden yuh ne bole ya... Sappıttılar ıyıce..[signature][hline]MSN:[email protected] Nothing is real,but pain now.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nartanesi Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Benzer bir olay bir köpek çiftliğinde de yaşanmış, arena gibi bir programın muhabiri gizli kamerayla "köpekle beraber olabilmek için çiftliğin bekçisine" gitmiş (pazarlamasını o yapıyormuş) ve aralarında ilginç bir konuşma geçmişti. Aklımda kaldığı kadarıyla: Muhabir hasta olduğunu söylüyor ve bekçi de bel soğukluğu gibi bazı hastalıkların tedavisinin bir köpekle cinsel ilişkiye girmek olduğunu idda ediyordu. Hatta bir kaç isim sayıp onların da hasta olduğunu ve sözkonusu köpeğin hepsini iyileştirdiğini idda ediyordu. Zavallı köpeği bu kadar allayıp pulladıktan sonra da oturuyorlardı pazarlığa... Sapıklık mı? Evet Cehalet mi? Evet Peki ama insanları böyle hurafelere inandırıp para kazananlara ne demeli?[signature][hline]Cennette huriler varmış, kara gözlü İçkinin de oradaymış en güzeli Desene biz çoktan cennetlik olmuşuz; Bak bir yanda şarap bir yanda sevgili Ö.Hayyam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 tavuk isi zor kucuk yaslardakiler herhalde .... nediyorum ben ya?[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 e yuh ama?[signature][hline]Aslında.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 bazı haberlerden sonra hukuk diye bişeyin varlığından nefret ediyorum. darth rahan olasım geliyor. beyinsiz hayvanlar ya...[signature][hline]Adblock Image: http://forum.paticik.com/images/madalya/* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 bu durumu anlatabilecek bir kelime varmı bilemiyorum :([signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 said: HymnOfSnuk, 13 Temmuz 2005 18:25 tarihinde demiş ki: e yuh ! aynısını yazcaktım gerek kalmadı[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 ohanneschickenburger[signature][hline]Fear of the fool, is the beginning of the wisdom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 said: EagleEye, 13 Temmuz 2005 18:12 tarihinde demiş ki: "ölmemiş olan köpeklerin ise şehir çöplüğünde iç organları parçalanıncaya kadar defalarca tecavüce uğradığı anlatılıyor" bu işin ardında zenciler olmalı ırkçılık yapmayın.[signature][hline]Silent dance with death... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 said: RedallHoor, 13 Temmuz 2005 18:11 tarihinde demiş ki: Allah kahretsin onları köpekler kovalasın hepsinin annesini.. [signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Höstingen.. Böyle bişey varsa yapanları köpek sürüsü kovalasın(başka bişey yapsında terbiyesiz olur burada söyleyemem)[signature][hline]Eski _NoelBaba_ Yeni SbNN!!! Not:Account aynıdır sadece nikim deişmiştir..Yadırgamayınıss.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Eşek,at yapanı duydum da köpek yapanı ilk defa duyuyorum ve tiksindim...[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Aramıza sizde katılın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 yuh artk yaa. Bunu bile yapmayı göze alabiliolarsa her şey beklenr bu insan görünmlü hayvanlardan!!![signature][hline]Apeiron... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar