Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Prieste Crit İtem Caiz midir ?

ozii_x

Öne çıkan mesajlar

Evet Priestte caster sınıfındadır.. ama critical özellik veren itemler mage lere verilmelidir.. ben Bl de yaptıgım partylerde crit veren itemlere priestleri rollettirmemeyi düşünüyorum.. sizin görüşleriniz doğrultusunda fikrim değişicek. .bana açıklarmısınız mage mi öncelikli yoksa priestinde hakkı varmı ?[signature][hline]Burning Legion - LvL 60 - Human - Mage - Mayweda

Guild - Yoktur

Eternal, 06 Temmuz 2005 10:23 tarihinde demiş ki:
bak ben bi fire mage ezdim adamın hayalleri kurudu.
Sosyal ağlarda paylaş

walla küssün direk kick lerim gider yeni party kurarım öncelik magenin diye düşünüyorum ben.. dün bir paladin mooncloth recipesine roll attı 15 kere sordum tailormusun ? cvp vermedi.. direk kickledim.. millet invite plz fln deyince geri alayım dedim ama adam ignore ettiği için bye bye dedik.. 1 dakika sonra yeni paladin buldum..[signature][hline]Burning Legion - LvL 60 - Human - Mage - Mayweda

Guild - Yoktur

Sosyal ağlarda paylaş

Eğer priest Holy Spec/İnspiration kullanıyorsa crit itemlere (gerçekten ihtiyacı olan türden eşyalara ama) mage'in ihtiyacı yoksa zar atmasında bir sakınca yok. İlla ben atacağım diyorsanız gruba girmeden "crit gear çıkarsa rollarım" diyin, kabul ederlerse ne ala etmezlerse bir yarım saat daha priest arasınlar. Sonuçta sabahın 4ünde raid yapmak isteyip de "lfm, priest only" diye saatlerce bağırıp çağıranın muhtaç olduğu kişi sizsiniz. Evet bütün yabancılar "greedy bastard" diyecek, türkler forumlarda "bilmemkim şuna rolladı, noob" diyecek ama level 60 da tek item için girdiğiniz instance da en az 2 saatinizi gömüp sallama magicallar ile geri dönmeniz mantıksız.

Ya da hiç uğraşmayın, iyi ve kalablık bir guilde girin (ki Priest almayacak guild yoktur), sabah akşam basın barbutlara.
Sosyal ağlarda paylaş

evet fikrimi değiştirmemde yardımcı oldunuz.. priestinde hakkı oldugunu açıklamalarınızla kabul ettim..[signature][hline]Burning Legion - LvL 60 - Human - Mage - Mayweda

Guild - Yoktur

Sosyal ağlarda paylaş

şöyle bir düşünelim;priest normalde ınstance a girerken crit heal atıcam ve öyle tutucam tankı diye girmez,yani critsiz heal üzerine girer.eger yuzde 1 crit atmadı diye hayat kurtaramayacaksa zaten girmesin-girmezde zaten.
bir arkadas priest set crit bonusu veriyor dıyor ama bakarsanız nerdeyse tüm setler crit veriyor
Sosyal ağlarda paylaş

Açıkçası %crit mage için daha önemli ise (daha nedir?) ve bana da yarıyorsa (priest isem): Banane :)

Bir item priest'e %1 katkı sağlayacaksa, aynı item mage çin %10 katkı demek ise; Priest o item'ı aldığında kendisi için %100'dür. Mage'in %10 ise sinektir :)[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected]ek$i:topluignebasi
WoW:Narcosis[Burning Legion] | Shab[Warsong] | Prion[Skullcrusher]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
miyaw33, 06 Ağustos 2005 15:14 tarihinde demiş ki:
ben zaten önemsiz demedim illuvatar ama mage kadar önemli değil,magin crit atması gidişatı değiştiriyor cogunlukla.ben mage eksıkken peistın alması yanlış bence dedim.eger magein ihtiyacı yoksa priest alabilir.

Ama sen diyosun ki "%1 crit bişi değiştirmez"... Ee adam salak değil o itemlardan 1 tane toplamıyor heralde. %1 %1 toplaya toplaya yüzde bilmemkaç oluyor o.[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence"

Kerforn/Night Elf Druid
Burning Legion

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...