Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

şahin k'yı hiç böyle görmediniz

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
eskilerdeeeeen çook eskilerden..[signature][hline]Anubis the Sexy
Voys, 06 Ağustos 2005 23:25 tarihinde sayıklamışki:
tartarlı su , müsil hapı atılmış su , karbonhatlı su gibi şeyler gelıyor rakı görünce aklıma. müsil ne alaka demeyin hastahanede verdiler... verdiler... verdiler...
Mesaj tarihi:
AUHAUHA gülmenin dozu kaçtı sandalyemden düşüodıum :D süpper olmuş ellerine sağlık mehmet in :D

Şahin Yılmaz abimizi ilerde bu tip projelerin orjinallerindede görmek istiyoruz :D

Seattlle ın .... korum senin için beni bitirdi :D[signature][hline]Elinde Bethlehem in SUIZID albümü olan varsa lütfen bana ulaşsın yoksa deliricem :(
Mesaj tarihi:
ahehhahah seattle ın .... esprisii süper ciddiyeettttttttt[signature][hline]Anubis the Sexy
Voys, 06 Ağustos 2005 23:25 tarihinde sayıklamışki:
tartarlı su , müsil hapı atılmış su , karbonhatlı su gibi şeyler gelıyor rakı görünce aklıma. müsil ne alaka demeyin hastahanede verdiler... verdiler... verdiler...
Mesaj tarihi:
said:
Zubadam, 07 Ağustos 2005 02:17 tarihinde demiş ki:
Şahin Yılmaz abimizi ilerde bu tip projelerin orjinallerindede görmek istiyoruz :D
oo tabii olur :) şahink alışık zaten kameralara :)
Mesaj tarihi:
Ve hatta şahinizm hareketi engellenemez olduundan paticiktede konu dışı / müzik bölümü gibi bide şahink bölümü yapılsın :P

Şahin ağamızı destekliyelim :D[signature][hline]Elinde Bethlehem in SUIZID albümü olan varsa lütfen bana ulaşsın yoksa deliricem :(
Mesaj tarihi:
said:
taz, 07 Ağustos 2005 01:58 tarihinde demiş ki:
mehmetk yapmış sahin-yilmaz forumlarından :)

eh nick ne forumlarda. Benim sanırım " aslansınsahink" idi :D[signature][hline]-Fear of the fool, is the beginning of the wisdom-

Mandoo, 05 Ağustos 2005 20:06 tarihinde demiş ki:
iyide abi o insanlar ne yapsın? ölsünler mi? isterseniz katledelim..
Shadowcast, 05 Ağustos 2005 21:05 tarihinde demiş ki:
Böyle çözümler kısa vadede olmaz.
Mesaj tarihi:
said:
taz, 07 Ağustos 2005 02:30 tarihinde demiş ki:
o kadar azmayalım bence kafamıza terlik inmesin :p

Niye ki her oyna ayrı bölüm açmışlar bide şahin abiye bi bölüm açsınlar tam olsun :D

şaka bi yana Şahin abimizin forumuda kapanmış bişi olmuş büyük özlem içersindeyiz böyle sağdan soldan duymaca haberlerle olmuo :D[signature][hline]Elinde Bethlehem in SUIZID albümü olan varsa lütfen bana ulaşsın yoksa deliricem :(
Mesaj tarihi:
said:
Muhallebi, 07 Ağustos 2005 02:32 tarihinde demiş ki:
eh nick ne forumlarda. Benim sanırım " aslansınsahink" idi :D
tazmanyak :)

said:
Zubadam, 07 Ağustos 2005 02:32 tarihinde demiş ki:
Şahin abimizin forumuda kapanmış bişi olmuş büyük özlem içersindeyiz böyle sağdan soldan duymaca haberlerle olmuo :D
www.sahin-yilmaz.com/forum
Mesaj tarihi:
said:
taz, 07 Ağustos 2005 02:37 tarihinde demiş ki:
said:
Muhallebi, 07 Ağustos 2005 02:32 tarihinde demiş ki:
eh nick ne forumlarda. Benim sanırım " aslansınsahink" idi :D
tazmanyak :)

said:
Şahin abimizin forumuda kapanmış bişi olmuş büyük özlem içersindeyiz böyle sağdan soldan duymaca haberlerle olmuo :D

bişey demiyorum artık[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz...
Mesaj tarihi:
said:

bişey demiyorum artık

Heyo :D ben www.sahink.com a bakıodum bakıodum bulamıodum :D[signature][hline]Elinde Bethlehem in SUIZID albümü olan varsa lütfen bana ulaşsın yoksa deliricem :(
Mesaj tarihi:
Azgın sular beni azdırdı şahin abi ! bauhauhauhuhauhauha :D[signature][hline]| Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! |
--------------------------------------------------------------
Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim
--------------------------------------------------------------
| Sahip olduğun gücü asla gösterme !
|B_L
Mesaj tarihi:
abi gecenin bi vakti bariz kahkahalar içindeyim. büyük ihtimalle birazdan yatınca bu resimlerle ilgili rüya görücem:

gladiatör filminde "maximus, maximus" diye bağıran güruh "şahin k, şahin k" diye bağırırken...

şahin k, darth maul'a lightsaber sallarken...[signature][hline]a.k.a "bay bomba"
SWG:
Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy
Otkoo Jeliyeer of Bria Galaxy
Mesaj tarihi:
seni ve seni , bu forumda istemiyorum.
şahin k'yı bırak aaarthuk.[signature][hline]valandil ownz j0o!
sevgi dolu bir insanım.
WoW - Kelvin , olm nerull'dan atmışlar lan./Burning Legion
  • Yeni Oluştur...