Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

allahım noluyor?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
saat 05:30 , hava henüz aydınlanmadı.
zifiri karanlık , nedir bu?[signature][hline]valandil ownz j0o!
bir eğlencemizin de sonuna geldik
WoW - Kelvin , olm nerull'dan atmışlar lan./Burning Legion
Mesaj tarihi:
lanet hepimize bulaştı[signature][hline]Karanlık mı git karanlıkta dolaş ne olduğunu hisset ve anla,gizlilik mi ağzını kimseye açma,sessizlik mi sabırlı ol ve o anın gelmesini bekle.
Mesaj tarihi:
1 saat kadar bekle, daha yeni yağdı yağmur çaktı şimşek, hava geç aydınlanır. Keza dün erken kararmıştı, ben 19:30 civarı köprüden geçerken saat 21.00 gibiydi ve herkes farlarını yakmıştı.

Yok aslında kıyamet kopacak kandırıyoruz.[signature][hline]Bir fincan kahveden daha güzel olan tek şey, ikinci fincandır." CAFEIN
Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır.
Mesaj tarihi:
Şimişekler çaktıktan bi süre sonra bizim burda bişeyler oldu ama anlamadım. Bi siren sesleri falan filan. Biyere düştü heralde[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence"

Kerforn/Night Elf Druid
Burning Legion

Mesaj tarihi:
şimdi biraz aydınlandı..
deniz mükemmel gözüküyo ışık hafif dağlarada vurdu..
tam fotoluk durum..du çekem hatta..
hatta denize girem[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes.
And she's not breathing back.
Anything but bother me.
It takes my pain away
Mesaj tarihi:
hava bulutluyken hemen aydınlanmasını bekleme yani görmüonmu yagmur vs bulutlu hava[signature][hline]"Far away is a place where I hide
the truth that have to be locked away"
Mesaj tarihi:
yaw bide ben sabahtan beri yalnızım evde bizimki çıkıom dedi gitti hala dönmedi orda kaldı snrm aa sahi kapıyı kilitlim unuttum kitlemeyi[signature][hline]Karanlık mı git karanlıkta dolaş ne olduğunu hisset ve anla,gizlilik mi ağzını kimseye açma,sessizlik mi sabırlı ol ve o anın gelmesini bekle.
Mesaj tarihi:
said:
arina, 07 Ağustos 2005 06:43 tarihinde demiş ki:
dışarısı ne güzel sessiz sedasız...

Birazdan Kanal D yi aç sedayı görürsün sen seslimi sesizmi
ah hah ahahah ahahah haahh[signature][hline]

[Bu mesaj Eternal tarafından 07 Ağustos 2005 06:45 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Eternal, 07 Ağustos 2005 06:44 tarihinde demiş ki:
said:
arina, 07 Ağustos 2005 06:43 tarihinde demiş ki:
dışarısı ne güzel sessiz sedasız...

Birazdan Kanal D yi aç sedayı görürsün sen seslimi sesizmi
ah hah ahahah ahahah haahh

sessiz sedasız güzeldi böyle=)[signature][hline]kuru bir pantolon ile balık tutulmaz...(cervantes)
Mesaj tarihi:
Eveet, bu geceyi de kıyamet kopmadan atlattık, hadi hayırlısı... Asıl ben dün evde kopan kıyametten sonra bugün ne yapmalıyım onu düşünüyorum ya.. neyse.[signature][hline]Bir fincan kahveden daha güzel olan tek şey, ikinci fincandır." CAFEIN
Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır.
Mesaj tarihi:
dünyalar savaşı karşı dünyadan saldıryolar[signature][hline]henüz çocukluğumuzu bile yaşamamıştık. bir kadın eli değmemişti ellerimiz. bir sevgiliden mektup bile almamıştık daha. bir gece sabaha karşı, pranga vurulmuş ellerimiz ve ayaklarımızla çıkarıldık idam sehpalarına. herkes tanıktır ki korkmadık. içimiz titremedi hiç. mezar toprağı gibi taptaze, mezar taşı gibi dimdik boynumuzu uzattık yağlı kementlere.
asıldık ey halkım, unutma bizi...
Deniz Gezmiş
Mesaj tarihi:
said:
Cafein, 07 Ağustos 2005 07:24 tarihinde demiş ki:
Eveet, bu geceyi de kıyamet kopmadan atlattık, hadi hayırlısı... Asıl ben dün evde kopan kıyametten sonra bugün ne yapmalıyım onu düşünüyorum ya.. neyse.

+1.
[signature][hline]drat this creature of memories ill,
foolhardy and fey i may be, yet him i shall quell.
Mesaj tarihi:
bi bluetooth un içinden çıkan kablonun neye yaradığını bulamayınca korkmuştum , bide yatarken yanımıza düşen yıldırım yuzunden zıpladığımda bugun korktum.[signature][hline]Voic3
arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki:
kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem

Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki:
en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
Mesaj tarihi:
guze guzel yagsın ohh mis gibi oldu hava[signature][hline]Lopeth, 31 Temmuz 2005 20:35 tarihinde demiş ki:
her fake için topik açarsak adamlar kendilerini bi bok (kaka)zannedip tekrar tekrar gelirler
  • Yeni Oluştur...