Head Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 saat 05:30 , hava henüz aydınlanmadı. zifiri karanlık , nedir bu?[signature][hline]valandil ownz j0o! bir eğlencemizin de sonuna geldik WoW - Kelvin , olm nerull'dan atmışlar lan./Burning Legion
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Ee hava kapalı.[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence" Kerforn/Night Elf Druid Burning Legion
Malkavian Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 lanet hepimize bulaştı[signature][hline]Karanlık mı git karanlıkta dolaş ne olduğunu hisset ve anla,gizlilik mi ağzını kimseye açma,sessizlik mi sabırlı ol ve o anın gelmesini bekle.
Cafein Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 1 saat kadar bekle, daha yeni yağdı yağmur çaktı şimşek, hava geç aydınlanır. Keza dün erken kararmıştı, ben 19:30 civarı köprüden geçerken saat 21.00 gibiydi ve herkes farlarını yakmıştı. Yok aslında kıyamet kopacak kandırıyoruz.[signature][hline]Bir fincan kahveden daha güzel olan tek şey, ikinci fincandır." CAFEIN Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır.
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Şimişekler çaktıktan bi süre sonra bizim burda bişeyler oldu ama anlamadım. Bi siren sesleri falan filan. Biyere düştü heralde[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence" Kerforn/Night Elf Druid Burning Legion
MartinLGore Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 İşte küresel ısınma hep bunar hede hödö (hö?)[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Clementine Soundtrack | arşiv**********
trapt Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 şimdi biraz aydınlandı.. deniz mükemmel gözüküyo ışık hafif dağlarada vurdu.. tam fotoluk durum..du çekem hatta.. hatta denize girem[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes. And she's not breathing back. Anything but bother me. It takes my pain away
taz Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 HEPİMİZ ÖLÜCEZ!!! HEPİMİZ ÖLÜCEZ!!!!!!! *!velveleye verip kaçar*
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 hava bulutluyken hemen aydınlanmasını bekleme yani görmüonmu yagmur vs bulutlu hava[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away"
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 kuşadası'da öyle, çok sinir bozucu bir durum.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
Malkavian Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 yaw bide ben sabahtan beri yalnızım evde bizimki çıkıom dedi gitti hala dönmedi orda kaldı snrm aa sahi kapıyı kilitlim unuttum kitlemeyi[signature][hline]Karanlık mı git karanlıkta dolaş ne olduğunu hisset ve anla,gizlilik mi ağzını kimseye açma,sessizlik mi sabırlı ol ve o anın gelmesini bekle.
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Şimdi alıştı hava.[signature][hline]g3nk.
SteelBB Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Yağmuru özlemişim...[signature][hline] "Unutulmuş Muydum Alışıyormuydun Yokluğuma Beklenmiyormuydum Kalbinimi Yordum Bunca İş Güç Arasında..."
arina Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 dışarısı ne güzel sessiz sedasız...[signature][hline]kuru bir pantolon ile balık tutulmaz...(cervantes)
Eternal Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 said: arina, 07 Ağustos 2005 06:43 tarihinde demiş ki: dışarısı ne güzel sessiz sedasız... Birazdan Kanal D yi aç sedayı görürsün sen seslimi sesizmi ah hah ahahah ahahah haahh[signature][hline] [Bu mesaj Eternal tarafından 07 Ağustos 2005 06:45 tarihinde değiştirilmiştir]
arina Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 said: Eternal, 07 Ağustos 2005 06:44 tarihinde demiş ki: said: arina, 07 Ağustos 2005 06:43 tarihinde demiş ki: dışarısı ne güzel sessiz sedasız... Birazdan Kanal D yi aç sedayı görürsün sen seslimi sesizmi ah hah ahahah ahahah haahh sessiz sedasız güzeldi böyle=)[signature][hline]kuru bir pantolon ile balık tutulmaz...(cervantes)
Cafein Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Eveet, bu geceyi de kıyamet kopmadan atlattık, hadi hayırlısı... Asıl ben dün evde kopan kıyametten sonra bugün ne yapmalıyım onu düşünüyorum ya.. neyse.[signature][hline]Bir fincan kahveden daha güzel olan tek şey, ikinci fincandır." CAFEIN Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır.
tAKA Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 actiniz somagzinizi aydinlandi hava alala :)[signature][hline]34'life. fun, music, events = life
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 dünyalar savaşı karşı dünyadan saldıryolar[signature][hline]henüz çocukluğumuzu bile yaşamamıştık. bir kadın eli değmemişti ellerimiz. bir sevgiliden mektup bile almamıştık daha. bir gece sabaha karşı, pranga vurulmuş ellerimiz ve ayaklarımızla çıkarıldık idam sehpalarına. herkes tanıktır ki korkmadık. içimiz titremedi hiç. mezar toprağı gibi taptaze, mezar taşı gibi dimdik boynumuzu uzattık yağlı kementlere. asıldık ey halkım, unutma bizi... Deniz Gezmiş
Nereid Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 said: Cafein, 07 Ağustos 2005 07:24 tarihinde demiş ki: Eveet, bu geceyi de kıyamet kopmadan atlattık, hadi hayırlısı... Asıl ben dün evde kopan kıyametten sonra bugün ne yapmalıyım onu düşünüyorum ya.. neyse. +1.[signature][hline]drat this creature of memories ill, foolhardy and fey i may be, yet him i shall quell.
Voys Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 bi bluetooth un içinden çıkan kablonun neye yaradığını bulamayınca korkmuştum , bide yatarken yanımıza düşen yıldırım yuzunden zıpladığımda bugun korktum.[signature][hline]Voic3 arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki: kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki: en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
unac Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 guze guzel yagsın ohh mis gibi oldu hava[signature][hline]Lopeth, 31 Temmuz 2005 20:35 tarihinde demiş ki: her fake için topik açarsak adamlar kendilerini bi bok (kaka)zannedip tekrar tekrar gelirler
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 bi yağmur yağmadı gitti.[signature][hline]Lölö Mustafa sizleri pek severdi...
Öne çıkan mesajlar