Kakarotto Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Bilmiyorum belki gazetelerde falan okumuşsunuzdur.böyle DC comics bir çizgi roman çıkarttı.Normal hayatında bir doktor olan Selma Tolon 1999 depreminde ilkyardım görevlisi olarak çalışırken bir binanın altındaki alanda eski Osmanlı imparatorluğu zamanından kalan bir büyü kitabı ve bir yeniçeri kılıcı (Türk Palası) bulur.Bunlar gücünün kaynağını oluşturur.Güzel bir çizgi roman olmuş.İlk bölümünde DC kahramanları da Yeniçeriye katılıyor.Okumanızı tavsiye ederim :) en azından Türkiye için bişey değil mi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Needen bulup okuyoruz bunu? Merak ettüm valla konu ilginç :D[signature][hline]Wanted!! Vash the Stampede Dead Or Alive 60 Billion $$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kakarotto Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 valla D&R dan aldım ben geçen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Evt ben de görmüştüm ama almamıştım olmazsa bi bakayım arkadaş beğendiyse[signature][hline]Blood never ends without the power of wisdom!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kakarotto Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 yani çizimi hoş konusu itibariyle de Türkleri iyi anlatıyo ama Türkçe yazılar biraz komik kaçmış üzerinde :) özellikle Batman in falan Türkiyede olduğunu düşünmek insana gülünç geldiği kadar gurur da veriyo belli yerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 sen muslumanlıgın yuzkarasısın kazımmmm!!!!! bu cumle ıle alplerımıze taht kurdu tesetturlu hatun yeniçeri selma talon admalar ahala turkıyenın modern bır ulke oldugunu ogretemedık hala bızı arap sanıyorlar neyse ama kanunın merlınle olan ilişkisi filan hoşuma gıtmedı degıl gerekli şeylerde bol mıktarda var ben hatta ayakustu okudum orda[signature][hline]God's In His Heaven, All's Right With The World. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tashmoo Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 bende ıstıyorummm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 bakınız daha önce açılmıştı: http://forum.paticik.com/view.php?id=81445 pls bablar ordan devam edelim, daha iyi olur :)[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar