Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nokia - Qreader

Gunn

Öne çıkan mesajlar

6710 nokiama ebookları okumak için qreader yükledim. Hangi uzantılı ebookları telefonuma atmalıyım okumak için?

Bu arada telefonda quickword diye bir program var word dosyalarını gösteren ama bir ebooku word dosyası olarak attığınızda "desteklenmeyen bir ofis sürümüyle yapılmış" diyip açmıyor.

Kısaca Nokia'da (para vermeden) internetten çekeceğim ebookları nasıl okuyabilirim?
Sosyal ağlarda paylaş

kesin bir bilgim yok ama xp'de bilgisayarın uzantısını tanımadığı durumlarda microsoft sitesi üzerinden arama yaparak o uzantıyı çalıştıran programları sana söyleyen bir program var. eğer uzantı microsoft tarafından da tanınmazsa orada arama yapabileceğin başka bir adres veriyor. (adresin ne olduğunu hatırlamıyorum, o yüzden bu kadar uzattım. kusura bakmayın :( ) o adresde uzantıyı yazıp onu çalıştırmak için gereken programı görebildiğin gibi program ismini yazıp da yazdığın programın çalıştırdığı uzantıları görebiliyorsun. biraz dolambaçlı anlattım ama url'leri hatırlamıyorum malesef :( biraz uğraşırsan bulabilirsin büyük ihtimalle.
ayrıca .lit uzantılıları okuyabilir belki. .lit uzantılı bir e-book bulup bir dene istersen.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...