ontus Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Bir item stone scripti yazdim ve itemleri aldiginda alan kisinin fame inin belirttiim sayi kadar dusmesini istiyorum birkac sey denedim ancak sorun su itemi aldigimda fame im dusuyor ama random bir sayi olarak dusuyor.Konsolda da scriptimin icindeki fame dusurme icin verdigim degerlerin undefined symbol diyor. Scriptin 1 buttonu ONBUTTON=8 if (<8000) src.sysmessage Bu itemi almak icin Fame'iniz yeterli degil. return 0 else src.newitem i_pet_horse_brown_dk src.act.more c_m_unicorn src.act.color 0481 src.act.name Unicorn src.act.bounce src.sysmessage Guzel bir Unicorn'unuz oldu.Tebrik ederiz. src.fame=-(+8000) //(src.fame=(-8000)'i de denedim endif return 1 Yardimci olursaniz sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 ONBUTTON=8 if (<8000) src.sysmessage Bu itemi almak icin Fame'iniz yeterli degil. return 0 else src.newitem i_pet_horse_brown_dk src.act.more c_m_unicorn src.act.color 0481 src.act.name Unicorn src.act.bounce src.sysmessage Guzel bir Unicorn'unuz oldu.Tebrik ederiz. src.fame=+-8000)> return 1 endif böle bir dene.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ontus Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Saolun ise yaradi.tesekkur ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 ehehe erdin mi muradına[hline] Yaşayamadığınızı Yaşayın www.darkplanes.net Çok Yakında Geliyor -------------------------------- The sky's gonna open People gonna pray and sing I can't feel a thing I can't feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 sayılarda eval kullanın[hline]ICQ: 4435695 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar