Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dilediğiniz gibi solo atın !

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
http://www.guitarshredshow.com

Süper harika gördüğüm en iyi flashlardan biri. Yüklenmesi azcık uzun sürüyorda yüklendikten sonra jam-lesson bölümünde lessonda biraz çalışın (harflere ve sayılara basarak belirli solo kalıplarını çalıyorsunuz) Sonra Jam kısmına geçin. Açıkcası gitar çalan bi insan olarak epey eğlendm :)[signature][hline]oh yeaa
Mesaj tarihi:
jam'in hastasi oldum, ozellikle demon'in akordionu parcalaninca surat ifadesi super ehe.[signature][hline]Saeros, 14 Temmuz 2005 15:21 tarihinde demiş ki:
harbi, almanlar danimarkalılar filan bi başlıyolar, ih möhte şiş köfte diye, "english please" demekten dil kalmıyo.
Mesaj tarihi:
said:
Dextra, 06 Ağustos 2005 12:52 tarihinde demiş ki:
bi olayı var mıydı benim kaçırdığım? 2 kere çaldırttı bana o kadar?

3 kez olsa gerek demonın akardiyonu patladıktan sora jam'e başlıyosun sora dwarflar deliriyo :)[signature][hline]Fire in the Darkness...
Mesaj tarihi:
lesson kısmındaki sololar süper ya.. zZzz[signature][hline]Name: CaNNi
Class: Assasian
Clan: yok
Race: El Morad
Server: Beramus
Level: 61
Sonunda bi mirajım oldu.. :D
CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi ;)
Mesaj tarihi:
gaza geldim yine bakıcam eheh
bu arada değişik harf kombinasyonları sölesek,paylaşşsak bişiler ne kadar güzel olur değil mi ? [signature][hline]Manhattan'da çalışan İsmail Kamış'ın hastasıyız.

[Bu mesaj kingpin tarafından 06 Ağustos 2005 22:41 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Muhtemelen yüklediği şeylerin çoğu ztn Jam kısmında her sahnede atılan soloya göre farklı hareketlerin konması sanırım :) hehe yanlız şimdi lesson bölümündeki soloların tablarıda vermiş aşşağıda çalmaya çalışıp çalamamak kötü tabi gerçekte :)
  • Yeni Oluştur...