Predator Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 http://www.guitarshredshow.com Süper harika gördüğüm en iyi flashlardan biri. Yüklenmesi azcık uzun sürüyorda yüklendikten sonra jam-lesson bölümünde lessonda biraz çalışın (harflere ve sayılara basarak belirli solo kalıplarını çalıyorsunuz) Sonra Jam kısmına geçin. Açıkcası gitar çalan bi insan olarak epey eğlendm :)[signature][hline]oh yeaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Ayrıca explorerda sorun çıkarması olası alt kısım görünmedi bende Opera ile sorunsuz çalıştı[signature][hline]oh yeaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 cok gay be:)[signature][hline]Bal adam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Oha cok hastaymış herifler dibine vurmuş. Herfi herşeyi doru basıyo yanlız zoom'layın lessonra yukardan 2 ye basıp bakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 süper[signature][hline]a.k.a. Heren Istiaron Crossroads Blues My Space de yeni solo albümüm ve konser resimleri Paticikteki süper manyak buton Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 haha you must free your mind master guitarist :)[signature][hline]Fire in the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 hastası oldum ya deli.[signature][hline]Manhattan'da çalışan İsmail Kamış'ın hastasıyız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 hayatımda şimdiye kadar gördüğüm en aşmış flash bu, son kararım.[signature][hline]bu paticik beni çok güldürüyo ya Msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 off supermiş yahu[signature][hline]Open the door and the moon will fall..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 jam bolumunun hikayesi manyakmıs ahahaha elemanlara konser verdigim yerde gülmekten klavyeye basamadım[signature][hline]Live In Flames.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 jam'in hastasi oldum, ozellikle demon'in akordionu parcalaninca surat ifadesi super ehe.[signature][hline]Saeros, 14 Temmuz 2005 15:21 tarihinde demiş ki: harbi, almanlar danimarkalılar filan bi başlıyolar, ih möhte şiş köfte diye, "english please" demekten dil kalmıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Hastası oldum predatorbey süpermiş saolasın. :)[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Gloria | Level 30 | Orc Warrior | Burning Legion | Grimsoul Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bengii Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 oha süpermiş bu ilk kısımda kendi attıgı sololar şahane yaratıcılıgın bukadarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 hubarey. hasta bişey.[signature][hline]Lölö Mustafa sizleri pek severdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 ohanes,çok iyi gerçekten.[signature][hline][b]''Be a realist demand the impossibe'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 bi olayı var mıydı benim kaçırdığım? 2 kere çaldırttı bana o kadar?[signature][hline]Dextra, 29 Ekim 2001 00:40 tarihinde demiş ki: Minoc'da fisherman'e Igor buy dedim. Göctük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 oha süpermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 said: Dextra, 06 Ağustos 2005 12:52 tarihinde demiş ki: bi olayı var mıydı benim kaçırdığım? 2 kere çaldırttı bana o kadar? 3 kez olsa gerek demonın akardiyonu patladıktan sora jam'e başlıyosun sora dwarflar deliriyo :)[signature][hline]Fire in the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delinquent Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Ahahaha Serious Picking'de spagat aciyor adam yahu! :D[signature][hline]Delinquent's Homepage Delinquent's DeviantART Gallery Young enough to feel an earthquake, too cool to even care. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sughnuk Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 "ı" daki legatonun hastasıym Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 lesson kısmındaki sololar süper ya.. zZzz[signature][hline]Name: CaNNi Class: Assasian Clan: yok Race: El Morad Server: Beramus Level: 61 Sonunda bi mirajım oldu.. :D CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 gaza geldim yine bakıcam eheh bu arada değişik harf kombinasyonları sölesek,paylaşşsak bişiler ne kadar güzel olur değil mi ? [signature][hline]Manhattan'da çalışan İsmail Kamış'ın hastasıyız. [Bu mesaj kingpin tarafından 06 Ağustos 2005 22:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 4 olcu bekleyip myle giriyorum, fast picking gidiyorum genelde (qwertyuıopxcv) sessiz kısımların ilkinde fast picking yapıyorum, 2.sinde qyla girip 12 yapıyorum, sonra biraz daha fast picking yapıp kyla giriyorum, oyle.[signature][hline]http://deliriyon.blogspot.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 hikaye biraz daha uzun olsaydı keşke. insan bu kadar yüklemeye daha uzun bişeyler bekliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Muhtemelen yüklediği şeylerin çoğu ztn Jam kısmında her sahnede atılan soloya göre farklı hareketlerin konması sanırım :) hehe yanlız şimdi lesson bölümündeki soloların tablarıda vermiş aşşağıda çalmaya çalışıp çalamamak kötü tabi gerçekte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar