Zopik Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 .. aramaktayım ?[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben...
Catscratch Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Ne sıcaklığı bu ?[signature][hline]This Cat Scratches Free.
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 dışarının olacak hali yok :) işlemci sıcaklığıdır :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Zopik Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Hm evet hava sıcaklığı olarakta algılanabilir dimi : ) Yok ama biliyorum havayı ya. 45 derecek şu anda. heh ... cpu board vs .. donanımların sıcaklığı kısacası. özellikle cpu ve board. ona göre şu hayvani fan ın gücünü arttırıp azaltacağım. direk arttırmak daha iyi diyeceksiniz ama 24 saat açık makinem. hem elektrik faturasına çok katkıda bulunuyor hemde çok ses çıkarıyor ... o yüzden makul bir ayarda tutmak istiyorum. sisoft sandra, aida fln var ama kurmadım. onları zırt pırt açıp bakmak gerekiyor birşeyi merak ettiğimde. işime gücüme engel oluyor...[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... [Bu mesaj Zopik tarafından 05 Ağustos 2005 11:53 tarihinde değiştirilmiştir]
arc Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 dur benim kullandığım programın adını hatırlayabilirsem, hah coolmon, ama ek bişi yüklemek gerekiyo neyse bir araştır sen. masaüstünde desktopa gömülü duruyor bende rahatsızlık vermiyor[signature][hline]bu paticik beni çok güldürüyo ya Msn: [email protected]
Zopik Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 bakim hemen[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben...
Sailor Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 intel anakartın varsa onun programı var, trayde duruyor grafik olarak gösteriyor sıcaklığı.[signature][hline]oasis.gen.tr Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196
streamin Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 coolmon yada msi anakartin varsa corecenter[signature][hline]filmliste revcon0674 riva tun emulegokmod k.litecodec
Rahan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 motherboard monitor tam istediğini yapıyor[signature][hline]Adblock Image: http://forum.paticik.com/images/madalya/*
Zopik Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Rahan'ın söylediği program işimi gördü. coolmon için extra dll fln gerekiyor sanırım. ya da şu rahan'ın söylediği programda olabilir. ikisininde kısaltması aynı çünkü : ) saolun tekrardan ...[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben...
othinn Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 sysmetrix var her bi şeyi gösteriyor masaüstünde değişik yığınla teması olan şeyle..skinle işte..
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Kesinlikle motherboard monitor. Görsel açıdan çok iyi, özelleştirilebiliyor falan... http://mbm.livewiredev.com/download.html[signature][hline]A.K.T.I.F: Android Keen on Terran Infiltration and Fighting T.A.B.L.E.T: Transforming Artificial Being Limited to Exploration and Troubleshooting
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 cpu z die bişi var kullanmadım hiç ama sen bi bak istersen http://www.cpuid.com/cpuz.php#download
Machiaveli Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 SpeedFan diye aratabilirsin, hem basit hemde kullanisli bir program.[signature][hline]Never too old to learn!
Mephinx Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 anakartın asus ıse asusprobe ıyı bır programdır.Eger degılse speed fan işine yarar.[signature][hline]Savaşacak gücün yoksa,silahını düşmanına ; Yönetebilecek kudretin yoksa,beynini sana boyun eğdirene ; Uğrunda ölebilecek bir amacın yoksa,aşkını nefretine sat...
Öne çıkan mesajlar