Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ekranın bir köşesinde durup sürekli sıcaklığı söyleyecek bir program ...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
dışarının olacak hali yok :) işlemci sıcaklığıdır :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Geyyik
[Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Hm evet hava sıcaklığı olarakta algılanabilir dimi : ) Yok ama biliyorum havayı ya. 45 derecek şu anda. heh ...

cpu board vs .. donanımların sıcaklığı kısacası. özellikle cpu ve board. ona göre şu hayvani fan ın gücünü arttırıp azaltacağım.

direk arttırmak daha iyi diyeceksiniz ama 24 saat açık makinem. hem elektrik faturasına çok katkıda bulunuyor hemde çok ses çıkarıyor ... o yüzden makul bir ayarda tutmak istiyorum.

sisoft sandra, aida fln var ama kurmadım. onları zırt pırt açıp bakmak gerekiyor birşeyi merak ettiğimde. işime gücüme engel oluyor...[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben...

[Bu mesaj Zopik tarafından 05 Ağustos 2005 11:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
dur benim kullandığım programın adını hatırlayabilirsem, hah coolmon, ama ek bişi yüklemek gerekiyo neyse bir araştır sen.

masaüstünde desktopa gömülü duruyor bende rahatsızlık vermiyor[signature][hline]bu paticik beni çok güldürüyo ya
Msn: [email protected]
Mesaj tarihi:
Rahan'ın söylediği program işimi gördü. coolmon için extra dll fln gerekiyor sanırım. ya da şu rahan'ın söylediği programda olabilir. ikisininde kısaltması aynı çünkü : )

saolun tekrardan ...[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben...
Mesaj tarihi:
anakartın asus ıse asusprobe ıyı bır programdır.Eger degılse speed fan işine yarar.[signature][hline]Savaşacak gücün yoksa,silahını düşmanına ;
Yönetebilecek kudretin yoksa,beynini sana boyun eğdirene ;
Uğrunda ölebilecek bir amacın yoksa,aşkını nefretine sat...
  • Yeni Oluştur...