Owner_Diemaster Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 ya beyler geçen benim racing motorla sapancaya gittim gişelerden ogsnin yanında boşluk wardı zart die geçtim ordan polis plakamı almış sora dönerekn polis kenarı çekmeye çalıştı kenarı çeker gibi yaptım direk uzadım ya evi fln basmaslar dimi :P[hline]Dark World Uo Dark World Uo Forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hione Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 behahaeha manyakmisin kardeşim sende fazla amerikan filmi izlemişsin girme oyle atraksiyonlara.Bi bok olmaz ceza yersin sadece plakaya kitlemiştir.[hline]a.k.a Templar Saunblade fütursuzca sevişirim mütemadiyen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FiXxXeR Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 bisi olmaz cezasi 20milyon... bizim arkadas yanlislikla o yola girmis daha ogsyi gecmeden fark etmis bakmis yol bos geri gidiym bari demis geri gidip giseden gecmis sonra polis durdurup 90milyon ceza yazmis geri geri gitmekten hehe ogsden gecseydi daha iyi olurdu:)[hline]a.k.a. Sharez Give me the strength to be what I was and forgive me for what I am. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 ilk muayenende çıkar ortaya. ben bi kere polis'e çarpmıştım.ama öle çok fazla değil dokundurdum.allahtan arka plakam söküktü bişi olmadı. eskişerhir yoluda bilkent çıkışında 106'yla kapışmaya başladık.herif önde ben tampon tozu temizliyoryum.tam milli kütüphanenin önünde eleman arayı baya açtı. göbeğin orda sarı yandı.eleman bastı ben bastım,o geçti kırmızı yandı.sonra birden ortaya bi polis çıktı.önümde dur diyo.asıldım frene, motor freni falan.araba patlayacak heralde dedim içimden(7500 devirde bikaç saniye) sonunda polis benim ön kaputa yüklenip hafif geriye doru zıpladı.sonra camın dibine gelip bişiler diyodu hatta bağırıyodu(adrenalinden bişi duymuyorum tabi.).kapıyı açmaya çalışınca kendime geldim direk sağa dönüp dikmene kaçtım.ama en çok korktuğum anlardan biridir heralde.[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 yapmayın arkadaşlar öyle sürat mürat. birisine çarparsınız sonra başınız yanar. en kötüsü ölüm riski de çok fazla.[hline]fizban: forza tayvan malı chipsetler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 bunların hepsi o amerikan filmleri yüzünden pis gevurlar gençhlerimizin beynini yıkıyorlar :) hadi adamlarda porshe diablo flm var bastı mi gidio da size noluo :) bu arada cidden sakat işler bak ben hep topsuz taşıma araçlrına biniom güvenli güvenli seyehat ediom (ehe sormayın seneye 18 im bizim peugeotu parçalarım heralde hız yapmaktan fln)[hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 abi herkes basar. hele 20li yaşlarındaysa kesin basar. bunu engellemenin yolu yok. adrenalin insanı çeker. söliyebileceğim bikaç şey, araba kullanmayı tam öğrenmeden basmayın.makasa girmeyin.ilk denemelerinizde yanlız olun ,yanınızda arkadşlarınız olmasın.sol ayak freni ,el freni gibi denemelerinizi boş alanda yapın.arabanızın tepkilerini öğrenmeden basmayın.herkesin gazına gelmeyin. bide her basanın peşine düşmeyin.[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 tamam ra_d abey :p benım daha warya 1 sene uhuhuh[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thalion Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Dimi basar herkes 20'li yaşlarında, bende basmıştım o yaşlarda, 2 arkadaşımı da öyle basarken kaybettim.. iyi de şöförlerdi başkalarının hatası yüzünden birisi 20 diğeri 22 yaşında hayata veda etti.. Aynı şekilde bende 21 yaşımda şehir içinde 120 ile giderken ara sokaktan çıkan bir kamyonun altına gidim.. Arabanın motoru yan koltuktan çıktı dışarı.. şimdi 25 yaşındayım ama hala dizlerimden sakatım.. spor yapamıyorum, koşamıyorum vs.. Gözümün önünde arkadaşım 6 takla atarak eskişehir yolundaki benzinliğe girdi.. Yakın arkadaşım basarken önüne atlayan bir yayayı öldürdü, davası hala sürüyor, psikolojik tedavisi de.... Bilkent yolunda bir 206 ile kapışan arkadaşım 206'nın üzerine kırması sonucu yolun dışına fırlayıp 5 takla attı, 3. takla sırasında camdan fırladı araba üzerinden geçti.. vücudunda kaç kırık olduğunu hatırlamıyorum şu anda ama uzuuun süre hastanede kaldı.. Eh bu kadar iç karartma yeter.. Basacak adam zaten basar, ama en azından arasıra da olsa basacakken aklınıza bu tarz şeyler gelirse belki basmazsınız ( o seferlik )..[hline] IT Geek, NooBi C# Developer, Network Associate, System Admin, VoIP Technician, Ex Online Gamer.. Addicted to Paticik.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 www.trafik.gov.tr[hline]Freeware.WeB.Tr IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 iyi amaçlı bir mesaj ancak bütün arkaşların rallici galiba[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thalion Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Ankara bilkent, başkent.. spor arabalar... rallici'den beter :[hline] IT Geek, NooBi C# Developer, Network Associate, System Admin, VoIP Technician, Ex Online Gamer.. Addicted to Paticik.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 illa basmak istiyorsanız ralliye katılın be. hem Türkiye'nin de ralli olayı gelişir... Burası trafik, yok ööle..[hline]fizban: forza tayvan malı chipsetler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Owner_Diemaster Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 ii de konu arabaya dönmüş ben racing motordan söz ediorum :)))[hline]Dark World Uo Dark World Uo Forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 ole tehlıkelı yerlerde basmak kotu ama sımdı tem desın fılan hem para verıyorsun basmak ıcın bıde basmıycan :p nese[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 tamam abi işte bende farklı bişi demedimki.bu olacak.ölebilirsiniz.bu yaşlarda herkesin gözü kara olur.benim dediğim eger bu bokları yiyeceksenizde bunlara dikkat edin. yalanmı abi "20li yaşlarımdayım ve basmıyorum hiçte basmadım,hiç te içimden gelmedi" diyen yalan söler.bu iş böle... açıklıyım: araba kullanmayı tam öğrenmeden basmayın.makasa girmeyin. açıklamaya gerek yok.zaten deneyimsizseniz çok büyük tehlike altındasınız. ilk denemelerinizde yanlız olun ,yanınızda arkadşlarınız olmasın. zaten deneyimsizseniz ve eğer allah korusun bi terslik olursa yanınızda arkadaşlarınızıda götürmeyin.herşey bu kadarda değil.arkadaşınıza bişey olurda size bişey olmazsa arkadaşı(lar)nızın anne-babasının yüzüne nası bakarsınız onu düşünün. sol ayak freni ,el freni gibi denemelerinizi boş alanda yapın. ilk seferlerde şehir içinde denenmesi feci tehlikelidir.çünkü ne kadar alana gererksinim olduğunu kavrayamazsınız.ayrıca sol ayak freninde debriyaj'a sonuna kadar basmaya alışmış ayağınız frenede aynı hissizlikle basacak ve kiteyecektir. arabanızın tepkilerini öğrenmeden basmayın. arabanızın hangi devirde elektriği kestiğini ,hangi hızla nasıl virajlarda önden bıraktığını,hangi hızla arkayı attığını bilmeden basmayın.böylece şehir içinde sürerken arabanın sınırlarını zorlamamış olursunuz. herkesin gazına gelmeyin. arkadaşlarınız gazına gelmeyin.yanınza "bas lan" diye konuşan adamları hiç oturtmayın.normalde hiç yapmayacaığınız şeyleri yapmanıza, hiç girmeyeceğiniz aralara girmenize sebeb olabilir.bude normalden 2 kat fazla tehlike demektir. bide her basanın peşine düşmeyin. yanınızdan bi anda geçen, arkadan götünüzün dibine girip sonra geçen,size makas atan herkesin peşine düşmeyin.siz tecrubeli olabilirsiniz.ama diğer adamın ne durumda olduğunu bilemezsiniz.basacağınız zamana sadece siz karar verin. sonbişi daha söliyim.giderken birisinin götüne fren ışıklarının yanmasına güvenip fazla girmeyin.eğer arabasına kıyacak bi adamsa,bi anda 3'e veya 2'ye atıp aniden yavaşlayabilir.hiç fren ışığı yanmadığı için sizde arkadan girebilirsiniz. ha belitiyim bende bi trafik kazasından dolayı iki dizimdende sakatım.başın sağolsun ama eğer senin anlattığın kazaların hepsi bir anda olmadıysa bunu bilen arkadaşların bu olayları gördükten sonrada basmaya devam etmişler.demek istediğim herkes etrafındakilerin başına kötü olaylar gelsede basar.benim demek istediğim madem illa basacaksınız bunlara dikkat edin.[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 said: Owner_Diemaster, 03 July 2003 13:39 tarihinde demiş ki: ii de konu arabaya dönmüş ben racing motordan söz ediorum :)))[hline]Dark World Uo Dark World Uo Forum abi tamam anladık.seninde honda cbr 950 racing motorun var. her yere yazacağına nickini honda cbr 950 yapsaydın tam olsaydı.[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 ama devil egzosu var?[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 aferin ona.[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Owner_Diemaster Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 adasd :) nese ben basıyorum ama öle otobancılar gibi deil yani kadranda bi kere 300 ü buldum ztn kask kafamdan fırlıodu azz daa ztn boş yolda yapmıştım nese hala basıodum ama dikkatli ne dmişler KONTROLSUZ GÜÇ GÜÇ DEİLDİR ne iblem fzla alakası yok ama nese[hline]Dark World Uo Dark World Uo Forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 [hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thalion Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Ya o polis huzur vs. yukarıdaki banner ile ilgili bişi derdim de şimdi ayıp olur şanlı!!! polis teşkilatımıza..[hline] IT Geek, NooBi C# Developer, Network Associate, System Admin, VoIP Technician, Ex Online Gamer.. Addicted to Paticik.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 20 yaşımdayım ve 17 yaşımda 1 kere bastım, bi dahada basmadım,sonra hiç te içimden gelmedi. hız iyi güzelde bir anlık zevk için ölümü göze alan adam uyuşturucuyada başlayabilir türlü türlü işlerde yapabilir... aklı başında bir genç yapmaz bunu. hız özgürlük duygusu verir, ama bu duyguya ihtiyacınız varsa hayatınızda bazı şeyler yanlış gidiyor demektir.[hline]Ophelia (Fifth Age) Elastros Silverblade (FR) Kith-Karus (FR) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 ablam kalcasını kırdı 1 aydır yatıyor daha en az 2-3 yatacak Araba ile hız yapmanın zevkini ben bir turlu alamıyorum yani ne zevki var bana anlatın bende basayım Arabaları geçmek hazmı veriyor bir suru arkadasım var hız yapıyorlar. Hız bana göre dolaylı yoldan intihar etmektir. Alıcan 406 coupe yi ole yavas yavas gidicen ne guzel valla eskısehır yolunda 120 nın ustune sehirde 80 ın ustune cıkmadım hayatımdan memnunun adrenalini sokak yerine pistlerde yada paintball sahalarında yaşamayı tercih ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar