Necro Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Bu adamda yabancı yani herkes bisden nefret etmiyor buff olmadığını söyledim direk karşılıksız verdi :) [spo1=Buda yabancı][/spo]
qwerty1 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 lapu lapu ve tong suana kadar tanıdıgım en ii yabancı oyunculardır.adamına denk gelmıssın yani
SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 bunlar hoş şeyler .. kaynaşın ehhha[signature][hline]Anubis Karakteriniz, şöhretinizden önemlidir. Karakteriniz, siz ne iseniz odur... Oysa şöhretiniz, başkaları sizi ne sanıyorsa odur. you are not a beautiful and unique snowflake. you are the same decayin organic matter as everything else.
Necro Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Tongkoy ve lapu yu kardeş diye biliyorum lusian da iyi biri :) Zaten lapu yu biz 62 yaptık :D her gün cz troll lerde kasıyor 70 e kasmak istiyormuş =) o 62 oldu ben 57 o başka :D
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 said: TrTownUser, 06 Ağustos 2005 11:21 tarihinde demiş ki: Tongkoy ve lapu yu kardeş diye biliyorum lusian da iyi biri :) Zaten lapu yu biz 62 yaptık :D her gün cz troll lerde kasıyor 70 e kasmak istiyormuş =) o 62 oldu ben 57 o başka :D lusian eski nicki fesaf israilden çok iyi arkadaşımdır.Hakkaten iyi insanlar var.[signature][hline]Never+Again+Never+Again+Never+Again......... Hayat Combosu..........
CizmeliKedi Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Beramusta Super_warrior02 yi nasıl bilirsiniz?[signature][hline]CizmeliKedi in Beramus.
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 said: CizmeliKedi, 06 Ağustos 2005 11:38 tarihinde demiş ki: Beramusta Super_warrior02 yi nasıl bilirsiniz? 1-2 kere kesmişliği var beni :D
SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 o değilde rename varmı ya[signature][hline]Anubis Karakteriniz, şöhretinizden önemlidir. Karakteriniz, siz ne iseniz odur... Oysa şöhretiniz, başkaları sizi ne sanıyorsa odur. you are not a beautiful and unique snowflake. you are the same decayin organic matter as everything else.
Necro Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Yahu bazı kıt ve salaklar var öldüklerinde söver atarlar ya 50 np için kıtlar skill failed olsa bile anlamıyor başlıyorlar bunlar öldüklerinde gülüyorlar :) ama lusion,tong,lapu 3 lüsünden kaçın lusian da 62 ye kasıyor şu an :D
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 ben de aynı cömertliği göstermeye çalışıyorum elimden geldiğince. insanların aklında kalıyor. mesela ben aresdeyken brianfatal ve marcoscesar diye bi türk bi brezilyalı abilerim vardı çok yardım ettiler bana, hala aklımda yani. mykoya gelsinler bende onlara yardım ederim
Aware3 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 hele ilk önce myko da olan türklere yardım et ( bana yardım edebilirsin item olarak :D ) daha +8 maulu bile vermedin :(
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 haaaayır yine mi sen :D:D:D:D ben sana anlayış gösteriyorum daha ne? :D [Bu mesaj Eternalus tarafından 06 Ağustos 2005 12:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Aware3 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 atma len :P bende zaten +8 maulu alıp eski clanımdaki birine vericektim senin gözün doysun artık ne diim bende sana göre bişi bulunca vermem :D
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 beramus ta marte ve wisper ı tek gecerım eheh.hele marte ki 30 ya$ında ıtalyan,lvl 55 tı 1 hafta chıckenları kastırırken benımde kasmama yardım etmı$tı.hatta bı ara artık turkler party pls aga dedıgınde "balain pls talk them" dıyor "oke" dıyıp haledıyordum eheh.[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê
ChALLeNgE Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 türk insanıı cimri kardeşiimm en basitinden brethde gezerken türkün birinden swift istiyorum vermiyo gidiyorum yabancıdan istiyorum saniye geçmeden veriyo bu en basiti adamlar oyunda bile medeni :D[signature][hline]Name : ChaLLeNgE_tr Nation : Karus LeveL : 6x Clan : Reaction Server : ares
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 challenge öyle genelleme yapma bence.bazen bende vermıyorum turklere ama nedenı gayet mantıklı (en azından bnm ıcın).mesela dun abyss dungeonda gecen bı pm muhabetı xx:hi xx:from? ben:turkey xx:o zmn bir swift ver pm i blockladım,swiftte vermedim.hatta caps lock acık swift istiyenlere de vermiyorum.genelde ztn pm blocklu gezdıgım ıcın fazla sorunda olmuyor ama benım asıl swift vermeme nedenım milletin ısteyı$ tarzı.o yuzden hatayı dırek turklere yıkmak yerıne bıraz da ben napıyorum denmelı.[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê
ChALLeNgE Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 benim istiyiş tarzım gayet insancıl oluyoo senden isteyiş tarzı banada ters ama ban pm açıyorum adama : ben: kardeş swift verirmisin diyorum xx : veremem diyo isteyiş tarzımda bi sorun yok sanırım[signature][hline]Name : ChaLLeNgE_tr Nation : Karus LeveL : 6x Clan : Reaction Server : ares
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 hanzoya denk gelmı$sın sorun o =P[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 swift ver. swift versene. swift! diyenlere vermiyorum.. lütfen kelimesini kullanmak zor geliyo insanlara. Biraz kibar olun. kahvane değil burası :)[signature][hline]Name: CaNNi Class: Assasian Clan: yok Race: El Morad Server: Beramus Level: 61 Sonunda bi mirajım oldu.. :D CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi ;)
Mad_MaxX Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Bu işn türkü yabancısı olmaz önce adam olmak lazım bende 41 mega var 41 lwl görenini yapıyoruz iki mageyız ben alan yapıyorum diğer mega yatıyor her neyse bir sawaşçı daha geldi partiye aldı bir iki dk sonra adamı attı patiden neden attın dedim para istiyorum paylaşırız dedi ben hemen partiyi bozup adamı partiye aldım öbür megayıda aldım almasaydım ben yanlış yapmış olurdum işte örnek ikimizde türküz farkımız ne bunun cevabınıda siz verin bu öneği kendimi övmek için vemedim beni burda tanıyan bir iki arkadaş var sakın unutmayın bu bir oyunda olsa herkez oyunda kendini oynuyor belkide bu oyunların tutulma sebebi de bu oyunda olsa gerçek hayat gibi (Enfilasyonuda yükselten biz türkler değilmiyiz)hiç 50 milyona staf satılırmı 350m eşya olurmu ama malesef bizler varsak olur sizlerden ricam lütfen bir şeyler yaparken ulusumuzu düşünerek yapalım ATA'mızın kemiklerini sızlatmayalım
tosun_pasa Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 eski clan arkadaslarim bunlar; kardes olmayabilirler ama ayni evde yasiyorlar.. ev arkadasi falan galiba. neyse guzel insanlardir sonuc olarak ama asil dikkatimi ceken yine meshur "noktasiz i" oldu.. ya gozunuzu seviyim kullanmayin sunu.. onlarda "ÿ" olarak gorunuyor.. bi forumda gormustum hatta. knight online ile ilgili kisaltmalar, bilinmesi gerekenler diye bi topic'de bu hedenin bile aciklamasi vardi. literature girdi artik.
KingMadboy Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 onu dun ::ujio:: ile konuştum nerelelisin dedi türkiye dedim adam neden hep türkler y kullanıyo dedi bende onlar ı yapıyo sizde türkce dil destegi olmadıgı için öyle görünüyo dedim! adam yükledi aa şimdi normal diyo :)[signature][hline]Server: Ares / Ares Nick : Kefase / AmonRakoth Class: Mage İce / Fİre / Kasar Hood LvL: 5x / 6x Clan: Nosferatu / Nosferatu
Metakuso Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 bi keresinde de brette birinden swift istedim sen ne vercen dedi :D 80 fr verdim ben de swift için ahauah çok acaip adamlar var ya[signature][hline]I have a friend who's name is Hidayet, but he's not a Jedi yet.
icebreak3r Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 bazıları ole ama bazılarıda gerçekten vermiyor ben istedim nerelisin dedi turk dedim vermedi mesela ama ondan sonra başkasından istedim sn geçmeden verdi var onlardada yani[signature][hline] !!! BEN DAHA CİVCİVİM !!! EST SOLARUS OTH MİTHAS LVL 42 ;( N.P: HİÇ YOK PELERİN YOK SERVER : ARES NİCK : icebreak3r
icebreak3r Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 kingmadboy abi ben kasında bi 50 olam yahu valla cz ye gittim 1 ok anında yerdeyim sırf lvl kasıcam belki yaparım die başıma neler geldi ;([signature][hline] !!! BEN DAHA CİVCİVİM !!! EST SOLARUS OTH MİTHAS LVL 42 ;( N.P: HİÇ YOK PELERİN YOK SERVER : ARES NİCK : icebreak3r
Öne çıkan mesajlar