Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

iş başvurusu ( ilginç bir iş başvuru sorusu )

DynamicK

Öne çıkan mesajlar

Hakkaten ya ama o ortamı iyi hayal edebilmek lazım...Mantığını tamamen anladım.Doktor sizin hayatınızı kurtardığı için ona güveniniz bi kere tam.Onun için ona arabayı tereddüt etmeden verebilirdik.Ve yanına hastayı atardık.Tabi önce doktorun telefonunu alırdık.Sonra gelip bizi almasını isterdik.Bu sırada durakta hatunla tanışırdık ve o romantik ortamda 2 dakkada öpüşme sahnesine geçerdik.Böyle kasıntı bi durumda acayip şekilde kara geçerdik.

Hakkaten hayatta bu tarz durumlarla karşılaştığımızda iyi düşünmemiz gerekicek yada her zaman hatırlayabileceğimiz prensiplerimiz olucak.Prensip bana göre bişey olmadığı iiçin ben satrançtaki gibi düşünerek kaarar verirdim.Şunu yaparsam nolur vs...
Sosyal ağlarda paylaş

Benim cevabım kızı alırım, nasılsa yaşlı adam hastalanırsa doktor bişiyler yapar oldu...

Buarada bence değerlendirme şu şekilde oluyo

Doktora yardım edersen, borcunu her türlü ödemeye çalışan biri
Yaşlıya yardım edersen, yardımsever biri
Kıza yardım edersen, fırsatları değerlendirmeyi iyi bilen biri
Sosyal ağlarda paylaş

Gerçekten çok zekice bir cevap olmuş o tek kişinin verdiği cevap.O cümlelerden otesi bos ama benim cevabımda sanırım su olurdu.

"Araba iki kişilik ise gayet zengin biriyim demektir.(2 kişilik arabalar benim bildiğim hep spor).Cep telefonumdan en yakındaki arkadasımı arayıp gelmesini ve yardım etmesini isterdim.Bu arada Hasta adam ve Doktoru arabayla bir an önce gönderirdim. Tabi arkadasımı aradıktan sonra birde taksi çağarırdım.Arkadasım arabasıyla gelirken bende arabamdan aldıgım şemsiyeyle kızın yanına gider ve ıslanmamasını sağlayıp konuşmayı açar ve tanışırdım.Sonra arkadasım gelirdi onu 2 dk kenara alıp olayları anlatır ve arabasını alırdım.Şemsiyeyi arkadasa verir arabaya kızı bindirir ve gitmek istediği yere götürürdüm.Tabi yolda onu yemeğe davet ederdim cevabına gore davranır ama sonucta telefonunu yada ev adresini almıs olurdum.Arkadasımda cagırdıgım taksi geldikten sonra eve giderdi.Bende kızı evine bıraktıktan ve hersey guzel gectıkten sonra hastaneye gidip hastanın yanına ugrar ve gerekli olan maddi imkanları saglardım.Doktorla konusur ve arkadasımın arabasını götürür verirdim.Arabam zaten hastanenin garajında yani korumada .Sabah erkenden taksiye atlar ve hastaneye giderdim hastanın durumunu kontrol eder.Arabayı alıp giderdim. Bu arada gün içinde kızı tekrar arardım." işte benim cevabım bu olurdu.Herkes mutlu ve iyi ..
Sosyal ağlarda paylaş

yalnız bir durum dikkatimi çekti.

neden hayatınızda en çok tanışmak istediğiniz insanı sevgili olma potansiyeline sahip bir kişi olarak sınırlandırıyorsunuz ki?

düşünce tarzıyla sizi etkileyen biri olması daha mantıklı[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum"
Sosyal ağlarda paylaş

said:
helena, 06 Ağustos 2005 23:31 tarihinde demiş ki:
yalnız bir durum dikkatimi çekti.

neden hayatınızda en çok tanışmak istediğiniz insanı sevgili olma potansiyeline sahip bir kişi olarak sınırlandırıyorsunuz ki?

düşünce tarzıyla sizi etkileyen biri olması daha mantıklı

en çok tanışmak istediiimiz kişi ya bir sevgili yada bir sanatçı vs. olucaktır .. bir dost la tanışmak için can atmayız . tanımıyorsak ztn bizim için iyimi kötümü olcağını vs. bilmeyiz anlatabildimmi[signature][hline]Anubis the Sexy
Voys, 06 Ağustos 2005 23:25 tarihinde sayıklamışki:
tartarlı su , müsil hapı atılmış su , karbonhatlı su gibi şeyler gelıyor rakı görünce aklıma. müsil ne alaka demeyin hastahanede verdiler... verdiler... verdiler...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
FallenAngeL, 06 Ağustos 2005 01:48 tarihinde demiş ki:
tabi Malkaviancım sen ilk once hepsinin kanını bi guzel içer sora kızı draculanın gelini gibi hoş bişi yapar atlar arabana giderdin

o 2. plan işe alsınlar hele dur[signature][hline]Karanlık mı git karanlıkta dolaş ne olduğunu hisset ve anla,gizlilik mi ağzını kimseye açma,sessizlik mi sabırlı ol ve o anın gelmesini bekle.
Sosyal ağlarda paylaş

ya bırak bu utancından kızın kanınıda ememez[signature][hline]Anubis the Sexy
Voys, 06 Ağustos 2005 23:25 tarihinde sayıklamışki:
tartarlı su , müsil hapı atılmış su , karbonhatlı su gibi şeyler gelıyor rakı görünce aklıma. müsil ne alaka demeyin hastahanede verdiler... verdiler... verdiler...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
SirAnubis, 07 Ağustos 2005 04:18 tarihinde demiş ki:
hemen hemen aynı cvp nası oluo

hmn izah ediyim okuyunca direk herksin yaşlıyı diyceğini düşündüm sonra işte kesin soruda bi trick var dedim işte ben binmem yaşlıyı alırım arabaya arabayı da doktora veririm diye düşündüm ünlünün cep telefonu vardı ama bnmkisinde bu sayede onun şoförü onu alıyodu tabii ben kendimi niye orda yanlız bıraktım onu anlamadım şimdi ama neyse O_o[signature][hline]Cleanliness is next to goodliness..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Saeros, 07 Ağustos 2005 04:24 tarihinde demiş ki:
arabanın yağını değiştirmiş arada.

süperdi! edit: helal ne be? [signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. | nedanko...
Nostalji Mp3 : Clementine Soundtrack | arşiv**********

[Bu mesaj MartinLGore tarafından 07 Ağustos 2005 05:08 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...