Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Shamanlarin Gizli Öyküsü

Penthesilea

Öne çıkan mesajlar

New ability purchaseable at level 22 (Rank 1): "Fury (Requires Stealth) (Requires Ghost Wolf form) - 55 Mana - Deals the Shaman's weapon damage plus 225% and stuns the target for six seconds. Ends Ghost Wolf and stealth.

hehahehah :D:D:D en sona koymuşlar ama en çok buna güldüm[signature][hline]Albert Einstain demişki
" 3. Dünya savaşında hangi silahlar kullanılacak bilmiyorum ama 4. sünde insanlar taş ve sopalarla savaşmak zorunda kalacaktır."
Sosyal ağlarda paylaş

grup savasi gordukten sora shaman a laf soleyemez oldum gercekten simdi gidiyosun AV e ally grubunda kesin 1 priest 2 paladin 1 warrior 1 random oluyo(genelde)warrior dalıyo adama vuruyosun arkadan 2 heal cat!!! warrior full hp sora shaman in vurdugu windfury de totem de yalan oluyo hadi warrior u s.. ettin paladin e dalıyosun adam olecekken shield acıyo kacıyo dier paladin e dalıyosun o da shield acıp kacıyo bu arada ally warrior u yaklasık 3-5 adam almıs oluyo tabi paladinler full health yapıp geri donuyo tekrar warrior a heal bizim shamanlar napıyo hurraa dalıyo dmg veriyolar da yukarda anlattıgım olay yuzunden anlamsız kalıyo verdigi dmg..evet su an ki halle shaman oyunun en ii 1vs1 karakteri olabilir her duel i alabilir ama ben subattan beri oynuyorum teke tek kendi lvl im da gordugum kisiye daldıgım cok az olmustur..

simdi shaman topic inde ne alaka diyeceksiniz yukarda yazdıklarıma ama durum bole iste grup halinde pvp yapılan bi oyun oynuyoruz ve bole bi oyunda karakterin 1vs1 i degil grupta neler yapabildigi daha onemlidir..

AV de ally lar eziyo WG de horde lar eziyo bunun nedeni shaman az kisinin oldugu savaslarda 1vs1 deki gucunu gosterebiliyo olay 20vs20 yada + durumlar olunca paladin gucunu gosteriyo

simdi bi paladin e + gelse dmg i artsa ne olacak paladin shaman in 10vs10 da ki gucune esit olacak bole bisi de tahmin ettiginiz gibi olmaz..cunku paladin zaten dedigim gibi 20vs20 ya da + savaslarda baya guclu..her karakterin amacı farklı bunu unutmamak lazım :)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Way, 05 Ağustos 2005 18:10 tarihinde demiş ki:
grup savasi gordukten sora shaman a laf soleyemez oldum gercekten simdi gidiyosun AV e ally grubunda kesin 1 priest 2 paladin 1 warrior 1 random oluyo(genelde)warrior dalıyo adama vuruyosun arkadan 2 heal cat!!! warrior full hp sora shaman in vurdugu windfury de totem de yalan oluyo hadi warrior u s.. ettin paladin e dalıyosun adam olecekken shield acıyo kacıyo dier paladin e dalıyosun o da shield acıp kacıyo bu arada ally warrior u yaklasık 3-5 adam almıs oluyo tabi paladinler full health yapıp geri donuyo tekrar warrior a heal bizim shamanlar napıyo hurraa dalıyo dmg veriyolar da yukarda anlattıgım olay yuzunden anlamsız kalıyo verdigi dmg..evet su an ki halle shaman oyunun en ii 1vs1 karakteri olabilir her duel i alabilir ama ben subattan beri oynuyorum teke tek kendi lvl im da gordugum kisiye daldıgım cok az olmustur..

simdi shaman topic inde ne alaka diyeceksiniz yukarda yazdıklarıma ama durum bole iste grup halinde pvp yapılan bi oyun oynuyoruz ve bole bi oyunda karakterin 1vs1 i degil grupta neler yapabildigi daha onemlidir..

AV de ally lar eziyo WG de horde lar eziyo bunun nedeni shaman az kisinin oldugu savaslarda 1vs1 deki gucunu gosterebiliyo olay 20vs20 yada + durumlar olunca paladin gucunu gosteriyo

simdi bi paladin e + gelse dmg i artsa ne olacak paladin shaman in 10vs10 da ki gucune esit olacak bole bisi de tahmin ettiginiz gibi olmaz..cunku paladin zaten dedigim gibi 20vs20 ya da + savaslarda baya guclu..her karakterin amacı farklı bunu unutmamak lazım :)

gerçekten kutluyorum seni, çok doğru yazmışsın. tamamen katılıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sam, 05 Ağustos 2005 04:07 tarihinde demiş ki:
heh bir de giriş postunda astral recall'u yazmayı unutmuşlar. dörtte bir cooldown'a inen hearthstone..

IMBA ASTRALL RECALL
eheh 4te 1e inse ne olucakki hearthstonenun götüreceği yer innkeeperla konuşulmadan değişmeyeceğine göre 1 saatte 4kere hs atmanında anlamı yok.

[Bu mesaj EarS tarafından 06 Ağustos 2005 23:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Penthesilea, 04 Ağustos 2005 15:56 tarihinde demiş ki:
WoW Official forumlarinda 30 Shammy Majordomo'ya kadar geldiklerini iddiaa ediyorlardi, video koyacaklardi hatta noldu bilmiyorum, KR forumlrainda okumustum.

ehaha cok komik. Bunu yazan kisi kesin Alliance dir ve aglamanin boyutunu son seviyeye ulastirmak icin bu tarz bi iddia ortaya atmistir. uzerinde defense item i olmayan shield li haliyle warrior un shield siz armor una ancak ulasabilen bi class tan bahsediyoruz bide bunlar tank liyacaklar. Grounding totem aoe effect leri engelemez umarim biliyordur insanlar. Hangi shaman curse alacak adamlarin manalari yetmez zaten heal etmeye yetse dmg vuramazlar. Shaman 1vs1 de evt en iyi class tir cok iyi caster ve melee control u vardir. Ama group PvP sinde cok yalandir. Totem dediginiz 5HP uzaktan wand yada hunter citir citir yiyor zaten bunlari. One koysaniz shaman i HP si yok zaten ayakta duramaz yani bi warrior un yaptigini yapamaz. Arkada dursa heal eder ancak okadar. Group totem lerin yaninda savasmak zorunda paladin gibi bi arkadasin dedigi gibi yuruyen totem degildir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...