Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Shamanlarin Gizli Öyküsü

Penthesilea

Öne çıkan mesajlar

said:
Sparkcaster, 04 Ağustos 2005 16:05 tarihinde demiş ki:
şehir efsanesi diyorum.bikere shamanlar tanklayamazlar heal yapamazlar mt için.mc de boss öldürecek kadar damage vuramazlar.herşeyden öte 30 kişi
Neden yapamasinlar?
Priestlerin flash heal i 380 manaya 9xx healliyor. Holy olsa bile bu 10% artiyor, yine 1000 olmuyor yani.
Shamanlarin lesser healing wave i 380 manaya 9xx healliyor. AaAaAaA. Peki diyelim bu 30 shamandan 6 tanesi full devout set giydi. Priestten ne farklari kaldi eger restoration talent secerlerse?

30 kisi domoya kadar cok kolay temizlenir ayrica, tüm classlarin yapabildigi her seyi totemler yapiyor mutfak robotu gibiler mübarek. Sadece Magmadar'i Tranq. Shot olmadan öldürmek biraz kastirir (ama yapilmayacak ve yapilmamis sey degil) bir de Garr'i banish olmadan öldürmek baya kastirir.

Ama, bunu yapan adamlarin Amerika'dan olduklarini, BWL'nin ilk acildigi gün 4 boss u aldiklarini (EU'da haftalar gecti daha ilk bossu zar zor öldürüyor en iyi guildler. Ornegin BL'de sadece Nihilium alabildi daha, alliance da alabilen yok (nerf shaman)) göz önünde bulurdur. Eminim ki bu shamanlarin hepsinde full tier1, birkac parca tier 2 set vardir zaten. Ver spinal reaper'i, ver hayvan gibi shieldi, neden tanklik yapamasin?

Her bir halti yapar shaman su haliyle. Aglamak degil bu yani, gercekler. Isterlerse nerflemesinler ben halimden memnunum, sonucta imba bi öküzü, dizine gelen gnome warriorum ile öldürmekten daha zevkli bisey olamaz :)[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess
Emilo, Gnome Warrior
Penthesilea, Night Elf Huntress

In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Penthesilea, 04 Ağustos 2005 16:05 tarihinde demiş ki:
Alinmasin kimse ama

1- Undead Rogue
2- Tauren Shaman

nefret ediyorum. Ikisinden de milyon tane var zaten isin kötüsü, yahu oda arkadasim ile tauren shaman acti ne bahtsiz adamim ben

hadi kavga edelim
1- gnome (herhangi bir class)
2 - elf(erkek) rogue
ikisindende nefret ediyorum.ikisindende milyon tane var :-P[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun"
Zaknafein Do'Urden
Fflar strikes back
Sosyal ağlarda paylaş

Yani kisaca söylemek istedigim sey, Shamanlarin her seyden az az yapmalari lazim ama her seyi eger o konuya uzmanlasirlarsa essek gibi yapiyorlar.

Allaskina biriniz 3 saniyede yapilan Fireball'un ve instant yapilan Frost Shock'un üsenmeyip damagelarina bakabilir mi Thottbottan?

Holy priest ile ayni healingi yapiyor adamlar, int+spi esyalari abanirlarsa ne farklari kaliyor? Ama bir yandan 2h axe ile gavur gibi vuruyorlar, magelerden hizli damage büyüsü yapiyorlar, ölünce cotark diye ayaga kalkiyorlar, köpek olup kosuyorlar, yere 4 tane totem dikiyorlar cok fonksiyonlu mutfak robotu gibi her biri zaten.[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess
Emilo, Gnome Warrior

[Bu mesaj Penthesilea tarafından 04 Ağustos 2005 16:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sparkcaster, 04 Ağustos 2005 16:12 tarihinde demiş ki:
said:
Penthesilea, 04 Ağustos 2005 16:05 tarihinde demiş ki:
Alinmasin kimse ama

1- Undead Rogue
2- Tauren Shaman

nefret ediyorum. Ikisinden de milyon tane var zaten isin kötüsü, yahu oda arkadasim ile tauren shaman acti ne bahtsiz adamim ben

hadi kavga edelim
1- gnome (herhangi bir class)
2 - elf(erkek) rogue
ikisindende nefret ediyorum.ikisindende milyon tane var :-P
Gnome female warrior cok az var bi kere :)[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess
Emilo, Gnome Warrior

Sosyal ağlarda paylaş

Evet priest gibi healler ancak gel görki 3-4 healden sonra manası biter. Main healer olarak shaman'ı alan bir grubun işi baya bir zordur.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Penthesilea, 04 Ağustos 2005 16:14 tarihinde demiş ki:
Yani kisaca söylemek istedigim sey, Shamanlarin her seyden az az yapmalari lazim ama her seyi eger o konuya uzmanlasirlarsa essek gibi yapiyorlar.

Allaskina biriniz 3 saniyede yapilan Fireball'un ve instant yapilan Frost Shock'un üsenmeyip damagelarina bakabilir mi Thottbottan?

Holy priest ile ayni healingi yapiyor adamlar, int+spi esyalari abanirlarsa ne farklari kaliyor? Ama bir yandan 2h axe ile gavur gibi vuruyorlar, magelerden hizli damage büyüsü yapiyorlar, ölünce cotark diye ayaga kalkiyorlar, köpek olup kosuyorlar, yere 4 tane totem dikiyorlar cok fonksiyonlu mutfak robotu gibi her biri zaten.

ho ho ho holy priest kadar heal mı yapıyorlar?
Sosyal ağlarda paylaş

penth biraz ciddi ol.shamanın ne kadar manası olacak heal için.sıksan 6400 böle full epic felan(buff yok haliyle )
priest gibi heal yapamaz pw:s yok.prayer of healing yok.warrior gibi tank yapamaz yine sıksan 6k armor(full epic+ragnaros drop malister) 10k armorlu warriorlar.shamanın defans ı yok ayrıca.shamanların hepsi olmasa bile büyük kısmı restor olacağından damage de veremezler

edit not karışımı bişey: evet mana/heal oranını göz önünde bulundurursak full restor shaman priest kadar efektif heal yapabiliyor(us forumlarında derin bir whine araştırmasında okumuştum o zaman farkettim) ama dediğim gibi priestin 8-9 k bi manası oluyor
edit2:o dediğin guild büyük olasılıkla nurfed.ordaki adamlar sapık zaten :)
[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun"
Zaknafein Do'Urden
Fflar strikes back

[Bu mesaj Sparkcaster tarafından 04 Ağustos 2005 16:23 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
EarS, 04 Ağustos 2005 16:18 tarihinde demiş ki:
said:

Holy priest ile ayni healingi yapiyor adamlar, int+spi esyalari abanirlarsa ne farklari kaliyor? Ama bir yandan 2h axe ile gavur gibi vuruyorlar, magelerden hizli damage büyüsü yapiyorlar, ölünce cotark diye ayaga kalkiyorlar, köpek olup kosuyorlar, yere 4 tane totem dikiyorlar cok fonksiyonlu mutfak robotu gibi her biri zaten.

Holy Priestim. MC'da da yeteri kadar healerlik yaptim.
Bildigin gibi MC'da sadece flash heal kullanilir. Mana basina verilen HP ayni daha önce yazdigim gibi. 380 e 9xx. + healing esyalar alinabilir bunun üzerine tabi.

Fedaykinin dedigi gibi, mana bitmesi meselesine gelince, 30 kisiden 5-6 tanesini priest gibi uzmanlastirir, devout setleri giydirir, int+spi abandirirsan gayet yaparlar.[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess
Emilo, Gnome Warrior

Sosyal ağlarda paylaş

MC'de Prayer of Healing'i ne amacla kullanacaksin anlamadim tam da, Power Word Shield yok evet, onun yerine 3259232 tane totem dikilecek yere onlari sayiver.[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess
Emilo, Gnome Warrior

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Penthesilea, 04 Ağustos 2005 16:23 tarihinde demiş ki:
MC'de Prayer of Healing'i ne amacla kullanacaksin anlamadim tam da, Power Word Shield yok evet, onun yerine 3259232 tane totem dikilecek yere onlari sayiver.

tamam prayer of healing saçma oldu ama 1 den fazla totem stack olmuyor.verdikleri bonuslarda "vermesede olur" cinsinden.üşenmede thottbot a bak :)[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun"
Zaknafein Do'Urden
Fflar strikes back
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Absolut, 04 Ağustos 2005 16:23 tarihinde demiş ki:
Huntera ferrari versen bandaj harici heal yapamaz :)
Hah, tam anlamiyla demek istedigim bu iste : )

Neyse ben de gaza gelmisim biraz ama dogru yani söylediklerim thottbotu acin skillere bir göz gezdirin. Bu arada bu olayi dogrulayan daha bi kanit görmedim ben adamlarin sözleri disinda ama video koycaz diyorlardi.[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess
Emilo, Gnome Warrior

Sosyal ağlarda paylaş

konu baya sapmis :) ilk yazi ile ragnaros super. sonrasina gelince her classin kendi ozellikleri var. shamanin 3 class ozelligi var. ne kadar yarim yamalak yapsada. 3 kere heal atardiyosunuz. ilk heala atacak manayi earthshock say. ikinciyi frostshock say. ucuncuyude heal say. ben senin gucunu 1 biraksam bile bi heal atarsin tekrar savasmaya baslarsin. 2 shaman gibi bir sey olur. ben mage`im mesela benim manam bittiginde napicam mana heal var mi bizde :) ben shamanin o kadar ozelligi oldugunu bilmiyordum mesela. cunku herkes o kadar monotonlasmiski shaman konusunda. earthshock frostshock iki vur olsun modundalar[signature][hline]Icq: 668699
Msn: [email protected]
Uo:Juliana-Jnearl-Crusader-Darklight
Cs:[HoD]DaRkL!GhT
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Penthesilea, 04 Ağustos 2005 16:21 tarihinde demiş ki:
said:
EarS, 04 Ağustos 2005 16:18 tarihinde demiş ki:
said:

Holy Priestim. MC'da da yeteri kadar healerlik yaptim.
Bildigin gibi MC'da sadece flash heal kullanilir. Mana basina verilen HP ayni daha önce yazdigim gibi. 380 e 9xx. + healing esyalar alinabilir bunun üzerine tabi.

Fedaykinin dedigi gibi, mana bitmesi meselesine gelince, 30 kisiden 5-6 tanesini priest gibi uzmanlastirir, devout setleri giydirir, int+spi abandirirsan gayet yaparlar.

biz burda pvp den bahsediyoruz sanıyordum. pvp ye int+spi abanarak gitmeyecek shaman heralde?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Thrall, 25 Şubat 13 12.34 tarihinde demiş ki: kııskaaanaaanlaaar çatlasın, Kıskananlar çatlasın :)

biri shaman güçlü mü dedi?
10k vuran adamın videosu da varmış aramadım.[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun"
Zaknafein Do'Urden
Fflar strikes back

[Bu mesaj Sparkcaster tarafından 04 Ağustos 2005 17:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ayrıca 1.7 leaked shaman patch notes buyrun kudurun :)

--------------------------------------------------------------------------------
- World of Warcraft Client Patch 1.7 (2005-09-06)
--------------------------------------------------------------------------------

Shaman
Due to recent issues regarding the effectiveness of Shaman in PVP, the following changes are being made to bring them in line with other classes. We realize that this is upsetting to many players, but the changes were necessary to make Shaman more consistent with the vision for the class.
- All totems now have maximum hit points equal to those of the caster.
- In order to bring it in line with the Warrior's Hamstring ability, the recast timers on Frost Shock and Earthbind Totem have been removed.
- The recast timers on Earth Shock, Flame Shock, and the new Soul Shock are no longer linked.
- In order to bring them in line with the Mage's Arcane Explosion spell, Magma Totem and Fire Nova Totem have had their damage increased by 300%. In addition, the totems generate no threat.
- In order to bring it in line with the Mage's Counterspell spell, Earth Shock has had it's duration increased to three seconds.
- A new talent is available in the Elemental tree. "Improved Earth Shock - Your Earth Shock effect silences the target for 1/2/3 seconds."
- In order to bring it in line with the Druid's Wrath spell, Lightning Bolt has had its cast time reduced to 2 seconds.
- New ability available at level 30 (Rank 1): Soul Shock (Channeled) - 195 Mana - Stuns the target and deals 235 damage over 3 seconds. If the target dies under the effect of Soul Shock, the caster receives an Ankh.
- New ability available at level 10 (Rank 1): Stoneclaw Shield - 20 Mana - When a melee or ranged attacker hits the caster, the caster will generate a large amount of threat to all nearby enemies. This expends one charge. Only one charge will fire every few seconds. 3 charges. Lasts 10 min.
- New ability available at level 20 (Rank 1): Blood Lust - 95 Mana - Increases the party member's attack, movement, and casting speed by 20%, and increases attack power by 30%. Lasts 30 min.
- Changed talent "Improved Lesser Healing Wave." This talent now reduces the cast time of your Lesser Healing Wave spell by 0.5/1.0/1.5 seconds.
- Changed talent "Improved Windfury Weapon." This talent now increases the chance of your Windfury Weapon to activate by 30%/60%.
- The cost of Mana Spring Totem has been reduced by 75%.
- The range at which Chain Lightning and Chain Heal will "jump" targets has been doubled.
- Astral Recall is now an Instant Cast.
- Ancestral Spirit can now be cast during combat.
- Shaman are now able to purchase the ability to wear plate armor from trainers beginning at level 50.
- 16 new epic quests have been introduced, including a summoned elemental mount.

The following changes have been made to Ghost Wolf. It was decided that the changes were necessary to bring the Shaman in line with Druids and Rogues.
- Ghost Wolf is now an instant cast, protects the caster from Polymorph effects, and frees the caster from any stuns, snares, or immobilize effects.
- While in Ghost Wolf form, the Shaman is in stealth.
- New ability purchaseable at level 22 (Rank 1): "Fury (Requires Stealth) (Requires Ghost Wolf form) - 55 Mana - Deals the Shaman's weapon damage plus 225% and stuns the target for six seconds. Ends Ghost Wolf and stealth.[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun"
Zaknafein Do'Urden
Fflar strikes back
Sosyal ağlarda paylaş

"bu resim fake kardeşim bizi mi yiycen" diyenler için
[spo1=biir][/spo]
[spo2=ikii][/spo]
[spo3=üüç][/spo][signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun"
Zaknafein Do'Urden
Fflar strikes back

[Bu mesaj Sparkcaster tarafından 04 Ağustos 2005 17:53 tarihinde değiştirilmiştir]

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...