Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Selamlar

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
KuolemanN, 18 Haziran 2005 03:34 tarihinde demiş ki:
Evet kimi eziyorum?

said:
KuolemanN, 18 Haziran 2005 12:17 tarihinde demiş ki:
[İmza]çok efendi ve mütevaziyimdir

Ee, hani? :-)[signature][hline]May the Force be...
With me.

[Bu mesaj Eraqrest tarafından 18 Haziran 2005 19:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Bonecrusher, 18 Haziran 2005 12:46 tarihinde demiş ki:
gosu gibin bişi

güldüm eğlendim[signature][hline]kaleidoscopic(borbag) , 20 Haziran 2005 tarihinde Rockistanbulda demiş ki:
zaten tekerleklere karşı ilgim var

Beş Hececiler
Mesaj tarihi:
gosu gibin derken, "yörünge dışı = gosu gibin bişi"yi kastetmiştim, yanlış anlaşılma olmasın :)
(ne biliyim fıkrayı açıklamaya çalışanlar gibi hissettim kendimi, gerekli miydi? bilemiyorum)[signature][hline]Beş Hececiler
Mesaj tarihi:
aciklama yapmasan daha iyiydi kafam simdi karisti . niye aciklama yapma geregi hissettin ki simdi sen ?

o degilde bir gaz actilar sc bolumu sonra kaldi boyle ehehe[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc.
  • 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
noon u cok severim ama microm ezer eheheh

bug vs noon1

bug vs noon2

not : bu repler sene 2000 den beri biriktirdigim rep arsivimin silinmesinden sonra oynanan ilk oyunlar . bu nedenle 2 tane . noonda beni cok yendi ama microm ezer eheh[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc.
Mesaj tarihi:
said:
KuolemanN, 18 Haziran 2005 03:34 tarihinde demiş ki:
Evet kimi eziyorum?

yer zaman söyle bir daha sc bölmüne girecek kadar hevesin kalmaz ama[signature][hline]i cant do every single thing like god

[Bu mesaj OneWayStreet tarafından 22 Temmuz 2005 14:23 tarihinde değiştirilmiştir]
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
oha blaq ?? eheh bug repleri keyifle izleyecegim onlar somut deliller sakin o arsivi kaybetme. hmm benim maclarim varmi acaba ?? bu arada kafa tutanlar ally bulun 2w1 atalim ok ?[signature][hline]çok efendi ve mütevaziyimdir
Mesaj tarihi:
lol
ne lan bu 2w1 filan

ben buldum ally atalim 2w1 kafa tutuyorum sana :)

BUG NERDESIN LAN :D[signature][hline]· Chillin Killin Billin ·

If you havin girl problems i feel bad for you son
I got 99 problems but a bitch ain't one.

• Yeni Oluştur...