Volfied Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Kutlu olsun efm, Dagger ı da kınıyoruz[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Bob Marley - Jammin' Yalnız birey güçlü bireydir -SAP Kanunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 kın. kutlu olsun.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 ulan ben açacaktım konuyu neyse punduya geldik kutlu olsun *!kın*[hline]"...In the end we will remember not the word of our enemies, but the silence of our friends" Martin Luther King Jr. ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Daggeri gosterdigi davranislardan dolayi kinadiktan sonra bu möhim günü kutlar herkesin gününü tebrik ederim.[hline]nukbasliklikiz, 31 Ocak 2003 16:28 tarihinde demiş ki: pazartesi o gorili nikimin altında görürsem yandınız demokratik olun benim elimde sizin nikinizin altına goril koyma imkanım yok! işte ama siz bana goril koyar ben size koyamazsam bu adil ve demokratik olmaz! onun için silmelisiniz goril i! Querquobad Quane [SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 bütün sap kardeşlerimin bu özel gününü canı gönülden kutlar nice saplar günleridne görüşmek üzere derim :) :tebrikz:[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net King Of Chaos Ordum tıkla çekinme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 İnşallah önümüzdeki sene sap olmayız![hline]A pump like orgasm.-Arnold Schwarzenegger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 haydaa noluos ya nie kınanıos?[hline]Pepelek Saplar Birliği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 said: Dagger, 15 Şubat 2003 01:15 tarihinde demiş ki: saplık kötüymüş bunu anladım[hline]Pepelek Saplar Birliği yeterli mi? Saplığınla gurur duymuyosan neden sapım diyosun kaardeşiiim[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Bob Marley - Jammin' Yalnız birey güçlü bireydir -SAP Kanunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 ha şu mesele eft saplık kötü ama sonuçta sapız!!! her ne kadar şu an hıyarlıımdan sap olsamda[hline]Pepelek Saplar Birliği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Şubat 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2003 ee lütfen bu özel günle ilgili dünya halkına çağrılar bekleniyor halk tarafından.. en sap günler sizin olsun.[hline] O biiir Icq kullanıcısı! O biirSazan avcısı O biiiiirkolordu komutanı! veeee o biir Pepelek Saplar Birliği® üyesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Şubat 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2003 İki SAP birlikte sinemada girdik bu kutlu güne. Sağda solda ne kadar çift varsa hepsi alt alta üst üsteydi ama olsun, bizimde başımız dikti, onlar gibi ezik ezik koltuk altlarına saklanmamıştık :-D[hline] I get knocked down But I get up again You're never going to keep me down Cücelerim ve ben yardımlarınızı bekliyoruz YALNIZ BİREY GÜÇLÜ BİREYDİR - BİRLEŞİK SAP HAREKETİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Şubat 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2003 yine sap girdim bu yılki sevgililer gününe,olsun,vatan saolsun ehuehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Şubat 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2003 abicim benide eklein walla şu saplar derneğine! :) Bu senede fos çıktı maniti içleri :-P Ama olsun ben halimden memnunum!? HERKESİN SAPLAR GÜNÜ KUTLU OLSUN KARDEŞLERİM! :D[hline]günde bir öğün :P >>Join tHe war! icq no: 97135892 send me a mail to : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Şubat 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2003 Ya bende sapım ama decır bi turlu eklemedi beni. Ayrıca saplıkta bence o kadar güsel deil yok efendim özgürlükmüş yok efendim bohmuş püsurmuş yalan bunnar ya hurafe bunnar hurafe saplık sux kardesim yalansa yalan diin ya bi sevgilin warken mi daha mutlusundur sevgilin yokken mi ( Lütfen içten cevaplayın bu soruyu. Bana söylemenize gerek yok sadece kendi içinizde bu sorunun cevabını bulun)[hline] Bir savaşa kötü kanla katılırsan, akşama kalmaz bütün kanın dökülür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Şubat 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2003 Unutmadan Tüm Sap Arkadaşlarımın Saplar Günü'nü gutlarım. bir dahaki seneye saplar gününü deil de sevgililer gününü kutlamak dileklerimle.[hline] Bir savaşa kötü kanla katılırsan, akşama kalmaz bütün kanın dökülür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
general83 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2003 said: bravecik, 15 Şubat 2003 20:51 tarihinde demiş ki: saplık sux kardesim yalansa yalan diin ya bi sevgilin warken mi daha mutlusundur sevgilin yokken mi eğer sevgilim doğru insan değilse, kesinlikle sevgilim yokken. nicelik değil nitelik önemlidir.[hline]kingsofchaos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar