Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gençlerbirliği - Fenerbahçe 2005-2006 sezon açılış maçı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
`Yavas olun. Eziksiniz. Siz sampiyon olamazsiniz. Kesin bu sene Diyarbakirspor sampiyon. Zuh zuh.. Ahaha eziklere bak siz kim sampiyon olmak kim? Daha ilk mactan Gencler cakti zuhahaha... 5 aticaz size. Sonraki macta da 10 aticaz. 20 atacaktik ama zaman yetmedi.`[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo

[Bu mesaj -Wissy tarafından 06 Ağustos 2005 13:41 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
valla hiç bir benzerlik göremedim..ben gayet aklı başında sapıtıyorum...bu eleman komik olma çabasıyla maymunluktan öteye gidemeyen bir mesaj yazmış...daha ötesi yok..[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki:
Ağustos.

Hem doğum tarihim bu mevsimde.
Mesaj tarihi:
neyse tamam ben futbol bölümüne yine uzun bir ara veriym..takılın kafanıza göre..[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki:
Ağustos.

Hem doğum tarihim bu mevsimde.
Mesaj tarihi:
big loss
dönme mümkünse. tartışmak için önce sığ görüşlü olmamak lazım.[signature][hline]Dextra, 29 Ekim 2001 00:40 tarihinde demiş ki:
Minoc'da fisherman'e Igor buy dedim. Göctük.
Mesaj tarihi:
hala 6 dio bu adam ya olm töööbe tööbe diicek laf bulamıorum ben bu insana halada etrafa saldırıo maymun ederim felan sen bu tavrını sokakta da yaparsan sopayı bi gün atarlar dedim sana çokda dooru sölemişim bu fikrime katılmayan varsa senden başka insan gibi birileriyle tartışabilirim[signature][hline]can't settle the area
Mesaj tarihi:
adam 6-0 ile yaşıyor ya. adamın bütün futbol bilgisi bundan ibaret. kaç sene daha gidicek 6-0 merak ediyorum.[signature][hline]Dextra, 29 Ekim 2001 00:40 tarihinde demiş ki:
Minoc'da fisherman'e Igor buy dedim. Göctük.
Mesaj tarihi:
Mandoo , insanlari tehdit etmesi , durmadan tartisma yaratici ve sahsa karsi bulunan tutumlari ve ozel mesajdan attigim uyarilari hice sayarak bu tutumlara devam ettigi icin futbol bolumunden 1 hafta sureyle uzaklastirildi.[signature][hline]· Chillin Killin Billin ·

If you havin girl problems i feel bad for you son
I got 99 problems but a bitch ain't one.

Mesaj tarihi:
said:
-Wissy, 06 Ağustos 2005 13:41 tarihinde demiş ki:
`Yavas olun. Eziksiniz. Siz sampiyon olamazsiniz. Kesin bu sene Diyarbakirspor sampiyon. Zuh zuh.. Ahaha eziklere bak siz kim sampiyon olmak kim? Daha ilk mactan Gencler cakti zuhahaha... 5 aticaz size. Sonraki macta da 10 aticaz. 20 atacaktik ama zaman yetmedi.`

sen zawallısın ![signature][hline]Anubis the Sexy
Voys, 06 Ağustos 2005 23:25 tarihinde sayıklamışki:
tartarlı su , müsil hapı atılmış su , karbonhatlı su gibi şeyler gelıyor rakı görünce aklıma. müsil ne alaka demeyin hastahanede verdiler... verdiler... verdiler...
  • Yeni Oluştur...