-Wissy Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 `Yavas olun. Eziksiniz. Siz sampiyon olamazsiniz. Kesin bu sene Diyarbakirspor sampiyon. Zuh zuh.. Ahaha eziklere bak siz kim sampiyon olmak kim? Daha ilk mactan Gencler cakti zuhahaha... 5 aticaz size. Sonraki macta da 10 aticaz. 20 atacaktik ama zaman yetmedi.`[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo [Bu mesaj -Wissy tarafından 06 Ağustos 2005 13:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 işte mandoo senin attın msg lar wissy nin yazdıgı tarz da oluyor hep[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 valla hiç bir benzerlik göremedim..ben gayet aklı başında sapıtıyorum...bu eleman komik olma çabasıyla maymunluktan öteye gidemeyen bir mesaj yazmış...daha ötesi yok..[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki: Ağustos. Hem doğum tarihim bu mevsimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Tirnak isaretlerine dikkat. Eleman ne oluyor? Bu adam banlanmamis miydi?[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 neyse tamam ben futbol bölümüne yine uzun bir ara veriym..takılın kafanıza göre..[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki: Ağustos. Hem doğum tarihim bu mevsimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 big loss dönme mümkünse. tartışmak için önce sığ görüşlü olmamak lazım.[signature][hline]Dextra, 29 Ekim 2001 00:40 tarihinde demiş ki: Minoc'da fisherman'e Igor buy dedim. Göctük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 hala 6 dio bu adam ya olm töööbe tööbe diicek laf bulamıorum ben bu insana halada etrafa saldırıo maymun ederim felan sen bu tavrını sokakta da yaparsan sopayı bi gün atarlar dedim sana çokda dooru sölemişim bu fikrime katılmayan varsa senden başka insan gibi birileriyle tartışabilirim[signature][hline]can't settle the area Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 adam 6-0 ile yaşıyor ya. adamın bütün futbol bilgisi bundan ibaret. kaç sene daha gidicek 6-0 merak ediyorum.[signature][hline]Dextra, 29 Ekim 2001 00:40 tarihinde demiş ki: Minoc'da fisherman'e Igor buy dedim. Göctük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mandoo , insanlari tehdit etmesi , durmadan tartisma yaratici ve sahsa karsi bulunan tutumlari ve ozel mesajdan attigim uyarilari hice sayarak bu tutumlara devam ettigi icin futbol bolumunden 1 hafta sureyle uzaklastirildi.[signature][hline]· Chillin Killin Billin · If you havin girl problems i feel bad for you son I got 99 problems but a bitch ain't one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Oleyyyy Yuppiiii Mandoo go mandoooo go... Fener için gayet iyi bir başlangıç tabi.[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | | ForuM | Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Surda bir gedik açtık; mukaddes mi mukaddes! Ey kahbe rüzgâr, artık ne yandan esersen es!..Ûstad Necip Fâzıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 said: -Wissy, 06 Ağustos 2005 13:41 tarihinde demiş ki: `Yavas olun. Eziksiniz. Siz sampiyon olamazsiniz. Kesin bu sene Diyarbakirspor sampiyon. Zuh zuh.. Ahaha eziklere bak siz kim sampiyon olmak kim? Daha ilk mactan Gencler cakti zuhahaha... 5 aticaz size. Sonraki macta da 10 aticaz. 20 atacaktik ama zaman yetmedi.` sen zawallısın ![signature][hline]Anubis the Sexy Voys, 06 Ağustos 2005 23:25 tarihinde sayıklamışki: tartarlı su , müsil hapı atılmış su , karbonhatlı su gibi şeyler gelıyor rakı görünce aklıma. müsil ne alaka demeyin hastahanede verdiler... verdiler... verdiler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Tamam.[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar