SbNN Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Arkadaşlar bildiğim kadarıyla sadece Tünelde çalıyorlar ama ne zaman? tam olarak nerede? gibi sorularım var. Bence müthiş bir grup ama şarkılarını filan nereden bulurum bir yardım ederseniz sevinirim..[signature][hline]ERKİN BABAAAAAAAAAAAAA... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Ya şarkıları sanırım yok nette bende aramıştım.. taksimde tünelde çalıolarmı emin deilim artık. eskiden çaldıklarını duymuştum. ama kıvırcık saçlı bi elemanları vardır.. o taksimde sokakta çalıo bazen : ) onu yakalarsan sor.. ben yakalarsam sorarım..[signature][hline]Sanırım içmek, ertesi sabah tekrar hayata dönülebilen ve her gün tekrarlanabilen bir intihar biçimidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Allah allah, bende bu grubun cdsi var ve uyelerden biri annemin kuzeni. Birlikte davul almaya falan gitmistik hatta. Digerlerini bilemem de benim tanıdıgım Galataya dogru inerken tunelden bir supermarket var gima mı ne. Onun karşısında oguz luthiye var. Orada calısıyor. Cok istiyosan git verir herhalde bir cd. Bendeki cizildi bayagı o yuzden koyamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Oh be buldum valla bi tanıdıkta kayıtları varmış kopyaladım 1 tane süper olduu...[signature][hline]Crossing The Bridge!! İstanbul HatıRası!! Replikas-Baba Zula-SiyasiyaBend DOUBLEM00N Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Ha bi de soyleyeyim kayıtlar 70lerden kalma gibi, ama ayrı bir tadı olmuş eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 said: elvyn, 09 Temmuz 2005 21:05 tarihinde demiş ki: Ha bi de soyleyeyim kayıtlar 70lerden kalma gibi, ama ayrı bir tadı olmuş eheh. Benim bulduğum o olmayabilir ama bilmiyorum.Bnimkinde 13 tane şarkı var[signature][hline]Eski _NoelBaba_ yeni SbNN... Not:Aynı account sadece nick deişti..Yadırgamayın yanii!!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 hatırlamıyorum da son sarkısı mı ilk sarkısı mı ne perkusyonlu falan yumusak biseydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 ne tarz müzik yapıyorlar?[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
runo Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 istanbul hatırası filminde hayyam'ı çalmışlardı bende film müzikleri içinde var[signature][hline]Aşk yoktur, şarışınlar boktur! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ravachol Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 siyabend dagılıyor galiba, son konserlerinde bizonun parayı alıp kaçmasından sonra bütün millet kopmuş asparagas değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 istanbul hatirasinda o kivircik sacli olan sey demisti yerimizi sürkli kisitladilar en sonunda tünelde s1k1stik gibi biseyler söylemisti orda olmalilar yani... albümü alan sarkilari buraya koysa harika olur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 eheh dün istiklalde bizon'un elinden cd satın aldım satıyordu dolaşarak cdnin içinde 8 tane albümleri var .. ha bide filmde ''taşın taş olduğunu kafanızı koyunca anlarsınız'' olarak kurduğu cümle beni baya bir etkilemişti .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 barısarock da varlardı;cok eeelendirmişlerdii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar