NeroWarden Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 SeLamLar... Nvidia Geforce 5200 128 mb ekran kartım war ve homeworld 2 yi yukledim.oyunun yuklemesinde hiç bir sorun olmadı.Crack ını yaptım ve oyunun exe siyle oyunu çalıştırdım.Normal oyunlarda başlarken ekran kararır sonra oyunun tanıtım köşesine geçerya (hani esc ye basarak geçtiğimiz bölüm) işte oyle ekran karardı.Ben tanıtım köşesine geçecek diye beklerken masaüstüne geri döndü.Kendi kendini kapattı oyun. Oyunun official sitesinde 128mb nvidia geforce 5200 ile oyunun oynanabileceğini yazıyordu.Oyunu satın aldığım yere gittiğimde adam bana ekran kartının driverlerinin son sürümünü yüklememi soyledi. Sitesinde driverlerini bulamadım.Herhalde eksidi diye kaldırmışlar.Bu ekran kartının son sürüm direverlerini indirebileceğim bir site soylermisiniz.yada adamın dediği gibi sadece ekran kartımdamı sorun war.? Şimdiden teşekkür ederim.[signature][hline]Name : Yuuzhan_Vong X X X İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu X X X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 nVIDIA'nin sitesinde, model olarak ayırmazlar driverlari. İndireceğin: http://www.nvidia.com/object/winxp_2k_77.72.html XP için bu.[signature][hline]Wind of change... ICQ: 714523 - MSNM: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 En son driveri yukleme sakın çok sorun çıkartıo bende mavi ekran fln veriordu son driver..[signature][hline]Amidala lvl 50 fire/devices-coh(retired) Helcaraxe lvl 34 Karate/Aikido Master-mxo(retired)bütünleme kahrolsun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Milleti şöyle heyacanlandırmayın. Yükleyebilirsin, bir sorun olmaz.[signature][hline]Wind of change... ICQ: 714523 - MSNM: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 whql'i gördükten sonra rahatla yükleyebilirsiniz. nvidia genellikle 2-3 normal sonra bir whql şeklinde calısıyor, en stabili de o oluyor tabiiki..[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 o zaman en son whql driver linkinide verirmisiniz[signature][hline]Fire in the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 nvidia.com? eh ama eren..[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 www.guru3d.com[signature][hline]filmliste revcon0674 riva tun emulegokmod k.litecodec Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 noldu çektik sonuncu whql lerden birini videolar aşırı parlak oynamaya başladı hemen eskiye döndüm ondan soruyoz[signature][hline]Fire in the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Işte diyorum çok hata var son driverda bence yuklemeyin...[signature][hline]Amidala lvl 50 fire/devices-coh(retired) Helcaraxe lvl 34 Karate/Aikido Master-mxo(retired)bütünleme kahrolsun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 son driver bende de sorun verdi, 2004 ten herhangi bi driver yükledim düzeldi[signature][hline]Alomatik says: vazgeçtim açmicam konu paticik muz yediğimi bilmese de olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Israrla Omega drivers :) http://www.omegadrivers.net/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
leyn Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Omegadrivers overclock açısından daha performanslı oluyor ( tani hepsi için geçerli değil , beklediğiniz performası alamazsanız bana sataşmayın :p ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar