Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ayni isim birden fazla kez alinabiliyor mu?

jedi_master

Öne çıkan mesajlar

oyuna girmedim daha ama zamanında okuduğum faq'ı yannış hatırlamıyosam her isimden bi tane olcaktı server başına. bi de seride geçen karakterlerin isimlerini ya da bunların varyeteleri (LuKe sKyWaLkEr2000 gibi) türü saçma isimleri de engelleyen bi filtre vardı yannış hatırlamıyosam[hline]Neenar of Hibernia - Excalibur
Amin n'rangwa edanea...
Sosyal ağlarda paylaş

reca ederim. bi süredir bakmıyodum paticik/swg'de faq'ın türkçesi de varmış aha buyrun;

3.05 İsim kısıtlamaları yada uzmanlık ünvanları olacak mı?

İsim kısıtlamalarının oyunun atmosferine katkı sağlayacağını düşünüyoruz. Asla "LuukSkywalker777" isminde birini etrafta koştururken göremeyeceksiniz mesela. Oyuncular seçtikleri ve geliştikleri yeteneklere göre bazı ünvanlar kazanabilecekler.

3.06 Karakter isimlendirmede ne gibi kurallar olacak?

Çoğu ırk için isim ve soyad olacak (isimler "unique" yani tek olacak). Bazı ırklarda ise sadece isim olacak. İsminizde tek bir tire yada kesme işareti kullanabileceksiniz. Sayı ve benzeri işaretler olmayacak, ayrıca oyuncuların ünlü kişilerin isimlerini kullanmaması konusunda çok dikkatli olacağız.

[Bu mesaj OguzAmca tarafından 01 July 2003 20:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ya avantajlari var tabi, mesaj atmak, listende kayitliysa online olup olmadigini gormek vs gibi, ama dezavantajlari da var tabi...ortalikta bir suru sacma isim gorebiliyosun o zaman...
yani, adam oyunu yeni almis, biran once girip oynamak istiyo, karakterini yarattiktan sonra isim bulmaya sira gelince, duzgun bi isim bulana kadar beklemeden sacma sapan bi isim bulup giriyo...bazen sayi da devreye giriyo ama allahtan swg'de onu engellemisler...yani adam joe yaziyo, bakti ki kullanimda, joe2003 olarak aliyo... (ao)[hline]nicholai hel - europa (uo)
nicholai - atlanteen (ao)
nicholai - kai (daoc)
Sosyal ağlarda paylaş

...tabi herkez oyle degil, kimisi de duzgun isim bulana kadar bekliyo, bazen yarim saat, bazen 2 saat :)
yani, beni de fazla ilgilendirmez zaten milletin nasil isimler aldigi :) ama swg zaten yeni acildigi icin, ilk birkac ay isim kitligi olacagini zannetmiyorum[hline]nicholai hel - europa (uo)
nicholai - kai (daoc)
Sosyal ağlarda paylaş

ehehe, e tabi ilginc olur öyle bi durum :)

ama aslında server'ın açılışından aylar geçince bile kasınca isim bulunuyo... oturup düşünüceksin sadece, bişeyler çıkıyo yani...zaten sw ortamındaki isimler malum, pek normal değiller

bi düşünsene, boba fett'i bilmesen boba ismi nası gelirdi kulağına? :D
ayı yogi'nin arkadaşı bi bobo bardı, onun gibi gelirdi...yani olay birazda buldugun isme anlamı senin yüklemende yatıyor.

[Bu mesaj jedi_master tarafından 02 July 2003 21:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

hehe, benim de öyle bir bardım vardı...

sene 99, ultima'da sadece fellucha var, ve trinsic ormanlarında, bataklıklarında sarışın bir hanım genc bir bard olarak dolaşıyor: adı: muazzez ersoy!?! :D

belki bir türk görür de geyik olur diye almıştım ismi :)[hline]nicholai hel - europa (uo)
nicholai - kai (daoc)
Sosyal ağlarda paylaş

denedim: aynı isimden 2.ye izin vermiyor oyun, soyadı farklı olsa bile izin vermiyor;

oyunun içinde mesaj atarken sadece oyuncunun adını yazmamız gerekiyor, yani e-mail'e dönüştürmüşler diğer mmorpg'lerdeki mesaj olayını, hem normal chat window'dan atabiliyorsun, hem de e-mail atabiliyorsun (oyun içi)[hline]nicholai hel - europa (uo)
nicholai - kai (daoc)
ozan - istanbul (tr) :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...