Villians Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 İstanbulda nerede alınır istanbulda yaşadığıma rağmen bilmiyorum :([signature][hline][b][u][i]Dark Elf
Hamatula Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Avatar üçlemesini mi almak istiyorsun? Ve istanbuldasın? ve nereden alacağını bilmiyorsun...hımm bütün kitapçılarda bulabilirsin abicim...Ama diyorsanki tüm seti 15 milyona alıyım o kampanya hangi kitapçılarda var bilmiyorum..Hepsinde olduğunu sanmıyorum..Gerekli Şeyler mağzasında bu romanların tanesi 5 milyondu..Sadece avatar üçlemesi değil başka ud romanları da bulabilirsin bu fiyata...Gerekli Şeyler Nişantaışnda..yerini tam bilmiyorsan tarif ederim...
Sufi Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 ne kadar kötü yazılmış kötü anlatılmış olsa da forgotten realms'ın en önemli olaylarından birini anlatıyor. ilgiliysen okuman gerekiyor. üçü 15ytl çok iyi fiyat.[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2005
Griswold Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 avatar üçlemesi anlattığı olaylar açısından önemlidir, ciddi ciddi 3'ü 15m ise şayet, al derim ben de.[signature][hline]beş hececiler Hiç Bitmeyen Efsaneler
Cdkutusu Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 benim de dediğim zaten kitaplarda Salvatore torpili var. CR si kendisinden 4 fazla olan Balor'u 2 kere kesiyor adam yok artık yani :)
OneWayStreet Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 avatar üçlemesini al bitirebilecek kadar sabirliysan elini öperim kitaplari bizim mahalenin cocuklari yazsa daha iyi
Villians Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Konusu sarmassa okuyamam zaten[signature][hline][b][u][i]Dark Elf
Cdkutusu Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 abi dili o kadar iğrenç ki anlatılamaz yani[signature][hline]Serve noone but Bane Bow before his supreme power!
Öne çıkan mesajlar