Villians Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 İstanbulda nerede alınır istanbulda yaşadığıma rağmen bilmiyorum :([signature][hline][b][u][i]Dark Elf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hamatula Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Avatar üçlemesini mi almak istiyorsun? Ve istanbuldasın? ve nereden alacağını bilmiyorsun...hımm bütün kitapçılarda bulabilirsin abicim...Ama diyorsanki tüm seti 15 milyona alıyım o kampanya hangi kitapçılarda var bilmiyorum..Hepsinde olduğunu sanmıyorum..Gerekli Şeyler mağzasında bu romanların tanesi 5 milyondu..Sadece avatar üçlemesi değil başka ud romanları da bulabilirsin bu fiyata...Gerekli Şeyler Nişantaışnda..yerini tam bilmiyorsan tarif ederim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 ne kadar kötü yazılmış kötü anlatılmış olsa da forgotten realms'ın en önemli olaylarından birini anlatıyor. ilgiliysen okuman gerekiyor. üçü 15ytl çok iyi fiyat.[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2005 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 avatar üçlemesi anlattığı olaylar açısından önemlidir, ciddi ciddi 3'ü 15m ise şayet, al derim ben de.[signature][hline]beş hececiler Hiç Bitmeyen Efsaneler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cdkutusu Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 benim de dediğim zaten kitaplarda Salvatore torpili var. CR si kendisinden 4 fazla olan Balor'u 2 kere kesiyor adam yok artık yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OneWayStreet Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 avatar üçlemesini al bitirebilecek kadar sabirliysan elini öperim kitaplari bizim mahalenin cocuklari yazsa daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Konusu sarmassa okuyamam zaten[signature][hline][b][u][i]Dark Elf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cdkutusu Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 abi dili o kadar iğrenç ki anlatılamaz yani[signature][hline]Serve noone but Bane Bow before his supreme power! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar