amon Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 şimdi dini ve ideolojiyi rafa kaldırıp tartışalım...[signature][hline]ben büyüyünce midicloryan olcam...
Hollow-Man Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Zeka[signature][hline]www.kalforum.com Martıların Buluşma Noktası
amon Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 said: abuzittin, 05 Ağustos 2005 14:30 tarihinde demiş ki: Zeka diğer hayvanların salak mı? köpeklerde öğreniyo ve muhakeme yeteneğini kullanıyo...yani 2 durumdan hangisini seçeceklerine karar veriolar[signature][hline]ben büyüyünce midicloryan olcam...
Dev Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Hayvanlar içgüdüleriyle yaşar. İnsan ise beyninin derinlerinde yatan zeka ile...[signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında... karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. DEF Klanı'nın Gücü !
amon Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 said: Dev, 05 Ağustos 2005 14:32 tarihinde demiş ki: Hayvanlar içgüdüleriyle yaşar. İnsan ise beyninin derinlerinde yatan zeka ile... bebeklerde doğduklarında iç güdüleriyle anne memesini emerler..yada korkan bir insan iç güdüsel olarak çığlık atar ...bizimde iç güdülerimiz var[signature][hline]ben büyüyünce midicloryan olcam...
Dev Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Şimdi diyceksiniz köpeğe nereye dışkısını çıkarıp çıkarmamasını öğretiyoruz gibisinden bu zeka değil mi. yoo bu zeka değildir. bu yine içgüdüdür. Daha önceden oraya sıçacağında cezalandırılacağından duyduğu endişe oraya sıçmamasını sağlar...[signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında... karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. DEF Klanı'nın Gücü !
Dev Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 said: amon, 05 Ağustos 2005 14:33 tarihinde demiş ki: said: Dev, 05 Ağustos 2005 14:32 tarihinde demiş ki: Hayvanlar içgüdüleriyle yaşar. İnsan ise beyninin derinlerinde yatan zeka ile... bebeklerde doğduklarında iç güdüleriyle anne memesini emerler..yada korkan bir insan iç güdüsel olarak çığlık atar ...bizimde iç güdülerimiz var Bizim yok demedim ki...[signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında... karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. DEF Klanı'nın Gücü !
AMO Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Insanlardaki cogu sey bu verdigin ornekten farklı mı isliyo sanıyosun ?[signature][hline]Salla Bakarızzzzz :D
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 insan yeteneklerle kuşatılmış bir hayvandır , hiç bir hayvan kaşıkla çorba içemez ama insan yapabilir yada hiç bir hayvan saatlerce iki ayağının üstünde yürüyemez (ayağı ve eli olan hayvanlar yani)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir]
unac Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 zeka ve alet yapabilme bunu ilkokulda ögrenmiştim evet alet yapabilme...[signature][hline]Lopeth, 31 Temmuz 2005 20:35 tarihinde demiş ki: her fake için topik açarsak adamlar kendilerini bi bok (kaka)zannedip tekrar tekrar gelirler
AMO Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Insanın diger hayvanlardan farkı ogrenme kapasitesinin yuksekligi ve buna baglı olarak degisken kosullara cok daha ii uyum saglıyabilmesidir[signature][hline]Salla Bakarızzzzz :D
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 tmm hayvanlarda da zeka olabilir fakat insanın sahip olduğu zeka kapasitesinin yanına yaklaşamazlar.[signature][hline]Aslında..
Grizzly Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 bizlerde hayvanız sonuçta memeliyiz :horace: bence diğer hayvanları boyunduruk altına sokabilmemiz hayvanlardan ayıran bi fark.[signature][hline]Gamze: Biliyomusun Kemal'in tam 7 tane gitarı war! yaaa!!! Ben : Buyur???
unac Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 zaten insan en gelişmiş hayvandır[signature][hline]Lopeth, 31 Temmuz 2005 20:35 tarihinde demiş ki: her fake için topik açarsak adamlar kendilerini bi bok (kaka)zannedip tekrar tekrar gelirler
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Üşümemek için palto giyiyorsa insandır :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru
helena Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 said: Dev, 05 Ağustos 2005 14:34 tarihinde demiş ki: Şimdi diyceksiniz köpeğe nereye dışkısını çıkarıp çıkarmamasını öğretiyoruz gibisinden bu zeka değil mi. yoo bu zeka değildir. bu yine içgüdüdür. Daha önceden oraya sıçacağında cezalandırılacağından duyduğu endişe oraya sıçmamasını sağlar... içgüdü değil, adaptasyondur. bulunduğu ortama göre davranmayı öğrenir.[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum"
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Beyin kapasitesi fazla. İzleme öğrenme süresi çok kısa. alet edevat üretebiliyor, işleyebiliyor ve geliştirebiliyor. Sessiz harf kullanabilen bir canlı türü ki bu iletişim için çok önemli. Toplu halde ve/veya yalnız yaşayabiliyor. Ki bu yaşama durumları için geçerli kurallarla kendini kısıtlayabiliyor. Gelişime açık. Daimi ileriye gitme ihtiyacı duyuyor. Düşünme kapasitesi köpekle yunusla karşılaştırılamayacak derece de fazla.Birçok şeyi tasarlayabiliyor.Meraklı ancak merakını risk seviyelerinin ayrımını yapıp, tehlikeya fazla girmeden giderme yolunu seçecek kadar zeki falan da filan da...[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız. mono-blog
Grizzly Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 said: Absolut, 05 Ağustos 2005 14:42 tarihinde demiş ki: Üşümemek için palto giyiyorsa insandır :) peki benim gibi kışın hawai gömlek dolaşıyorsa? :horace: belki biliosunuzdur 2 sene önce çanakkale karlar altında kaldı şehir merkezine devlet dairelerine 4 gün elektrik gelmedi kaloriferler yanmadı ve ben o soğukta o karda hawai gömler saçlar ıslak dışarda dolanıyordum? :horace:[signature][hline]Gamze: Biliyomusun Kemal'in tam 7 tane gitarı war! yaaa!!! Ben : Buyur???
amon Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 said: Laraken, 05 Ağustos 2005 14:41 tarihinde demiş ki: tmm hayvanlarda da zeka olabilir fakat insanın sahip olduğu zeka kapasitesinin yanına yaklaşamazlar. yani farklı onlarda olmayan bişey yok![signature][hline]ben büyüyünce midicloryan olcam...
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Üzerine bişi giyip dışarı çıkmışsın işte. Gözünaydın sen de insansın :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru
AMO Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Dil de gelişmemizdeki cok onemli unsurlardan biridir.Her hayvan hayata sıfırdan baslıyıp cogu seyi kendi ogrenirken biz bu konumumuza atalarımızın tecrubelerini bi adım oteye goturerek geldik[signature][hline]Salla Bakarızzzzz :D
Grizzly Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 ehe saol şüphe etmekteydim :horace: gerçekten? uzayılımıyım diye düşünüyordum kaç zaman :horace: BENN İNSANIIMMMMM!!!!!![signature][hline]Gamze: Biliyomusun Kemal'in tam 7 tane gitarı war! yaaa!!! Ben : Buyur???
SbNN Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Madem aynı akıl düzeyinde olduğumuzu iddia ediyor topici açan arkadaş o zaman dünyanın sahibi neden insanlar ?? Hayvanların sahip olduğu sadece pratik zekadır. (ihtiyaçları falan filan)[signature][hline]S b N N b N N :horace: :horace:
SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 insan düşünür hayvan hisleriyle hareket eder insan zekasını kullanır hayvan iç güdüsel olarak hareket eder.. hayvanlarda olanlar bizdede var , ztn bizde bir hayvanız . Topici açan arkadaş sen neyi sawunuosun anlamadım[signature][hline]Anubis Karakteriniz, şöhretinizden önemlidir. Karakteriniz, siz ne iseniz odur... Oysa şöhretiniz, başkaları sizi ne sanıyorsa odur. you are not a beautiful and unique snowflake. you are the same decayin organic matter as everything else.
amon Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 said: SirAnubis, 05 Ağustos 2005 15:02 tarihinde demiş ki: insan düşünür hayvan hisleriyle hareket eder insan zekasını kullanır hayvan iç güdüsel olarak hareket eder.. hayvanlarda olanlar bizdede var , ztn bizde bir hayvanız . Topici açan arkadaş sen neyi sawunuosun anlamadım bende hayvan olduğumuzu düşünüyorum(düşünmek ne kelime biliyorum)...ama diğer arkadaşları merak ettim[signature][hline]ben büyüyünce midicloryan olcam...
Öne çıkan mesajlar