Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Caddebostan'ın İçler Acısı Hali

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
abi bende böle süper lüks bir yerde büyümedim çevre diyorsun da.çocukluk yıllarım tozkoparanda geçti ilk okuldaki çevrem felan "kro" diyebileceğimiz insanlardı."sürü piskolojisi" ne kapılıp bende "kro" olmadım.demek olay kişide bitiyormuş.gerçi burda anne babalarında suçu var ama ne adamlar gördüm üniversite bitirmiş ama hala adam değil.aynı şekilde burada genel olarak" doğulu bunlar pis bunlar " olarak nitelendirilen insanların arasından çok efendi insanlar da gördüm.

not:genelleme yapıyorum kimse üstüne alınmasın

edit :"bu insanlar eğitiim almamış.imkanları yok" felan deniliyor da ahlak kuralları okulda öğretilmiyor.[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun"
Zaknafein Do'Urden
Fflar strikes back

[Bu mesaj Sparkcaster tarafından 05 Ağustos 2005 11:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ben sunu diyorum kardesim.

bu kadar fakir falan savunuyorsaniz. alin kiz arkadasinizi giydirin bikiniyi o ayilarla beraber girin denize. iki de parmak atsinlar annenize kiz arkadasiniza sizde fakir bunlar egitemedik deyip gobek atarsiniz okke?

istanbulun en kaliteli yerlerinden birinin icine sicmaya kimsenin hakki yok fakir zengin edebiyati yaparak demogoji yapmayada gerek yok.

diyorum iste alin kiz arkadasinizi gidin sulukuley attirin parmaklari fakir onlar iyi olur.[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic
C CLARKE
Mesaj tarihi:
rezillik.
bir dolaşayım oralarda dedim dolaşmaz olaydım.
kız arkadaşla geçmeyin oralardan. :B[signature][hline]Lölö Mustafa sizleri pek severdi...
Raistin ,07 Temmuz 2005 00:10 tarihinde demiş ki:
1 vanil eski bile sayılmaz daha 6 aylık, 2 daha adma akıllı ne bi postunu ne davranbışlıı gordum ,3 daha 1k emsajı biel yok o zaman bu kişi nasıl seçildi merake diyorum.. ki bayan olması buraya başka kuşkularıda getiriyor...
Mesaj tarihi:
belediye başkanı iç çamaşırlarıyla girmeyin diyor bu millet kendine bir mayo alamıyor mu bir deniz şortu alamıyor mu? bu patavatsız vatandaşlarımız yüzünden mine kırıkkanat gibileri bütün nefretlerini dışa vuruyorlar.
her yerin bir adabı vardır. ne bileyim operaya falan giderken takım elbise falan giyinirsin, bayram namazına giderken güzel bi şeyler giyinirsin.
bunları öğrenmek gerek...[signature][hline]
Mesaj tarihi:
said:
onlyreal, 05 Ağustos 2005 11:16 tarihinde demiş ki:
ben sunu diyorum kardesim.

bu kadar fakir falan savunuyorsaniz. alin kiz arkadasinizi giydirin bikiniyi o ayilarla beraber girin denize. iki de parmak atsinlar annenize kiz arkadasiniza sizde fakir bunlar egitemedik deyip gobek atarsiniz okke?

istanbulun en kaliteli yerlerinden birinin icine sicmaya kimsenin hakki yok fakir zengin edebiyati yaparak demogoji yapmayada gerek yok.

diyorum iste alin kiz arkadasinizi gidin sulukuley attirin parmaklari fakir onlar iyi olur.

bu belirli bir kitlenin sorunu değil..
bu senin sorunun benim sorunum..
bunların olmasında sende suçlusun ben de..[signature][hline]
Mesaj tarihi:
tiki cadde gençliğinin size zararları neler böyle ezermiş gibi söylüyorsunuz ?[signature][hline]Anubis
Karakteriniz, şöhretinizden önemlidir. Karakteriniz, siz ne iseniz odur... Oysa şöhretiniz, başkaları sizi ne sanıyorsa odur.

you are not a beautiful and unique snowflake. you are the same decayin organic matter as everything else.

Mesaj tarihi:
niyemis marizci?

ben kiz arkadasimla yillardir gezdigim yerde okuzler kiz arkadasima bakinca benim kiz arkadasim degersiz seninkimi degerli.

gelip savudugun seyleri gerizekali komunist mantigiyla degil kafani calistirarak savun.

cok begeniyorsaniz bu adamlari goturun evlerine baktirin kizlarinizi benim kaliteli yerimi bozmaya kimsenin hakki yok.

bu kadarda basit.[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic
C CLARKE

[Bu mesaj onlyreal tarafından 05 Ağustos 2005 12:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
eyw ağzımdan aldın

+ kendimi bildim bileli caddeye takılırım ve orda hep kaliteli insanlar görmüşümdür . ırkçılık değildir bu ama üstteki arkadaşımın dediiği gibi kızın kolunu açık görse 10 dk bakan tipleri donlu şekilde caddede görmek hoş deil . Ki cadde istanbulun en işlek yerlerinden biridir .[signature][hline]Anubis
Karakteriniz, şöhretinizden önemlidir. Karakteriniz, siz ne iseniz odur... Oysa şöhretiniz, başkaları sizi ne sanıyorsa odur.

you are not a beautiful and unique snowflake. you are the same decayin organic matter as everything else.

Mesaj tarihi:
Hepsini okumadım yazılanların.
Eğer öküzlük umursamazlık ve angutluk türkiyenin gerçeğiyse ben gidiyorum kardeşim başka ülkeye.
Hayvanlığın ne eğitim düzeyiyle ilgisi var ne başka birşeyle.Aile tarafından verilir bu.
Ha verilmedi.Ne diyeceksin.ay yazık almamış eğitim bırak rahatsız etsin kızlara sarksın.
Donla denize giren adamı ay yazııık diye plaja almak inanılmaz bir dehanın ürünüdür tabi[signature][hline]navyamphs, 23 Temmuz 2005 14:58:
Belkide sende gaysin ve bunu saklıyorsun. birisi bunu açıklayınca cesaretleniyor, ama benim gibi birisiyle karşılaşınca geri çekiliyorsun.
gay olduk geeey

Mesaj tarihi:
Yazıların büyük counluunu okudum ve ordakı öküz leri savunanların düşünceleri cok komık ve at gözlüünden bakıolar dünyaya ama gözük pembe siz zannedıonuz mukı ordakı insanlar sizi rahatsız ettıının farkında deıl farkındalar ve hoslarına gıdıo sız onlardan rahatsız olunca bırbırlerıne bakıp sızın halınıze guluolar ve "Lan Hayvana Baq Rahatsız oldu Amuaaa Koııımmm KOKOşşş"tarzı şeyler soyluolar.Edep okullarda oretılmez aileden gelır etrafta üni. mezunu olupta bunları yapan insanlarda var.Fakir olupta cok edepli zeki olan insanlarda var.....[signature][hline]Spiker olmuş her denyo Savaşı gülerek sunmuş...
Mesaj tarihi:
said:
pipo_14, 05 Ağustos 2005 13:10 tarihinde demiş ki:
eee ole halka acarsan halkda sana acar elbet...

gerçektende oyle ama artık bu andan sonra orayı eskı haline getirmek imkansız gibi artık bizde sabahları gitmiycez napalım akşam ustu mıllet plaja gelmedigi zamanlar gene güzel oluyo ..[signature][hline]DN 41
Mesaj tarihi:
gidip pisleticem orayı gine

*! düşünür *

gerçi ginede girerler..[signature][hline]Anubis

[Bu mesaj SirAnubis tarafından 05 Ağustos 2005 14:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Marizci, 05 Ağustos 2005 10:39 tarihinde demiş ki:
şimdi sen o insanları hor göremezsin, sen git onları bu halde yaşamaya zorlayanları hor gör, onların babaları seninki gibi zengin değil, onlar senin gibi cadde'de alışveriş yapamıyorlar, lüks kafelerde bilmemnerelerde bir şey yiyip içemiyorlar, ee senin gibi tatil beldelerine gidip tatil de yapamıyorlar, bu urumda onlar için denize girmek en doğal haktır bence

onlar öyle çevrelerde yaşadıysa, senin gibi sosyetik yerlerde büyümediyse, bu onların suçu değil, onları bu hale getirenlerin suçu, şimdi git kendine gel, bu ülkenin gerçek vatandaşına böyle konuşma, senin yaptığın kibirlilik ve terbiyesizliktir, hayatımda en tiksindiğim insan tipi zengin olup da hazmedemeyen kendinden daha az paraya sahip insanları alçak görenlerdir
ama merak etme ülkeye bi şey olsa sosyete kısım kaçarken, savaşacak insanlar onlardır, ben gerçek vatandaş diye onlara derim

Al bi tane daha ya... Yazılanların hiçbirini okumadın, o gazla direk atladın dimi?

Neyse burası da çok serinledi ben gidip biraz para yakayım da ısınayım ha ha ha ha![signature][hline]Touch of death is never gentle...
Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA
Mesaj tarihi:
hiç mi mekan hiç kimsenin deildir.ama donla plaja girme mantığı olamaz.önlemalcaksın arkdaş plaj olayında..önlemde alınırnası alınır bilmiorum ama alınır..türkiye karisik bi ülke zaten her turlu vatandasini dusuneceksin..yoksa bu bunu der demez die kısır döngüsü olur olay[signature][hline]önce Allah sonra yallah
Mesaj tarihi:
Evet böyle olacağını 5 yaşında çocuk bile anlayabilirdi.. Bilinçli yapıldığı apaaçık ortada..[signature][hline]Touch of death is never gentle...
Mesaj tarihi:
said:
Shadowcast, 05 Ağustos 2005 13:29 tarihinde demiş ki:
Hepsini okumadım yazılanların.
Eğer öküzlük umursamazlık ve angutluk türkiyenin gerçeğiyse ben gidiyorum kardeşim başka ülkeye.
....

Aynen katılıyorum. Güzelim sahili, nezih ortamı bok ettiler resmen. Yani şu istanbulda gününü geçirecek, gezecek zaten az yer var; bunlardan birinide amele doldurmanın ne alemi var. Yok böyle öküzlük ya.[signature][hline]LathspeLL (a.k.a seth)
Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor
Mesaj tarihi:
iyide abi o insanlar ne yapsın? ölsünler mi? isterseniz katledelim..[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki:
Ağustos.

Hem doğum tarihim bu mevsimde.
Mesaj tarihi:
Yoo ölmelerine falan gerek yok... Sadece "toplum"un kurallarına uyup "insan" gibi davranmaları yeterli.
Zor değil di mi? Ayrıca bu onlar içinde iyi bir şey olur.[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız. mono-blog
Mesaj tarihi:
mandoo anlamıosun.
kartaldan pendikten geliyor bu insanların bir kısmı zaten. orada deniz yok mu ? daha mı temiz burası nedir.istedikleri yerde yüzsünler kardeşim. adam gibi "deniz kenarı"nda takılabilecek bir caddebostan 2 moda var. moda zaten ne durumda yıllardır aşağı yukarı biliyoruz. o kadar iyi değil. bilinçli işte.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere
quod abolesco dum te defendoa.k.
Mesaj tarihi:
abi adamlar televizyonda görüyorlar böyle mekanları heves ediyorlar..ooo caddebostan lan garı gız kaynıyordur mantığıyla dalıyorlar ortama...suçlucak adam arıyorsanız televizyon kanallarına atın suçu...[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki:
Ağustos.

Hem doğum tarihim bu mevsimde.
Mesaj tarihi:
Zazten o ayrı bir komedi...

Bi yerde denize girilebilirken 100-200 metre yukarısında denize girilemiyor.. Böyle bir saçmalık var mı?[signature][hline]Touch of death is never gentle...
  • Yeni Oluştur...