Slat Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Caddebostan plajı halka açıldığından beri caddebostan sahil rezil bir yer oldu.. Denize girilen yerden ne kadar uzaklaşsam da o rezil kalabalıktan kurtulamıyorum.. Tüp vs.. getirip piknik yapıp leş gibi çöp bırakanlar mı dersiniz, LA HASAN VURMA S.KCEM HA AMUĞA şeklinde bağıranlar mı dersiniz... Sahilin ortasında çocuğunu döven, kıro kıro bağıra bağıra şarkılar söyleyenler.. Güzel bir kız geçerken hayvan gibi bakanlar... Ailecek 10 kişi dolaşıp, 100 kişilik gürültü yapanlar.. Nedir bu kardeşim? Sahilde yürürken geçen 10 kişiden 6sı böyle artık.. Eskiden insan kalitesi gerçekten yüksek bi yerdi.. Ama artık bu tip kırmançilerden geçilmiyor... Eski caddebostan sahilimizi geri istiyoruz![signature][hline]Touch of death is never gentle... Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA
ozkolous Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 said: Ailecek 10 kişi dolaşıp, 100 kişilik gürültü yapanlar.. bu çok iyi oturmuş işte[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki: Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim... kanberdim bi zamanlar
ollymnor Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 sana katılıyorum ama ne yapılabilir ki? istanbulun sahile ihtiyacı var bence. eh o sahile de "sen gir, sen girme'" diyemezsin ya. bu çirkin kalabalığın nedenini herkes biliyo zaten.dikkatini çekmiştir o kalabalığın istanbulun yerlisi olmadığı. yapılacak pek bi şey yok gibi bu duruma. (tabi istanbul'a vize koymayı falan düşünüyorlardı ama bilemiyorum.)[signature][hline]"I smell magic in the air!"
AMO Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Of ya eskıden ne guzel orda yayılıp ıcer muhabbet ederdık artık eskı havası kalmadı[signature][hline]Salla Bakarızzzzz :D
AMO Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Sahili paralı yapsınlar bence tek cozum bu[signature][hline]Salla Bakarızzzzz :D [Bu mesaj AMO tarafından 04 Ağustos 2005 22:31 tarihinde değiştirilmiştir]
bega Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Onlara bi de E5 civarindaki cimlerde rastlanabiliyo.[signature][hline]"Confess ten times and it becomes a habit, confess a hundred times and it becomes an obsession, confess forever and it becomes your destiny" Ms. Bega
-Nae Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 istanbulun yerlisi o insanlarda.. İstanbullu bu millet yaz sıcagında kendigini gidip bogaza yada her gordukleri havuza atıyordu hem daha tehlikeli hem daha cirkin bir durumdu sanırım belediye de bunu engellemek icin bu plajı actı...[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim.
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 istanbul icine plaj yapmak dahiyane bi fikirdi, gerceklestirenleri tebrik ediyorum...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US)
unac Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 plajı kapatsınlar olay biter...[signature][hline]Lopeth, 31 Temmuz 2005 20:35 tarihinde demiş ki: her fake için topik açarsak adamlar kendilerini bi bok (kaka)zannedip tekrar tekrar gelirler
Mandoo Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 insanları neden eziyorsunki? onlarda bu memleketin vatandaşı...onları hiç bir şekilde hor göremezsin...[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki: Ağustos. Hem doğum tarihim bu mevsimde.
jazzyjam Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 benzerini yine sahil yolunda açılan gül bahçesinde de görmüştük küçük çapta da olsa. istanbul için yaptıklarını söyledikleri bu tarz (bölge halkının seviyesinden uzaklaşan) aktiviteler genelde anadolu yakasında yapılıyor izlenimine kapılıyorum.[signature][hline]"I find your lack of faith disturbing."
b1vRiP Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 mandoo +1 herkes şanslı doğmuo eğitim di zart dı zurtdu[signature][hline]Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki: ne bileym biz 4 yaşındayken pipimizi kurcalardık. Sandman, Zamanın da ötesinde bir tarihte demiş ki: Hepiniz kendinize sorun.Eğer buraya hapsedilenler Cennet'i hayal etmeseydi,Cehennem'in gücü olabilir miydi?
crimS0n Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 ha ozmn eğitimsiz die: bak arkadaşım gel seni eğitiim yanımdaki kız arkadaşım sen böle AYI gibi bakınca ben raatsız oluorm bidaa bakmazmısn ltf mi diiceksin? ha bu arada herşeyin bi adabı war yani sen gelip caddebostan gibi nezih bi semte böle halk plajı açmamalısın... koyarsın şileye halk otobuse insanlar biner gider. ben tam sahilde oturuorm we sahile en yakın ewlerden bitanesi pazar günleri diil cam açmak butun perdeleri kapıorz okdr iiğrenç bi goruntu oluo. [signature][hline]Evil thoughts is creeping through my mind... [Bu mesaj crimS0n tarafından 04 Ağustos 2005 22:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Slat Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 said: Mandoo, 04 Ağustos 2005 22:36 tarihinde demiş ki: insanları neden eziyorsunki? onlarda bu memleketin vatandaşı...onları hiç bir şekilde hor göremezsin... Ezerim kardeşim.. Eğer benim huzurumu bozuyorlarsa, kızarkadaşımla dolaşırken HAYVAN gibi bakıyorlarsa, etraftaki insanları hiçe sayıp ana avrat küfrediyorlarsa ezerim.. Etrafı leş gibi kirletiyorlarsa ezerim.. Hatta imkanım olsa oraya sokmam bile onları...[signature][hline]Touch of death is never gentle... Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA
Mandoo Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 e yani o insanlarla senin farkın bu mudur yani? yazık ya yazık..bu kafada gençler var ha...ulan onlara imkan verildide onlar mı sallamayıp kıro takıldılar...yok abisi...o insanları hiç bir şekilde aşağılayamazsın...sen bir bodruma bir didime gidersin belki ama onlar gidemez...bırak takılsınlar..hoş gör geç bu kadar basit..[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki: Ağustos. Hem doğum tarihim bu mevsimde.
-Nae Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 said: Slat, 04 Ağustos 2005 22:42 tarihinde demiş ki: Hatta imkanım olsa oraya sokmam bile onları... Belkide hep senin gibi dusunen insanların onları belirli ortamlara almayısı onları toplumdan dıslayıp medeniyetten uzaga terketmeleri yuzunden bu hale gelmişlerdir? Onları gormezden gelerek degil bilakis fazlasıyla gorerek ders alıp ders vererek topluma kazandırabiliriz oraya buraya sokmam demekle ancak begenmedigin insan nufusunu arttırırsın..[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim. [Bu mesaj Naa tarafından 04 Ağustos 2005 22:46 tarihinde değiştirilmiştir]
tAKA Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 eğitim zart zurt falan değil saygı ve terbiye meselesi bir yerde. ha bunlarda bir eğitimdir bir yerde ama verilmemesi ayiptir.[signature][hline]gamers.gen.tr karakedi, 25 Temmuz 2005 20:59 tarihinde demiş ki: ya sabır a.k.
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Plajın bir an önce kaptılması dileğiyle... Ayrıca hor görmek değil toplum kurallarına uymalarını istemektir bu. Misal: Patinin kuralları vardır uymazsan yörünge dışına uçar hava alırsın. Kimse de senin arkandan "Ama Karakedi onu yollayamazsın o cahil, eğitim alamamış..." demez. Toplumun yazılı, yazısız kuralları vardır, uymak lazımdır... Özgürlüğün en klişe tanımında bulunan ve ilkokul öğrencilerinin bile bildiği "...başkasının haklarına tecavüz..." bıdı bıdısını hatırlatsam mı ki? Halkın parçasıysan kurallara uyarsın. Eğitim falan hikaye![signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız. mono-blog
unac Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 ya donla giriyolar ya bari mayo giysinler ne kadar iğrenç bi gorunum oluyo biliyomusunuz.[signature][hline]Lopeth, 31 Temmuz 2005 20:35 tarihinde demiş ki: her fake için topik açarsak adamlar kendilerini bi bok (kaka)zannedip tekrar tekrar gelirler
Slat Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 @Naa: Hocam alınma ama boş konuşuyorsun?! Ne topluma kazandırması neler saçmalıyorsun allah aşkına.. Böyle klişe konuşmayın ya.. Git haftasonu caddebostan sahile bi kaç kişiyi topluma kazandır bakalım ne olacak..? not: sakın yanında herhangi bi bayanla(yaş farketmez) gitme..[signature][hline]Touch of death is never gentle... Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA
Mandoo Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 ee onlardan bizim halkımızın bir başka ucu...onları ezip geçemeyiz..[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki: Ağustos. Hem doğum tarihim bu mevsimde.
crimS0n Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 madem bu kdr eğitilmek istiorlar ozmn "SAHİL BOYUNCA PİKNİK YAPILMAZ" yazısının tam altında piknik yapmasınlar, yoğurt kaplarını, hıyarları, domatesleri yerde bırakmasınlar...[signature][hline]Evil thoughts is creeping through my mind...
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 lol siyah corap beyaz gomlek denize girio yurdum insanları[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away"
-Nae Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Sence benim onerimmi daha faydalı seninkimi?[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim.
Öne çıkan mesajlar