HalbadaR Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Bu filmi izleyenler bilirler , bayağı güzel bi film ama çok acıklıydı. 4-5 sene önce izlemiştim. Şimdi sinemalardaki afişlerinden başka hiçbişeyini hatırlamıyorum. VCD , DVD aradım bulamadım. Birisini "Piyasaya CDlerini sürmediler" dedi. Peki ben bu filmi nerden bulabilirim? Kazaa da falan var mıdır? Ya da sizlerde kasedi falan? Para sorun olmaz. SAYGILAR[hline]VATAN SAĞOLSUN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 googleda hiç arama yaptınmı? gogoleda orjinal adın ıvs bişiler bul kesin vardır[hline]Freeware.WeB.Tr IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Biraz konusundan bahsedersen orjinal ismini bulabiliriz. Kelebek diye film biliyorum ama onu 4-5 sene önce sinemada seyretmiş olman imkansız. O yüzden önce ismini bulalım. Oyunculardan hatırladıklarını sayar ve konusunu anlatırsan buluruz en kötü ihtimal divx olarak buluruz herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karakurt Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 jeremy irons oynamıyor muydu?[hline]Est solarus oth mithas! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HalbadaR Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Bakın 4-5 sene önce gece 2-3 gibi izlemiştim (evde) Onu da babamın zoruyla yoksa yatıyordum. Hatta 6 yıl önceydi. O zamanlar 9 yaşındaydım , oynayanları hatırlamıyorum. Ama konusu şöyleydi : 2 arkadaş var . Bi hapishaneye düşüyolar. (Belki hapishanede arkadaş olmuşlardır.) Kaçmaya falan çalışıyolar ama hiçbirinde kaçamıyolar. Hapishane zaten o kadar iğrenç ki anltamam. Adamın böcekleri toplayıp , bi kasede ezdikten sonra yediğini hatırlıyorum. Arkadaşlardan 1 tanesine filmin sonlarına doğru bir bahçe veriyolar. (Ya da öle bişi , neden verdiklerini hatırlamıyorum) Adam bahçeyi işlemeye falan başlıyor. Öbürü de gene kaçma planları falan yapıyor. En sonunda kaçıyor sanırım. Film genel anlamda böleydi sanırım. Çünkü 6 sene oldu ve o zamanlar küçüktüm. Neyse bir de şey vardı. Bu hapishaneyi Barış Manço programında anlatmıştı. Bu filmin ayrıca kitabı var. SAYGILAR[hline]VATAN SAĞOLSUN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 O film Papillon'dur. Steve Mc.Quinn ve Dustin Hoffman basrollerde oynar. Henri Charreiere' nin aynı adlı eserinden sinemaya uyarlanmıştır.IMDB Papillon sayfası [hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 filmi süper ama çoğu zamanki gibi kitabı daha da süper[hline]I'm here to kick some ass, and chew bubblegum. And I'm all out of bubblegum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar