HalbadaR Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Bu filmi izleyenler bilirler , bayağı güzel bi film ama çok acıklıydı. 4-5 sene önce izlemiştim. Şimdi sinemalardaki afişlerinden başka hiçbişeyini hatırlamıyorum. VCD , DVD aradım bulamadım. Birisini "Piyasaya CDlerini sürmediler" dedi. Peki ben bu filmi nerden bulabilirim? Kazaa da falan var mıdır? Ya da sizlerde kasedi falan? Para sorun olmaz. SAYGILAR[hline]VATAN SAĞOLSUN!
MrMedia Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 googleda hiç arama yaptınmı? gogoleda orjinal adın ıvs bişiler bul kesin vardır[hline]Freeware.WeB.Tr IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti
ghaldszar Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Biraz konusundan bahsedersen orjinal ismini bulabiliriz. Kelebek diye film biliyorum ama onu 4-5 sene önce sinemada seyretmiş olman imkansız. O yüzden önce ismini bulalım. Oyunculardan hatırladıklarını sayar ve konusunu anlatırsan buluruz en kötü ihtimal divx olarak buluruz herhalde.
Karakurt Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 jeremy irons oynamıyor muydu?[hline]Est solarus oth mithas!
HalbadaR Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Bakın 4-5 sene önce gece 2-3 gibi izlemiştim (evde) Onu da babamın zoruyla yoksa yatıyordum. Hatta 6 yıl önceydi. O zamanlar 9 yaşındaydım , oynayanları hatırlamıyorum. Ama konusu şöyleydi : 2 arkadaş var . Bi hapishaneye düşüyolar. (Belki hapishanede arkadaş olmuşlardır.) Kaçmaya falan çalışıyolar ama hiçbirinde kaçamıyolar. Hapishane zaten o kadar iğrenç ki anltamam. Adamın böcekleri toplayıp , bi kasede ezdikten sonra yediğini hatırlıyorum. Arkadaşlardan 1 tanesine filmin sonlarına doğru bir bahçe veriyolar. (Ya da öle bişi , neden verdiklerini hatırlamıyorum) Adam bahçeyi işlemeye falan başlıyor. Öbürü de gene kaçma planları falan yapıyor. En sonunda kaçıyor sanırım. Film genel anlamda böleydi sanırım. Çünkü 6 sene oldu ve o zamanlar küçüktüm. Neyse bir de şey vardı. Bu hapishaneyi Barış Manço programında anlatmıştı. Bu filmin ayrıca kitabı var. SAYGILAR[hline]VATAN SAĞOLSUN!
ghaldszar Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 O film Papillon'dur. Steve Mc.Quinn ve Dustin Hoffman basrollerde oynar. Henri Charreiere' nin aynı adlı eserinden sinemaya uyarlanmıştır.IMDB Papillon sayfası [hline]
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 filmi süper ama çoğu zamanki gibi kitabı daha da süper[hline]I'm here to kick some ass, and chew bubblegum. And I'm all out of bubblegum.
Öne çıkan mesajlar