Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kelebek

HalbadaR

Öne çıkan mesajlar

Bu filmi izleyenler bilirler , bayağı güzel bi film ama çok acıklıydı. 4-5 sene önce izlemiştim. Şimdi sinemalardaki afişlerinden başka hiçbişeyini hatırlamıyorum. VCD , DVD aradım bulamadım. Birisini "Piyasaya CDlerini sürmediler" dedi.

Peki ben bu filmi nerden bulabilirim?
Kazaa da falan var mıdır?
Ya da sizlerde kasedi falan? Para sorun olmaz.

SAYGILAR[hline]VATAN SAĞOLSUN!
Sosyal ağlarda paylaş

Bakın 4-5 sene önce gece 2-3 gibi izlemiştim (evde)
Onu da babamın zoruyla yoksa yatıyordum.
Hatta 6 yıl önceydi. O zamanlar 9 yaşındaydım , oynayanları hatırlamıyorum. Ama konusu şöyleydi :

2 arkadaş var . Bi hapishaneye düşüyolar. (Belki hapishanede arkadaş olmuşlardır.) Kaçmaya falan çalışıyolar ama hiçbirinde kaçamıyolar. Hapishane zaten o kadar iğrenç ki anltamam. Adamın böcekleri toplayıp , bi kasede ezdikten sonra yediğini hatırlıyorum. Arkadaşlardan 1 tanesine filmin sonlarına doğru bir bahçe veriyolar. (Ya da öle bişi , neden verdiklerini hatırlamıyorum) Adam bahçeyi işlemeye falan başlıyor. Öbürü de gene kaçma planları falan yapıyor. En sonunda kaçıyor sanırım.

Film genel anlamda böleydi sanırım. Çünkü 6 sene oldu ve o zamanlar küçüktüm. Neyse bir de şey vardı. Bu hapishaneyi Barış Manço programında anlatmıştı. Bu filmin ayrıca kitabı var.

SAYGILAR[hline]VATAN SAĞOLSUN!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...