Wendigo Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 dyna yı götüremiyorum ya tura canım. o yüzden eğlenmeyecem ;)=[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path! Follow the energizer tav$ani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Ya tabi tabi =o)[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani Gizli Ninja2 http://www.istanbulakademisi.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Mutluluklar&iyi eglenceler fekat Wendigo bişey sorucam yaptıgın smiley'nin altındaki i" =" işaretini anlamadım hani sakal var o manada mı yaw ? :-)[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 kelebek vaidisne en son havadan paraşütle gitmiştim ama jeeple daha keyifli olur.. ama jeep i bırakıp bayaa bi yurumeniz gerekecek sanırım..[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path! Follow the energizer tav$ani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 said: BlaCk_DmC, 03 Eylül 2004 21:09 tarihinde demiş ki: Mutluluklar&iyi eglenceler fekat Wendigo bişey sorucam yaptıgın smiley'nin altındaki i" =" işaretini anlamadım hani sakal var o manada mı yaw ? :-) hem ööle hem de Quake e benziyo.. pek güzel oluyo ;)= di mi?[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path! Follow the energizer tav$ani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Eheh güzel güzel :)[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-ryan- Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Sanirim bir kac hafta sonra bende gidecegim kelebek vadisine. Ne güzel yerlere sahibiz.[signature][hline]i have no tears, there is only pain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 antalya rlz[signature][hline]go2hell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 düden şelalesine gidiyorum gelen varsa orda beni bulsun 100 metreden parlarıs :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Dyna seni en son bıraktığımda Pancar gibiydin =oP zenci oldunmu sonunda ? yoksa halen parlıyormusun =oPPP[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani Gizli Ninja2 http://www.istanbulakademisi.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 yılan gibi deri bilem deiştirdim geldim düden den süferdi vallahi tez kız ark bulup şelale nin altında kayaların arasında oturup romantizim yapmak lzm 2 günde iice bronzlaşmıştım şimdi zenciliğe doğru gidiyorum ehe amacımda buydu zati ;) sürekli resim çekmekten, turistler prof fotografcı sanıp muhabbet kurmaya calısıyor ehe arada güsel seylerde oluyor as kaldı cnm 10 eylül de sergi açacam :o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 said: DynamicK, 03 Eylül 2004 14:08 tarihinde demiş ki: valla kemerde 3 gün günümü gün ettim ve suna karar verdim bu ruslar manyak abicim :) denize gittik önüm arkam sağım solum heryer tangalı rus dolu envai çeşit hele hele mekanda yabancı kalan biz olduk baska türk yok lol aksam 2 kızın pesine takıldık arkadasla dolas dolas kızlar gidiyo biz peşlerinden bunlar biyere girdi yerde su varmıs bizde girdik sonra gidemediler bizde döndük ordan falan tam öküzlük ehau ama vazgeçmedik giderken ark dedi aha bura ıssız fırsat bu fırsat bastır olm gidip konusalım gittik aramızda 2 metre kaldı ne dicez diyorus ark diyo ark olalımmı diye soralım falan lan ne alaka dedim neyse gazı aldıgım gibi hello falan bizde dolaşıyorduk sizi gorduk işte isterseniz birlikte takılalım konusurus fln sonra baktım kızlar biraz yorgun gozuktu dedim nerelisiniz litvanya cıktı hemen televole soruları sordum bikaç tane derken kısa kesim diye bara veya discoya fln gitmek istermisiniz bişiler içeris dedim kızlar hotele gidiyoduk yorgunuz zaten dedi bende ehe uslanmaz utanmaz.. olayım derken e ozm yarın aksam gorusurus ama dedim kızlarda belli olmas belki görüsebiliris dedi sonra ayrıldık ama ne telefon no ne otel adı bibok bilmiyom haliyle yattı valla eğlenceli oluyo :P ehaha beni cağırsaydınız yukarıda ki olayda , boş kalmazdınız . boşuna mı Rusya da 3 yıl yaşadık, yardımcı olurduk icabında nede olsa Antalyada yaşiyoruz.[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez. Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 ahaha bu arada Wendigo siz Hangi barda calıyordunuz yaw Gelecem bir gün bir türlü adını hatırlayamadım.[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez. Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 TheBar Kale içinde çarşamba perşembe cuma cumartesi leri çalıor.[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani Gizli Ninja2 http://www.istanbulakademisi.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 aa dur bugun cuma eşimi alıp gelsem mi acaba ? ama yarın iş var ya erken kalkmam lazım ben en iyisi Bekar gelem cumartesi akşamı bi bira içer biraz müzik dinler kacarım .[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez. Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Bugun cumartesi Bence git Sahnesi çok ii (Sefkilim die demiyorum euheueh) Yani kısacası şarkılar güzel, ses güzel, sanatçı yakışıklı =oP[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani Gizli Ninja2 http://www.istanbulakademisi.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 ahah doğru be bügün cumartesi . tüüh haftaya kalacak bu iş. yarın sabah 4,30 da kalkmam lazım Pamukkale turum var neyse haftaya artık işler zayıflar biraz o zaman gelirim artık.[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez. Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Sen de mi rehbersin? Wendigo da rehber =o)[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani Gizli Ninja2 http://www.istanbulakademisi.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 gitmiyom ben wendigo ya bugun evde oturucam dinlenicem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moonchild Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 *Çarşambayı iple çeker*[signature][hline]Follow the energizer tav$ani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Hyde beach mi o dyna nın yattıgıyer. benim gözüme bi ışık çarpmıştı bakamadım o tarafa hyde da bi gün belki sizdiniz :P[signature][hline]i love this game! tractor pulling Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Hyde beach efek[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani Gizli Ninja2 http://www.istanbulakademisi.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Wendigo karakedi hala çıkıyomu gölge bar'da geçen perşembe deil ondan önceki persembe gitmiştik damagımızda kaldı :)[signature][hline]i love this game! tractor pulling Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 said: DiaBLeSSe, 04 Eylül 2004 19:40 tarihinde demiş ki: Sen de mi rehbersin? Wendigo da rehber =o) Ooo 11 yıldır rehberim. Rus Piyasası[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez. Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 antalya harika demi diab , dyna? sıcağı bile başka ya. hiç sıkılmadıgınızdan eminim...[signature][hline]i love this game! tractor pulling Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar