Nartanesi Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Diab kardeşim evlenir de ben boş durur muyum??? Biz de Fedaykinle evlendik :)[signature][hline]Yalnızlığa dayanırım da, bi başınalığa asla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 ben de 6-7 eylül gibi gelicem galiba antalyaya. tabi pek paticiksel olmayacak ama dyna falan oradaysa iletişime geçerim =)[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Fedaykin Abimiz yapmaz öyle şey[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Aramıza sizde katılın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nartanesi Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Fedaykinin tarihi ikiye ayrılır: NÖ ve NS *NÖ:Nartanesinden önce *NS:Nartanesinden sonra[signature][hline]Yalnızlığa dayanırım da, bi başınalığa asla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 bune bea millet antalyayı basmaya mı gelio aman ben gelmem döversiniz fln beni ciddi ciddi korkuom abi sizlerden hele bone gelirse beni ilk dövecek insandır eminim... [signature][hline]teyteyteyyyy :) bu nasıl beyler beğendinizmi? imza!!! [Bu mesaj Erutan tarafından 29 Ağustos 2004 21:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 CECE party i beğenmişsinizdir umarım.. Party organizasyonunda payımız büyük :)= İyi eğlenmişsinizdir umarım .. Party de zaten arkadaşıma oha kız aynı diablesse dedim sonra wendigo yu gördüm ve yanlarına damladım..[signature][hline]Forum the bell tolls.. Chris Metcalf | Bury me deep inside your heart Album - Blizz Blizzard_IcedEye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Oha! Nasıl olur ya! Moonchild öküzmansal kilo vermiş, yüzü falan incelmiş adamın.Bu bizim Moonshield olamaz yahu! Ayaktaki beyaz t-shirtli moonshield ile yeni moonshield'a bakıyoruzda. Aybörek olmuş Ayçocuu.[signature][hline]Bad Motherfucker. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Yok abi alakaları yok. Olamaz ya.[signature][hline]Bad Motherfucker. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moonchild Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 ahehaeha herhalde olm bırakta verelim o kadar kilo yu filinta gibi olduk ;P Bu arada Diap cim cok merci anacim herkescikler tüm antalya basını seni soruyo. Ulan gazeyeciye de dedik. Pzt falan cikarin pazar günü herkes okuyacak şimdi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Moon jön olmussun abi jön Misal-i Jön diyorum ben sana ve sözlügünede yazıyorum. =P[signature][hline]..it's time I disappear we modify worlds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moonchild Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 lol Bu arada DyNa cim Elçin resmini bir an once istiyorum biktim ulan dandik telefonlardan resmini cekmeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valheru Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 az ugrasmadım ben onu zayıflatana kadar .... :P[signature][hline]Arqas Admin www.tr-game.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 hhe ben de antalya sınırları dahilinde olsam da medeniyete 2 saat uzaktayım, helikopter gönderip beni alacak varsa ben de katılırım aksiyona Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 said: fedaykin, 29 Ağustos 2004 19:55 tarihinde demiş ki: Ehehehe lol hangi dallama gazeteci bu yazım hatasını yapmışsa süper olmuş eline sağlık :) Akşam akşam iyi eğlendik :D biz de kızdık gazeteciye. insan celine'i selin diye yazar mı hiç? ama merak eden varsa onun dışında yazım hatası yok haberde ;)=[signature][hline]smthng about sx&drt :: profocio hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 said: BonePART, 29 Ağustos 2004 20:45 tarihinde demiş ki: *! Baba yadigari 7.45 i doldurur , namluya kursun verir beline takar. Gunes gozluklerini takar ve arabaya biner* Cinayete gittim gelicem. *!uzun zamandır kullanmadığı bazukayı yağlar, ekipmanı kontrol eder ve kepez tepelerine doğru yola koyulur*[signature][hline]smthng about sx&drt :: profocio hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 *! antalyada komanda eğitimi almaktadır, bone bapa yardım paraşütçü, tugayı oluşturur * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 moon, invul, armra )= *!need assistance, cover me*[signature][hline]smthng about sx&drt :: profocio hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 berk vs wendigo aka berk vs berk =) valla serik tepelerinden taaruza geçerim çok fena Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Noluyo be burda oyarım ben sizi! Son Söz Benimdir almim ayamın altına! *! Pis bir bakışın ardından ellerini beline koyar*[signature][hline] Happiest woman in the world: Bonepart's wife In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... http://www.istanbulakademisi.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 said: moonch1ld, 30 Ağustos 2004 12:53 tarihinde demiş ki: ahehaeha herhalde olm bırakta verelim o kadar kilo yu filinta gibi olduk ;P Bu arada Diap cim cok merci anacim herkescikler tüm antalya basını seni soruyo. Ulan gazeyeciye de dedik. Pzt falan cikarin pazar günü herkes okuyacak şimdi :P En son sizin Wendigoyla balığa çıkarkenki resimlerinizi hatırlıyorumda. Tey tey tey be muni. Adam ciemdi, reskill falan çekerdik, manken ajansı falan açmış. Harbi kitaplık adamsın be muni.[signature][hline]All this pain is an illusion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elros Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Ne zaman geldiniz yahu!! Nese kaleiçini gezmişsinizdir umarım... Söyleseniz bizde gezdirirdik nese umarım sevmişsinizdir[signature][hline]Saeros&Elros Luinwé Her zaman saf sandığımız güneş doğarken bazen bizi kirletmemek uzaklaşır... Her uzaklaştığında yediğimiz darbeler saf olmayan bir ışıkla bizleri aydınlatır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 valla 10 eylül de dönecem ist ye ozaman envai çeşit resimikoyucam moonchild koçum :) simdi kemer e geçiyorum 2-3 gün orda takılcam dün gittim bizzat gördüm rus milleti=kemer olmus ehe alemlere akalım yani sabo sen geldigin zaman ararsın ben ant da olucam elçin rulz[signature][hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moonchild Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 said: DiaBLeSSe, 30 Ağustos 2004 15:55 tarihinde demiş ki: Noluyo be burda oyarım ben sizi! Son Söz Benimdir almim ayamın altına! *! Pis bir bakışın ardından ellerini beline koyar* *Sweet Dream'e dayanamaz ve patenti olan dansı yapmaya başlar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moonchild Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 said: Alexi_Septimus, 31 Ağustos 2004 11:35 tarihinde demiş ki: said: moonch1ld, 30 Ağustos 2004 12:53 tarihinde demiş ki: ahehaeha herhalde olm bırakta verelim o kadar kilo yu filinta gibi olduk ;P Bu arada Diap cim cok merci anacim herkescikler tüm antalya basını seni soruyo. Ulan gazeyeciye de dedik. Pzt falan cikarin pazar günü herkes okuyacak şimdi :P En son sizin Wendigoyla balığa çıkarkenki resimlerinizi hatırlıyorumda. Tey tey tey be muni. Adam ciemdi, reskill falan çekerdik, manken ajansı falan açmış. Harbi kitaplık adamsın be muni. Olm o balık resimleri zaten tam kopuk :) ve Mankenlik ajansı harbi rullz tavsiye ederim ;) Dyna olm ben gelmeden gitme daha cok resim cekicez. Katalog cektirecem sana ben daha ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Moon o dans benim patentimde harbi görmim cırmıklarım! Ya bensiz eylenmeyin ashkıma da mukayit olun oda gelirse [kesin damlar, mukayit olur da hane siz etkilersiniz filan] hepinize şişe dizerim ona göre![signature][hline] In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... http://www.istanbulakademisi.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar