Nartanesi Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Diab kardeşim evlenir de ben boş durur muyum??? Biz de Fedaykinle evlendik :)[signature][hline]Yalnızlığa dayanırım da, bi başınalığa asla...
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 ben de 6-7 eylül gibi gelicem galiba antalyaya. tabi pek paticiksel olmayacak ama dyna falan oradaysa iletişime geçerim =)[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder...
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Fedaykin Abimiz yapmaz öyle şey[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Aramıza sizde katılın!
Nartanesi Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Fedaykinin tarihi ikiye ayrılır: NÖ ve NS *NÖ:Nartanesinden önce *NS:Nartanesinden sonra[signature][hline]Yalnızlığa dayanırım da, bi başınalığa asla...
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 bune bea millet antalyayı basmaya mı gelio aman ben gelmem döversiniz fln beni ciddi ciddi korkuom abi sizlerden hele bone gelirse beni ilk dövecek insandır eminim... [signature][hline]teyteyteyyyy :) bu nasıl beyler beğendinizmi? imza!!! [Bu mesaj Erutan tarafından 29 Ağustos 2004 21:50 tarihinde değiştirilmiştir]
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 CECE party i beğenmişsinizdir umarım.. Party organizasyonunda payımız büyük :)= İyi eğlenmişsinizdir umarım .. Party de zaten arkadaşıma oha kız aynı diablesse dedim sonra wendigo yu gördüm ve yanlarına damladım..[signature][hline]Forum the bell tolls.. Chris Metcalf | Bury me deep inside your heart Album - Blizz Blizzard_IcedEye
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Oha! Nasıl olur ya! Moonchild öküzmansal kilo vermiş, yüzü falan incelmiş adamın.Bu bizim Moonshield olamaz yahu! Ayaktaki beyaz t-shirtli moonshield ile yeni moonshield'a bakıyoruzda. Aybörek olmuş Ayçocuu.[signature][hline]Bad Motherfucker.
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Yok abi alakaları yok. Olamaz ya.[signature][hline]Bad Motherfucker.
Moonchild Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 ahehaeha herhalde olm bırakta verelim o kadar kilo yu filinta gibi olduk ;P Bu arada Diap cim cok merci anacim herkescikler tüm antalya basını seni soruyo. Ulan gazeyeciye de dedik. Pzt falan cikarin pazar günü herkes okuyacak şimdi :P
Eternal Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Moon jön olmussun abi jön Misal-i Jön diyorum ben sana ve sözlügünede yazıyorum. =P[signature][hline]..it's time I disappear we modify worlds
Moonchild Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 lol Bu arada DyNa cim Elçin resmini bir an once istiyorum biktim ulan dandik telefonlardan resmini cekmeye.
Valheru Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 az ugrasmadım ben onu zayıflatana kadar .... :P[signature][hline]Arqas Admin www.tr-game.com
Berk Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 hhe ben de antalya sınırları dahilinde olsam da medeniyete 2 saat uzaktayım, helikopter gönderip beni alacak varsa ben de katılırım aksiyona
Wendigo Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 said: fedaykin, 29 Ağustos 2004 19:55 tarihinde demiş ki: Ehehehe lol hangi dallama gazeteci bu yazım hatasını yapmışsa süper olmuş eline sağlık :) Akşam akşam iyi eğlendik :D biz de kızdık gazeteciye. insan celine'i selin diye yazar mı hiç? ama merak eden varsa onun dışında yazım hatası yok haberde ;)=[signature][hline]smthng about sx&drt :: profocio hosting
Wendigo Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 said: BonePART, 29 Ağustos 2004 20:45 tarihinde demiş ki: *! Baba yadigari 7.45 i doldurur , namluya kursun verir beline takar. Gunes gozluklerini takar ve arabaya biner* Cinayete gittim gelicem. *!uzun zamandır kullanmadığı bazukayı yağlar, ekipmanı kontrol eder ve kepez tepelerine doğru yola koyulur*[signature][hline]smthng about sx&drt :: profocio hosting
Berk Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 *! antalyada komanda eğitimi almaktadır, bone bapa yardım paraşütçü, tugayı oluşturur *
Wendigo Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 moon, invul, armra )= *!need assistance, cover me*[signature][hline]smthng about sx&drt :: profocio hosting
Berk Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 berk vs wendigo aka berk vs berk =) valla serik tepelerinden taaruza geçerim çok fena
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Noluyo be burda oyarım ben sizi! Son Söz Benimdir almim ayamın altına! *! Pis bir bakışın ardından ellerini beline koyar*[signature][hline] Happiest woman in the world: Bonepart's wife In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... http://www.istanbulakademisi.com
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 said: moonch1ld, 30 Ağustos 2004 12:53 tarihinde demiş ki: ahehaeha herhalde olm bırakta verelim o kadar kilo yu filinta gibi olduk ;P Bu arada Diap cim cok merci anacim herkescikler tüm antalya basını seni soruyo. Ulan gazeyeciye de dedik. Pzt falan cikarin pazar günü herkes okuyacak şimdi :P En son sizin Wendigoyla balığa çıkarkenki resimlerinizi hatırlıyorumda. Tey tey tey be muni. Adam ciemdi, reskill falan çekerdik, manken ajansı falan açmış. Harbi kitaplık adamsın be muni.[signature][hline]All this pain is an illusion
Elros Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Ne zaman geldiniz yahu!! Nese kaleiçini gezmişsinizdir umarım... Söyleseniz bizde gezdirirdik nese umarım sevmişsinizdir[signature][hline]Saeros&Elros Luinwé Her zaman saf sandığımız güneş doğarken bazen bizi kirletmemek uzaklaşır... Her uzaklaştığında yediğimiz darbeler saf olmayan bir ışıkla bizleri aydınlatır...
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Admin Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 valla 10 eylül de dönecem ist ye ozaman envai çeşit resimikoyucam moonchild koçum :) simdi kemer e geçiyorum 2-3 gün orda takılcam dün gittim bizzat gördüm rus milleti=kemer olmus ehe alemlere akalım yani sabo sen geldigin zaman ararsın ben ant da olucam elçin rulz[signature][hline]Grandmaster Hamburger
Moonchild Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 said: DiaBLeSSe, 30 Ağustos 2004 15:55 tarihinde demiş ki: Noluyo be burda oyarım ben sizi! Son Söz Benimdir almim ayamın altına! *! Pis bir bakışın ardından ellerini beline koyar* *Sweet Dream'e dayanamaz ve patenti olan dansı yapmaya başlar*
Moonchild Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 said: Alexi_Septimus, 31 Ağustos 2004 11:35 tarihinde demiş ki: said: moonch1ld, 30 Ağustos 2004 12:53 tarihinde demiş ki: ahehaeha herhalde olm bırakta verelim o kadar kilo yu filinta gibi olduk ;P Bu arada Diap cim cok merci anacim herkescikler tüm antalya basını seni soruyo. Ulan gazeyeciye de dedik. Pzt falan cikarin pazar günü herkes okuyacak şimdi :P En son sizin Wendigoyla balığa çıkarkenki resimlerinizi hatırlıyorumda. Tey tey tey be muni. Adam ciemdi, reskill falan çekerdik, manken ajansı falan açmış. Harbi kitaplık adamsın be muni. Olm o balık resimleri zaten tam kopuk :) ve Mankenlik ajansı harbi rullz tavsiye ederim ;) Dyna olm ben gelmeden gitme daha cok resim cekicez. Katalog cektirecem sana ben daha ;)
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Moon o dans benim patentimde harbi görmim cırmıklarım! Ya bensiz eylenmeyin ashkıma da mukayit olun oda gelirse [kesin damlar, mukayit olur da hane siz etkilersiniz filan] hepinize şişe dizerim ona göre![signature][hline] In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... http://www.istanbulakademisi.com
Öne çıkan mesajlar