Dev Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Melih Kibar-Süpriz Melih Kibar-Mesaj Melih Kibar-Çoban Yıldızı Melih Kibar-Hababam Sınıfı Fahir Atakoğlu-Ses ve Nefes Fahir Atakoğlu-Mavi Fahir Atakoğlu-Sarı Zeybek Fahir Atakoğlu-Denizler'e Fahir Atakoğlu-Deniz ( bu ikisi aynı sanırım ) Cahit Berkay-Kırık Bir Aşk Hikayesi Cahit Berkay-Sihirli Ay Cahit Berkay-İlişkiler Cahit Berkay-Dila Hatun 1 Cahit Berkay-Devlerin Aşkı Cahit Berkay-Bedel sizlerin de varsa paylaşalım...[signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında... karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. DEF Klanı'nın Gücü !
Fransuxa Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Enstrümental derken her şarkıda wardır keman falan fıstık ne demke istiyosun kıttır da biras müsik kültürüm :D[signature][hline]Sharmon UO Shard - geLioooo Kawalıma dokunmayın , Onuda cebimde gömün , deLi Çoban ...
Dela Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 sadece enstrumanlarla yapilan musiki. vokalsiz. serdar öztop, akin eldes. dinlenmeli bi defa bile olsa.[signature][hline]TOiO
Dev Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Serdar öztop +1[signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında... karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. DEF Klanı'nın Gücü !
bonfbonf Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 athena - topukla tek enstrumental şarkıları ve çok hoş bence. senin söylediklerinin yanında biraz acayip kaçmış ama...[signature][hline]dün merdivenin tepesinde orda olmayan bir adam gördüm, dün yine orada değildi. gitmesini öyle çok istedimki...
tellos Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 suat sunanın vardı sadece kaman ,şarkı adını hatırlamıyom . bide Dev in yazdıgı mehih kıbar yadigardakı parcalar[signature][hline]DN 41
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Pentagram - Time[signature][hline]Lölö Mustafa sizleri pek severdi...
December_Flower Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 pentagram - tigris[signature][hline]Green is the colour of my death as in winter-guise I swoop towards the ground Green is the landscape of my sorrowfilled passing
Predator Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Pentagram-Trail Blazer[signature][hline]oh yeaa
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 al yazmalım[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | | ForuM | Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Surda bir gedik açtık; mukaddes mi mukaddes! Ey kahbe rüzgâr, artık ne yandan esersen es!..Ûstad Necip Fâzıl.
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 ahmet koc ta guzeldır hostur[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize
Jester Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Serdar Öztop'un Sükut albümü. Mezarkabul-For Those Who Died Alone Mezarkabul-Mezarkabul In Spite-Down In Spite-Where We Dwell ilk anda aklıma bunlar geldi.[signature][hline]Live In Flames..
Wendigo Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 mogollar - dum tek albumu[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja
Chiptech Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 yavuz çetin - dünya[signature][hline]chiptech. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." blog
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 cahit berkay-selvi boylum al yazmalı Cahit-berkay- kara bahtlım kör talihlim(bunlar farklı şarkılar aslında) cahit berkay- ala geyik turkusu (bunun vokallı versiyonuda var aslında) Cahit berkay- öğretmen Cahit Berkay- Cicek abbas Cahit berkay- Ağrı dağı efsanesi Cahit berkay-... ... .. .
Greeny Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 al yazmalım ulan![signature][hline]Sevmesen de beni.. Özledim sesini.. Git desem de yine gitmesen.. Yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? Haram mısın bana bir bilsem..
Sleepwalker Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 ihtiyaç molası son albümlerini dinlemedim ama milad albümlerinde çok güzel enstrumantal şarkılar var
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Pilli Bebek - Sakarya[signature][hline]Lölö Mustafa sizleri pek severdi...
irin Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 yansımala- mavinin yankısı[signature][hline]bi post kasamadan geldik gidioruz iyi mi?
sir Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 erkan oğur - mor dağlar, homecomings yansımalar - eylül sonu cahit berkay, fahir atakoğlu zaten sayılmış bolca..[signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas.. [Bu mesaj sir tarafından 06 Ağustos 2005 16:06 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar