Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 ben indirdim arkadaşlar saolun. GGerçi daha denemedim ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wasley Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 said: CallyLoveLace, 15 Temmuz 2005 22:49 tarihinde demiş ki: ewt anlamıyosun adamı patlamış servera yolluyosun unuutma ultima nın en iyi serevrı ne bbula olabilir ki bu eski scplerini her kez kullanıyo ama bu hala nbl patladıgı gerçegini engellemiyo sen gel arkım elendilde başla yeni hemde !!!1 Seb kimsin peki? herkez öyle açmıyo işte öyle açanlarda 2 3 haftaya patlıyo o yüzden sus arkadaşım sana runuo öneririm git yabancı serverlarda oyna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CallyLoveLace Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Ne alaka var sözlerinde runuo oynamam ki oynuyodum sarmadı arkım nebula scp si açılmış ve hala güzel olarak çalışan serverlar dolu sen kalkıp okadar scp baştan yaz aç cnm ama orda hazırı varken nie yazasınki ama senin gibilerin kafa basmam üzgünüm yapacak bişey yok!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sony Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Bencede başlamayın ben bu forumda yeniyim ama benden sizlere tavsiye başlayacaksanızda direk olarak runuo ya gecmeyin cok ezilirsiniz once runuo ya yada shaper damı oynayacaksınız ona karar verin eğer runuoda oynayacaksanız once oyunu örenmeniz acısından pwp serverlarında başlayın bu serverlarda herşey hazır olarak gelir item leriniz fln. oyunu örenmek acısından pwp serverlarında başlamanızı öneririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
myers Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 e-mule ya da kazaa gibi paylaşım programlarından da indirebilirsiniz.[signature][hline]Biz buna halk arasında Genk dioruz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wasley Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Gerizekalı insan senin gibiler yüzünden shardlar 1 ayda kapanıyor zaten arkadaşına söyle yiiosa baştan bi server açsın kaliteli bi server yazılmışı varmış salak yazılmışının diğer serverlardan ne farkı var ki bütün playerlar senin arkadaşının serverında oynasın kassın sonra server patlasın akıllı ol öğrende gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar