moksuzomer Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 ben ultimaya yeni basladımda sölemesi ayıp ehuhuhh :D sey nerden download edeceğimi bilmiom bi link göstersenizde indirsem valla çok iyi olur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Acafe_uo Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Kardeş Hiç Baslama Bak Bırakamıyoz basladınmı ısın bıter ıyı dusun sonra ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 bende istiyorum wallahi 6 sene önce deli gibi temp yapardım bunun için ama kör talih adsl'im 1 sene önce geldi. Şimdide cdsini bulamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CallyLoveLace Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 çokmu oynamak istiyon bu oyunu dinle; önce başlarsın app olarak dolanırsın bş serverda kasarsın örenirsin bu neydi o neydi serverındaki halkı eglendirirsin sorularınla sora server kapanır biserver degiştirince kendini artık biliyorum ie önce atar yeni servera yeni nickle başlarsın sora bagımlılıkla başlar o serverda oynarsın aylarca tamer crafteed kasarsın sora küt oda patlar ana neoldu tam zevk alırıkıen neyse ya sen nasıl olsa oyunabaglanmassın yine yeni server kasarsın kasarsın saatlerce artık geceler gündüzleri kovcalar senin gözler kocaman annen gel yemek ye der bekle anne şu :Binegi tamleyim ordayım sofralar kalakar sen hala pc başında kasarsın ne ne oldu yinemi server patladı hadi ya yazık yeni bir servera hadi artık namyapmış bi nickin var neye yaradı her serverda 6 ay(çünkü host sahipleri artık ilk altı ayı peşin alıyo) 4 server 2 yıl ne kazandın boş arkadaşlar bagımlılık yapmış oyun hepsi boş gelri anlarsın ben neden kızlarla gezip tozmamaışım ya dersişn açılırsın olmadımı server kurum dersin bukadar... bagımlılık yapmaz wsende başla sen...[signature][hline]!!! SaVeŞ DeNeN ŞeY BiRaZ YaVaŞLA aDiL oL HeDeFi DoGRu Seç MiNiK BeDeNLeRi YoK eTMe KaDeRİ oNLaR ÇiZMeDi YeTTi aRTıK GöZYaŞI oNLaR GüLMeLi !!! (Savaşı yaşayan,savaşta katledilen ve zarar gören tümçocuklar için...) *** CEZA a/k/a Fatalrhymer *** !!! IRAKTA TERÖRMÜ VAR PETROL MÜ??? !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wasley Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Ultima indirilmez connector indirilir.İlk önce cd yi alıp oyunu kuracaksın daha sonra web sitelerinden araştırarak başlayacağın shardı seçersin.Yanlız bu oyun öğrenilmesi zor bırakması dahada sor bi oyundur hiç başlama derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Eh İstanbul'da cdleri nereden bulabilirim? Kaptırırsam mesuliyet benim korkmayın:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CallyLoveLace Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 bu oyunu cd cilerde bulman zor netten çekmen de zor gidip sakın bi cd ciye sorma adam var der bi saat ararsn olmayan şeyi zaten ultima online die de yazmıyo age of shadow die yazıyo cd de ( eger ararsan) sen git bi int kafeden iste kopyalayıp 1 ytlye al bence hiç arama geliyosanda www.moriauo.com serverına gel site burada kayıt ol dosyayı çek gir ama bence hiç girme bu sanal aleme git okey oyna :D mynette :D hehe[signature][hline]!!! SaVeŞ DeNeN ŞeY BiRaZ YaVaŞLA aDiL oL HeDeFi DoGRu Seç MiNiK BeDeNLeRi YoK eTMe KaDeRİ oNLaR ÇiZMeDi YeTTi aRTıK GöZYaŞI oNLaR GüLMeLi !!! (Savaşı yaşayan,savaşta katledilen ve zarar gören tümçocuklar için...) *** CEZA a/k/a Fatalrhymer *** !!! IRAKTA TERÖRMÜ VAR PETROL MÜ??? !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wasley Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Tanıdığın bildiğin bütün cd cilerde bulabilirsin.Fifa yı nasıl alıyorsan ultima cd sinide öyle alıcaksın.Age of Shadow alabilirsin belki canın 3d oynamak ister ama bu oyun 2d geldi 2d gider.Sen genede age of shardow al ben sana oyunu kurduktan sonra yardımcı olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 La hayatımda online oyun oynamamışım gibi bir muamele görüyorum:) Arkadaşlar 1 senedir SWG oynuyorum. Bagımlılık nedir bilirim:P edit:imla [Bu mesaj Redeagle tarafından 11 Temmuz 2005 22:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CallyLoveLace Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 al sana linki ama 640 mb kaç saate çekersin bilmem siteden başka pro çekmeyin skat bi site oyun saglam ben 1024 le çektim saglma 3 saat ama :D degdi galiba tıkla ve indir !!!630mb[signature][hline]!!! SaVeŞ DeNeN ŞeY BiRaZ YaVaŞLA aDiL oL HeDeFi DoGRu Seç MiNiK BeDeNLeRi YoK eTMe KaDeRİ oNLaR ÇiZMeDi YeTTi aRTıK GöZYaŞI oNLaR GüLMeLi !!! (Savaşı yaşayan,savaşta katledilen ve zarar gören tümçocuklar için...) *** CEZA a/k/a Fatalrhymer *** !!! IRAKTA TERÖRMÜ VAR PETROL MÜ??? !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CallyLoveLace Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 fifa alır gibi bulursdun ara hadi bakalım bulacanmı !!![signature][hline]!!! SaVeŞ DeNeN ŞeY BiRaZ YaVaŞLA aDiL oL HeDeFi DoGRu Seç MiNiK BeDeNLeRi YoK eTMe KaDeRİ oNLaR ÇiZMeDi YeTTi aRTıK GöZYaŞI oNLaR GüLMeLi !!! (Savaşı yaşayan,savaşta katledilen ve zarar gören tümçocuklar için...) *** CEZA a/k/a Fatalrhymer *** !!! IRAKTA TERÖRMÜ VAR PETROL MÜ??? !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wasley Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Ya sen kimsin dağbaşındamı oturuyorsun git megavizyona al kardeşim senin cd cin 2 milyona cd satıyodur kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Dağ başımı dedin ya... Yakacık dağ başı sayılıyor mu?:D:D:D Ayrıca aramama rağmen bulamamıştım. Linki veren arkadaşım saolasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wasley Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Arkadaşım bak ben ataköyde oturuyorum atriuma gidip buluyorum.Yani hata bende aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Ataköy nere Yakacık nere arkadaşım (diyerek hararetli bir tartışma başlatır):D Nese azıcık programlama ilgim olduğundan UO'yu incelemek istedim "Neden cdleri gidip alamayacak kadar tembelim" konulu bir polemik başlatmak niyetinde değilim. İndiriyorum mis gibi işte %8'de olmuş:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wasley Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Hiç başlatma bence zaten yanlış anlıyosun :) neyse kardeşim arayan bulur yani.Server da arayacaksın daha :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Aaa işin ne söyle güzel bir tane:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wasley Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Ya aslında Türkiyede güzel bi shard bulabileceğini sanmıyorum.NBL dene istersen ama senin araştırman lazım ben ilk oyuna yabancı serverda başladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 ok ben bakarım %32 daha fıss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CallyLoveLace Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Linki veren benim :D np önemli degil o sitedefazla takılşma demöişimdir ayruca nbl ö,neren arkım bence ultimadan pek anlamıyo tmm türkiyenin en iyi server olan nebula şuan acınacak durumdan da beter biliyosunuzdur adamlar her türlü binegi teotla dupeldi nebula ne yapsı nserver işte patladı son durumu ise pek içi açıcı degil...[signature][hline]!!! SaVeŞ DeNeN ŞeY BiRaZ YaVaŞLA aDiL oL HeDeFi DoGRu Seç MiNiK BeDeNLeRi YoK eTMe KaDeRİ oNLaR ÇiZMeDi YeTTi aRTıK GöZYaŞI oNLaR GüLMeLi !!! (Savaşı yaşayan,savaşta katledilen ve zarar gören tümçocuklar için...) *** CEZA a/k/a Fatalrhymer *** !!! IRAKTA TERÖRMÜ VAR PETROL MÜ??? !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knight_of_rose Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 http://www.gamedaily.com/gp/dlexe.asp?packageid=0054000025&gameid=2008&source=&sourcelist=&cid=5 uo age of shadows+15 gunluk bedava acc codu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wasley Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 ben mi ultimadan anlamıyorum:) neys arkadaşım nbl acınacak durumda şu anda açılan bütün serverlarda nebulanın üstüne eklenen scplerle açıyor yani türkiye acınacak durumda ama sana bi öneri madem ultimaya başlıosun runuoda başla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Valla ben UO cd sini sistem cd lerinin bulunduğu cantaya kopyalayıp attım :) Gerçi emekli oldum şimdi ama ne zaman lazım olacağı belli olmaz. İnşallah da başlamam tekrar.[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex murderer dark forter // retired uo player Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CallyLoveLace Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 ewt anlamıyosun adamı patlamış servera yolluyosun unuutma ultima nın en iyi serevrı ne bbula olabilir ki bu eski scplerini her kez kullanıyo ama bu hala nbl patladıgı gerçegini engellemiyo sen gel arkım elendilde başla yeni hemde !!!1[signature][hline] *** CEZA a/k/a Fatalrhymer *** !!! IRAKTA TERÖRMÜ VAR PETROL MÜ??? !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cptKnight Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 http://download.gamezone.cz/UO/UOAOS_July_03.exe al bakalım başka bi akadaş vermiş ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar