Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yaw kardesler su ultimayı nereden download edebilirim biliomusunuz...??? yardımcı olursanız seviniri

moksuzomer

Öne çıkan mesajlar

çokmu oynamak istiyon bu oyunu dinle;

önce başlarsın app olarak dolanırsın bş serverda kasarsın örenirsin bu neydi o neydi serverındaki halkı eglendirirsin sorularınla sora server kapanır biserver degiştirince kendini artık biliyorum ie önce atar yeni servera yeni nickle başlarsın sora bagımlılıkla başlar o serverda oynarsın aylarca tamer crafteed kasarsın sora küt oda patlar ana neoldu tam zevk alırıkıen neyse ya sen nasıl olsa oyunabaglanmassın yine yeni server kasarsın kasarsın saatlerce artık geceler gündüzleri kovcalar senin gözler kocaman annen gel yemek ye der bekle anne şu :Binegi tamleyim ordayım sofralar kalakar sen hala pc başında kasarsın ne ne oldu yinemi server patladı hadi ya yazık yeni bir servera hadi artık namyapmış bi nickin var neye yaradı her serverda 6 ay(çünkü host sahipleri artık ilk altı ayı peşin alıyo) 4 server 2 yıl ne kazandın boş arkadaşlar bagımlılık yapmış oyun hepsi boş gelri anlarsın ben neden kızlarla gezip tozmamaışım ya dersişn açılırsın olmadımı server kurum dersin bukadar...

bagımlılık yapmaz wsende başla sen...[signature][hline]!!! SaVeŞ DeNeN ŞeY BiRaZ YaVaŞLA aDiL oL HeDeFi DoGRu Seç MiNiK BeDeNLeRi YoK eTMe KaDeRİ oNLaR ÇiZMeDi YeTTi aRTıK GöZYaŞI oNLaR GüLMeLi !!!

(Savaşı yaşayan,savaşta katledilen ve zarar gören tümçocuklar için...)

*** CEZA a/k/a Fatalrhymer ***

!!! IRAKTA TERÖRMÜ VAR PETROL MÜ??? !!!

Sosyal ağlarda paylaş

bu oyunu cd cilerde bulman zor netten çekmen de zor gidip sakın bi cd ciye sorma adam var der bi saat ararsn olmayan şeyi zaten ultima online die de yazmıyo age of shadow die yazıyo cd de ( eger ararsan) sen git bi int kafeden iste kopyalayıp 1 ytlye al bence hiç arama geliyosanda www.moriauo.com serverına gel site burada kayıt ol dosyayı çek gir ama bence hiç girme bu sanal aleme git okey oyna :D mynette :D hehe[signature][hline]!!! SaVeŞ DeNeN ŞeY BiRaZ YaVaŞLA aDiL oL HeDeFi DoGRu Seç MiNiK BeDeNLeRi YoK eTMe KaDeRİ oNLaR ÇiZMeDi YeTTi aRTıK GöZYaŞI oNLaR GüLMeLi !!!

Sosyal ağlarda paylaş

Tanıdığın bildiğin bütün cd cilerde bulabilirsin.Fifa yı nasıl alıyorsan ultima cd sinide öyle alıcaksın.Age of Shadow alabilirsin belki canın 3d oynamak ister ama bu oyun 2d geldi 2d gider.Sen genede age of shardow al ben sana oyunu kurduktan sonra yardımcı olurum.
Sosyal ağlarda paylaş

al sana linki ama 640 mb kaç saate çekersin bilmem siteden başka pro çekmeyin skat bi site oyun saglam ben 1024 le çektim saglma 3 saat ama :D degdi galiba

tıkla ve indir !!!630mb[signature][hline]!!! SaVeŞ DeNeN ŞeY BiRaZ YaVaŞLA aDiL oL HeDeFi DoGRu Seç MiNiK BeDeNLeRi YoK eTMe KaDeRİ oNLaR ÇiZMeDi YeTTi aRTıK GöZYaŞI oNLaR GüLMeLi !!!

Sosyal ağlarda paylaş

fifa alır gibi bulursdun ara hadi bakalım bulacanmı !!![signature][hline]!!! SaVeŞ DeNeN ŞeY BiRaZ YaVaŞLA aDiL oL HeDeFi DoGRu Seç MiNiK BeDeNLeRi YoK eTMe KaDeRİ oNLaR ÇiZMeDi YeTTi aRTıK GöZYaŞI oNLaR GüLMeLi !!!

Sosyal ağlarda paylaş

Linki veren benim :D np önemli degil o sitedefazla takılşma demöişimdir ayruca nbl ö,neren arkım bence ultimadan pek anlamıyo tmm türkiyenin en iyi server olan nebula şuan acınacak durumdan da beter biliyosunuzdur adamlar her türlü binegi teotla dupeldi nebula ne yapsı nserver işte patladı son durumu ise pek içi açıcı degil...[signature][hline]!!! SaVeŞ DeNeN ŞeY BiRaZ YaVaŞLA aDiL oL HeDeFi DoGRu Seç MiNiK BeDeNLeRi YoK eTMe KaDeRİ oNLaR ÇiZMeDi YeTTi aRTıK GöZYaŞI oNLaR GüLMeLi !!!

Sosyal ağlarda paylaş

ewt anlamıyosun adamı patlamış servera yolluyosun unuutma ultima nın en iyi serevrı ne bbula olabilir ki bu eski scplerini her kez kullanıyo ama bu hala nbl patladıgı gerçegini engellemiyo sen gel arkım elendilde başla yeni hemde !!!1[signature][hline] *** CEZA a/k/a Fatalrhymer ***

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...