Udinen Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Beta testırların forumlarında gördüm her ırk başka bir ırkın dilini öğreniyormuş örneğin orklar elfçe öğrenmede daha da zorlanacaklarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 birbirinin dilini anlayamaması dışında hiçbir bilgi yok orada ?[signature][hline]Şuutoooo !!!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Güzel olay bence de aynı taraftan adamlarla mesela taurenle orc konuşurken kasıcaklar mı?[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 skill olayı gibi yapmışlar sanırım, aynı tarafta olunca daha kolay anlıyorsun galiba.kesin bi bilgi olmaması gibi bi sorun var zaten o threadde yazdığı gibi beta da da henüz açılmamış bu dil olayları.[signature][hline]Şuutoooo !!!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Aslında o kadar da gerek yok. Genelde questler için yapmışlar zaten, mesela -nightelf only- questler için falan..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Bugün izlediğim Troll priest vidyosunda troll karakter Orchish ve Troll dilleri arasından seçim yapabiliyordu. Gerçi etkilerini demoda göstermedi ama galiba horde da default dil Orcish, isteyen kendi dilinde de konuşabiliyor (iki troll ün kendi aralarında anlaşması ama bi orc un bunu anlayamaması gibi)[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Daha şu anki betalara eklenmedi bu konuşma özelliği zaten..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 skilllerimde common 300, darnassian 300 yazıyo, acaba başka dilleri öğrenmek var mı oyunda? mesala cüce dili ork dillerini öğrenmek istiyorum.. bi de orcish de "kek" ne ya? "haha" mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Human olarak 1 kelime orkça öğrendim,o da kek,lol demek : )[signature][hline]May Akıl Fikir Be With You Young Human..amin ceday abi,cümlemizle Lancelion-Human Paladin-Level 4* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FiTi Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 kek=lol yanlis bilmiosam.[signature][hline]Fity 60 Rogue BL Hayat zor! Sizce de Öyle deil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blazefury Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Bence diğer ırk ların dillerini öğrenebilmek lazım;ama şöyle olmalı bi tanesini öğrendikten sonra ikinciyi öğrenmek daha zor olmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Bence 2 taraf birbirinin dilini öğrenememeli yoksa bir sürü atışmalar vs vs olacak.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 direk küfür olayına girerler zaten karşılıklı /rude ler eşliğinde Fuck lar...[signature][hline]Shadowmoon> Orc Shaman >Redbullah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stalkerx Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Ignore var ... Adama birşey söylemek istediğin zaman maymunluk yapmana gerek kalmaz en azından Turist tavlamaya çalişan çoban hesabı .. "point over yonder , smile , bow" ne o adama git dicez ...[signature][hline]Evil Thoughts Lay Behind The Dark Skin. ®Stalker® Khasperet The Drow Assassin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IntoTheStorm Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 atışmalar ve sataşmalar rp nin içinde bile var üstelik daha da gaza gelirsin süper zevkli olur oyunda bir insanı ağlatmak kadar zevkli birşey var mi? hırs yapıyolar filan cok zevkli[signature][hline]a new harrasment has begun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 ya o deilde bence inte bakılsın. mesela mage ler priestler okumuş adamlar olarak daha fazla dil öğrenebilisn. hem bölece masa üstündeki magelerin, uodaki tamer-mage lerin herkes tarafından hörmet görmesi olayı burdada olur güzel olur. seviyorum ben mage leri (nie mage açmadım derseniz elf mage yok napim :()[signature][hline]yerde Cenx World Of Warcraft Cenx Ophelia Quel. Elven Sorcerer (Fifth Age) Elastros Silverblade Moon Elf Arcane Archer (FR) Lia Silverblade (Daughter of Elastros) Harper Agent (FR) Kith-Karus Human Monk (FR) Sithas-Silvanos CG/CE Darkelf (Ultima Online) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 zaten karşı faction a whisper atmak falan yok oyunda küfürleşme olmaz. olursa da birbirine yakınken olur, o da zevkli olur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kraven Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 yok bence olmamalı yoksa oyun harbi 3D senaryolu UO olacak iyice boku cikicak ally noob hordy noob you are a cow :D rezillik diz boyu yani :D olmasın böyle kalması daha iyi zaten dil ögrenebileceksen niye faction oalrak ayrılıyoruzki ? ha derseniz ki burning legion gelicek ally horde ittifaki olucak oyunda o zaman dil ögrenme gibi bişi olur :D ne kadar cok orc townda kalırsan o kadar iyi ögrenirsin felan fistik :D[signature][hline]CallyLoveLace, 20 Temmuz 2005 16:33 tarihinde UO OSI bölümünde demiş ki: Sen FAşistin anlamını bilionmu ben gidip onları ezilim demiyorum sadece keselim diyorum bilmiyosunuz konuşuyosunuz !!! Hancer 4X Human Warior / Ilidan(US) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Ally-horde inter-communication olmaz, en azından pvp serverlerinde olmaz. "Kek", "lol" demek değil, ama "lol", "kek" demek: Horde "lol" diyince alliance "kek" görüyor. Alliance "Hor" diyince horde "lol" olarak görüyor. Common horde de biliyorum ben :b bi arkadaşla test etmiştik olayı, çalışıyor hehehe Örnek bi cümle: "ss---ee oo---d a p" (---=üç boşluk, ss=me, ee=lo, oo=ve, d=y, a=o, p=u) yazınca böyle görüyorlar: "me | lo ve | y o u" (üç boşluk arka arkaya olmuyor, o yüzden | yaptım onun yerine.) Edit: "I" kelimesini çıkaracak bi harf bulamadık arkadaşla :-P, "me" ile idare ediyoruz hehe[signature][hline](US Warlock forumlarından alıntı) *Horde comes and starts charging* me: SEDUCE THE SHAMAN!!! 42 lock starts to /kiss and /hug the horde. me: No, I MEAN USE SEDUCE WITH YOUR SUCCUBUS!!! lock: Ok but i have to soul stone my pet in case she dies. [Bu mesaj Hergonan tarafından 05 Ağustos 2005 15:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 common dilde bur=lol sanırım ganklediğim humanlar hep öyle diyo :)[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 said: cenx, 05 Ağustos 2005 14:27 tarihinde demiş ki: ya o deilde bence inte bakılsın. mesela mage ler priestler okumuş adamlar olarak daha fazla dil öğrenebilisn. hem bölece masa üstündeki magelerin, uodaki tamer-mage lerin herkes tarafından hörmet görmesi olayı burdada olur güzel olur. seviyorum ben mage leri (nie mage açmadım derseniz elf mage yok napim :() yok tam aksine siz uzaktan buyu atıyosunuz savaşın içinde değilsiniz dolayısıyla bişi duymuyosunuz. Biz warriorlar 5 yard yakınındayız karşı tarafın biz daha cok öğrenmeliyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 hehe,duymayla öğrenilse dil kursları kapanır,herkes bbc izlerdi:)inti 300+olan öğrensin:)warriorda int versin oda öğrensin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 ben gidiyorum humanlara darnussian konusuyorum ne diyosun lan diye cevap geliyoe euhe[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande B@B th3 G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 said: IntoTheStorm, 05 Ağustos 2005 14:15 tarihinde demiş ki: atışmalar ve sataşmalar rp nin içinde bile var üstelik daha da gaza gelirsin süper zevkli olur oyunda bir insanı ağlatmak kadar zevkli birşey var mi? hırs yapıyolar filan cok zevkli oha sana da dencek yok rpnin dozu kacmasın plz paladin olmasamda paladince davranıyorum herkesde ole yapmalı bence.[signature][hline]Old Kingdom... Gloriside Human Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 eğer herkes paladin gibi davranmalı, nazik olmalı diyorsan rp yaparken, sen rp yapmaktan anlamıyorsun demektir.[signature][hline]"Sword is a weapon. Swordmanship is learning how to kill. No matter what ideals you claim how you call it, that is the only truth" Hiko Seijuro Mirekis lvl60 Orc Shaman -Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar