Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

WoW da dil öğrenme olayı!!

Udinen

Öne çıkan mesajlar

Bugün izlediğim Troll priest vidyosunda troll karakter Orchish ve Troll dilleri arasından seçim yapabiliyordu. Gerçi etkilerini demoda göstermedi ama galiba horde da default dil Orcish, isteyen kendi dilinde de konuşabiliyor (iki troll ün kendi aralarında anlaşması ama bi orc un bunu anlayamaması gibi)[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 yıl sonra ...
ya o deilde bence inte bakılsın. mesela mage ler priestler okumuş adamlar olarak daha fazla dil öğrenebilisn. hem bölece masa üstündeki magelerin, uodaki tamer-mage lerin herkes tarafından hörmet görmesi olayı burdada olur güzel olur. seviyorum ben mage leri (nie mage açmadım derseniz elf mage yok napim :()[signature][hline]yerde Cenx
World Of Warcraft Cenx
Ophelia Quel. Elven Sorcerer (Fifth Age)
Elastros Silverblade Moon Elf Arcane Archer (FR)
Lia Silverblade (Daughter of Elastros) Harper Agent (FR)
Kith-Karus Human Monk (FR)
Sithas-Silvanos CG/CE Darkelf (Ultima Online)
Sosyal ağlarda paylaş

yok bence olmamalı yoksa oyun harbi 3D senaryolu UO olacak iyice boku cikicak ally noob hordy noob you are a cow :D rezillik diz boyu yani :D
olmasın böyle kalması daha iyi zaten dil ögrenebileceksen niye faction oalrak ayrılıyoruzki ?
ha derseniz ki burning legion gelicek ally horde ittifaki olucak oyunda o zaman dil ögrenme gibi bişi olur :D
ne kadar cok orc townda kalırsan o kadar iyi ögrenirsin felan fistik :D[signature][hline]CallyLoveLace, 20 Temmuz 2005 16:33 tarihinde UO OSI bölümünde demiş ki:
Sen FAşistin anlamını bilionmu ben gidip onları ezilim demiyorum sadece keselim diyorum bilmiyosunuz konuşuyosunuz !!!

Hancer 4X Human Warior / Ilidan(US)
Sosyal ağlarda paylaş

Ally-horde inter-communication olmaz, en azından pvp serverlerinde olmaz.
"Kek", "lol" demek değil, ama "lol", "kek" demek: Horde "lol" diyince alliance "kek" görüyor. Alliance "Hor" diyince horde "lol" olarak görüyor.
Common horde de biliyorum ben :b bi arkadaşla test etmiştik olayı, çalışıyor hehehe
Örnek bi cümle:
"ss---ee oo---d a p" (---=üç boşluk, ss=me, ee=lo, oo=ve, d=y, a=o, p=u) yazınca
böyle görüyorlar:
"me | lo ve | y o u" (üç boşluk arka arkaya olmuyor, o yüzden | yaptım onun yerine.)
Edit: "I" kelimesini çıkaracak bi harf bulamadık arkadaşla :-P, "me" ile idare ediyoruz hehe[signature][hline](US Warlock forumlarından alıntı)
*Horde comes and starts charging*
me: SEDUCE THE SHAMAN!!!
42 lock starts to /kiss and /hug the horde.
me: No, I MEAN USE SEDUCE WITH YOUR SUCCUBUS!!!
lock: Ok but i have to soul stone my pet in case she dies.

[Bu mesaj Hergonan tarafından 05 Ağustos 2005 15:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
cenx, 05 Ağustos 2005 14:27 tarihinde demiş ki:
ya o deilde bence inte bakılsın. mesela mage ler priestler okumuş adamlar olarak daha fazla dil öğrenebilisn. hem bölece masa üstündeki magelerin, uodaki tamer-mage lerin herkes tarafından hörmet görmesi olayı burdada olur güzel olur. seviyorum ben mage leri (nie mage açmadım derseniz elf mage yok napim :()

yok tam aksine siz uzaktan buyu atıyosunuz savaşın içinde değilsiniz dolayısıyla bişi duymuyosunuz.

Biz warriorlar 5 yard yakınındayız karşı tarafın biz daha cok öğrenmeliyiz.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
IntoTheStorm, 05 Ağustos 2005 14:15 tarihinde demiş ki:
atışmalar ve sataşmalar rp nin içinde bile var üstelik daha da gaza gelirsin süper zevkli olur

oyunda bir insanı ağlatmak kadar zevkli birşey var mi? hırs yapıyolar filan cok zevkli

oha sana da dencek yok rpnin dozu kacmasın plz paladin olmasamda paladince davranıyorum herkesde ole yapmalı bence.[signature][hline]Old Kingdom...
Gloriside Human Warrior
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...