KereM Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Arkadaşlar dün akşam kitapçıdan Üçüncü Dünya Savaşını aldım.Lakin 32. sayfaya geldim de şok oldum. Çünkü o kadar kitap arasından 32'den 65'e geçeni bulmuşum.Yani 33 sayfa eksik.Ne kadar şanslıyım dimi.Sizde alırsanız dikkat edin belki birden çokvardır.Sizle paylaşıyım dedim.[signature][hline]Senin Gördüğün Yanağımdan Süzülenler,Asıl İçimde,içinde Yüzdüğüm Bir Deniz Var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Eheh sokakta tezgahtan alırsan öyle olur tabi[signature][hline]Touch of death is never gentle... Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 kitapçıdan mı yere açılan seyyar tezgahtan mı?[signature][hline]sahte yüzlerden kaçıp sevgini ararken ... çok uzaklardan onun sesini duyarken.... sana huzur veren gelir mi seslenirsen? sen de benim kadar yalnız ve ümitsizsen..... ağla ağla ağla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 korsan degilse git gotur degismek zorundalar ama korsan sa derdını anlat degısırse degısır degısmezse ugrasmaya degmez[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KereM Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Kitapçıdan aldım.bugünde değiştirdim zaten korsan kitap değil yani.[signature][hline]Senin Gördüğün Yanağımdan Süzülenler,Asıl İçimde,içinde Yüzdüğüm Bir Deniz Var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Ayıplı mal, değiştirirler problem değil.....[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Yuhannes yani ne diim baska,benim basıma gelse herhalde kitapcımı deiştirirdim tam kitaba sarmısım o sırada uçarak sayfa deişiyoo annee :)[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FallenAngeL Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 dusunsene kara kule yada drizzt ti okurken basına bole bişi gelio en heyecanlı anda valla satıcıya demediğim laf kalmas[signature][hline]I'm sure of your ability To become my perfect enemy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 said: FallenAngeL, 06 Ağustos 2005 00:49 tarihinde demiş ki: dusunsene kara kule yada drizzt ti okurken basına bole bişi gelio en heyecanlı anda valla satıcıya demediğim laf kalmas Hele Hele Drizzt gibi benim için çok özel bir anlamı olan bir kitapta böle bişi olsa satıcının way haline :) Do'urden....[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 hadi farkedip kitapcıya saymak iyi, farketmezsen nolacak?[signature][hline]Live In Flames.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KereM Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 "...Sovyetlerin yıkılması ile terk ettiği topraklara dönebilir.eti yiyen kısa boylu saçları sıfıra vurulmuş,hafif göbekli adam başını döndürmeden cevap verdi." Bunu okuduktan sonra surat halimi tahmin edersiniz herhalde.[signature][hline]Senin Gördüğün Yanağımdan Süzülenler,Asıl İçimde,içinde Yüzdüğüm Bir Deniz Var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FallenAngeL Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 matron malice(tam hatırlayamıyorum) la yada bruneor un olum sahnesinde oldugunu dusun bide[signature][hline]I'm sure of your ability To become my perfect enemy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forseti Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 aslında boyle bile bile orayı boş bırakmış olcak insanlar düşünsün fln....[signature][hline]Seref gecen gun cok igrenc bir insansin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 iyi olmus aslinda, uykularindan aman tanrim gi joe taksime girdi diye uyanmani engellemek istemis sans faktoru.[signature][hline]TOiO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KereM Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Benim anlamadığım o kadar kitap arasından nasıl buldum da aldım onu!!![signature][hline]Tanrı Türk'ü Korusun ve Yüceltsin!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 kader.[signature][hline]Lölö Mustafa sizleri pek severdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caglar35 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 okuma zaten... çok boş bir kitap. hoşda diil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 bi kere abime şey olmuştu dune un bi kitabını almıştı okudu okudu 14 sayfa eksik bıraktı kitabı koştu kitapçıya (netten almıştık kitabı) orda okudu 14 sayfayı geldi devam etti sonra geri yolladık kitabı :D[signature][hline]Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki: ne bileym biz 4 yaşındayken pipimizi kurcalardık. Sandman, Zamanın da ötesinde bir tarihte demiş ki: Hepiniz kendinize sorun.Eğer buraya hapsedilenler Cennet'i hayal etmeseydi,Cehennem'in gücü olabilir miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar