Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Eksik Sayfalar

KereM

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar dün akşam kitapçıdan Üçüncü Dünya Savaşını aldım.Lakin 32. sayfaya geldim de şok oldum.
Çünkü o kadar kitap arasından 32'den 65'e geçeni bulmuşum.Yani 33 sayfa eksik.Ne kadar şanslıyım dimi.Sizde alırsanız dikkat edin belki birden çokvardır.Sizle paylaşıyım dedim.[signature][hline]Senin Gördüğün Yanağımdan Süzülenler,Asıl İçimde,içinde Yüzdüğüm Bir Deniz Var...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
FallenAngeL, 06 Ağustos 2005 00:49 tarihinde demiş ki:
dusunsene kara kule yada drizzt ti okurken basına bole bişi gelio en heyecanlı anda valla satıcıya demediğim laf kalmas

Hele Hele Drizzt gibi benim için çok özel bir anlamı olan bir kitapta böle bişi olsa satıcının way haline :)

Do'urden....[signature][hline] _Kusuk_

Aut disce aut discede.

İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum
Sosyal ağlarda paylaş

"...Sovyetlerin yıkılması ile terk ettiği topraklara dönebilir.eti yiyen kısa boylu saçları sıfıra vurulmuş,hafif göbekli adam başını döndürmeden cevap verdi."

Bunu okuduktan sonra surat halimi tahmin edersiniz herhalde.[signature][hline]Senin Gördüğün Yanağımdan Süzülenler,Asıl İçimde,içinde Yüzdüğüm Bir Deniz Var...
Sosyal ağlarda paylaş

bi kere abime şey olmuştu dune un bi kitabını almıştı okudu okudu 14 sayfa eksik bıraktı kitabı koştu kitapçıya (netten almıştık kitabı) orda okudu 14 sayfayı geldi devam etti sonra geri yolladık kitabı :D[signature][hline]Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki:
ne bileym biz 4 yaşındayken pipimizi kurcalardık.
Sandman, Zamanın da ötesinde bir tarihte demiş ki:
Hepiniz kendinize sorun.Eğer buraya hapsedilenler Cennet'i hayal etmeseydi,Cehennem'in gücü olabilir miydi?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...