Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

KARUS LA HUMAN DÜŞMANLIGI....

DarkThunDer

Öne çıkan mesajlar

said:
DarkThunDer, 05 Ağustos 2005 18:04 tarihinde demiş ki:
zhuHuzhUHa Lahn kRoLar bru senın ıtemlerı dupeleyıp murtazaya verdıgnın neden soylemıyorsun cok bılmıs kardeslerım benım :)

asfdjgayhsdfahgsdfhagsdfahgsdf :D:D:D
iyi iyi arada bir gülmek iyi geliyo eyvallah[signature][hline]Never+Again+Never+Again+Never+Again.........
Hayat Combosu..........
Sosyal ağlarda paylaş

said:
korneroth, 28 Şubat 2005 13:54 tarihinde demiş ki:
YAW NEYİN TARTIŞMASI YAPILIYO_?

SERVERİN EN {Edit} ADAMLARI ORC VE EN İYİ CLAN LİSTESİNDE İLK 10 DAN 8İ ORC CLANI (İNSANLARDAN YANLIZCA IMMORTAL SOULS VAR VE EZİK Bİ CALN VAR İSİMİNİ UNUTTUM!!!!!!)

ONUN İÇİN TARTIŞMAYA DEYMEZ!!!!

BU ARADA İNSANLARDAN TÜRK OLUP 61 LVL EN FAZLA 10-15 TANE AMA ORCLARDA EN AZ 60 TANE TÜRK LVL 61+++++VAR
ARESİN EN {Edit} ADMALRINDAN BİRİ İSO LVL 65!!!!

ONUN İÇİN TARTIŞMAYA GEREK BİLE YOK!!!!

İNSAN LARA SİNİR OLUYOM ZTN!!!

centrix=lvl 55++++(mage)
korn_priest=lvl52++++(priest)
caglarsever=Lvl 42(rogue)

DAMN noob.... sen kimsin yaw taklitçimisin {Edit} ....de get...

BEYLER BU BEN DEİLİM TAKLİTÇİNİ BİRİSİ KİMSEYSE İŞTE NOOB...lvlleri bile sallamış ezik...benim iismim KoRn3RoTh taklitlerden sakının...[signature][hline]Name:centrix.......................Name:korneroth_
Server:ares.........................server:ares
clan:_Lift_Me_Up .........clan:OldieS
np:17xxx.............................np:20xxx
lvl:61..................................lvl:63
durum:paper olmaya çalışıyor...durum:ölü gibi

[Bu mesaj Lonely tarafından 05 Ağustos 2005 22:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

kornerotcuğum bi kapat şu tabla shift arasındaki tuşu,
Bi de şu mesajına edit çek,
o yumurtalıklarla ilgili kısma.
Malum diğer paticik kullanıcıları da bu mesajları okuyabiliyor, ve bunların içinde kız da olabiliyor.

Dip not: Eğer korneroth edit çekmezse; alan yetkililerinden biri mutlaka o bölümü editlesin. Ayıp yani ulu orta yerde.
Cık cık[signature][hline]Kısaca Drac veya Dracula diyebilirsiniz
Destroycartoon reloaded/Nasıl imza seviyoruz?-Paticik/Siz hala okumadınız mı?-Paticik
Sosyal ağlarda paylaş

fatih ben tw lere mesaj çektim de. O gelene kadar
Sen bi şu malum kelimeyi temizlesene şu 3 sayfadan da.

Edik:KoRn3RoTh ' un yaptığı alıntıda bi tane kalmış.
Thanx are goin to u, Murtaza & Fatih :)
[signature][hline]Kısaca Drac veya Dracula diyebilirsiniz
Destroycartoon reloaded/Nasıl imza seviyoruz?-Paticik/Siz hala okumadınız mı?-Paticik

[Bu mesaj DraculaVigorous tarafından 05 Ağustos 2005 22:12 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj DraculaVigorous tarafından 05 Ağustos 2005 22:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BuRiAL_TR, 05 Ağustos 2005 18:34 tarihinde demiş ki:
said:
zhuHuzhUHa Lahn kRoLar bru senın ıtemlerı dupeleyıp murtazaya verdıgnın neden soylemıyorsun cok bılmıs kardeslerım benım :)

iyi iyi arada bir gülmek iyi geliyo eyvallah

dogruluk payı?[signature][hline]unholy ownz u
Tunafishyme:>.< yo mommas so fat, she broke the bike BEFORE she sat on it!!
diez- kalgeldi vs _all_eyez_on_me_
Sosyal ağlarda paylaş

said:
HasMez, 05 Ağustos 2005 22:11 tarihinde demiş ki:
said:
said:

dogruluk payı?

+10[signature][hline]name= _Shujinko_
lvl=6*
Np= 27***
Karus_Assasin
Baş Düşman= DraBuLL
Server= Xigenon
Sosyal ağlarda paylaş

KoRn3RoTh' un 05 Ağustos 2005 20:09 tarihli mesajındaki şu bölümü unutmuşsunuz. Bi de oraya edik çekerseniz tam olacak:

"SERVERİN EN ... lı adamları" yazan yerdeki.[signature][hline]Kısaca Drac veya Dracula diyebilirsiniz
Sosyal ağlarda paylaş

said:
HasMez, 05 Ağustos 2005 22:11 tarihinde demiş ki:
said:
said:

dogruluk payı?

Amaç?!?!??[signature][hline]Never+Again+Never+Again+Never+Again.........
Hayat Combosu..........
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DraculaVigorous, 05 Ağustos 2005 22:17 tarihinde demiş ki:
KoRn3RoTh' un 05 Ağustos 2005 20:09 tarihli mesajındaki şu bölümü unutmuşsunuz. Bi de oraya edik çekerseniz tam olacak:

"SERVERİN EN ... lı adamları" yazan yerdeki.
gözündende bişey kaçsın be drac ;)[signature][hline]Game : Knight Online
Character : Lively, Paladin, El-Morad @ Ares
Fanaticism : Galatasaray SK & Snoop Dogg & Dr.Dre
Rullz : Hip Hop
İstanbul'lular tıklayın hülen...
Sosyal ağlarda paylaş

Kolay kolay kaçamaz benden hehe.
Bu arada cidden helal olsun size. İki dakkada tiril tiril etmişsiniz forumu hehe :P
Edik: Dur aklıma gelmişken söyleyeyim. Sen "de" bağlaçlarına dikkat etmiyorsun fazla. Bu kaçtır gözüme çarpıyor. "Gözünden de" ... olacaktı o :-)

Şimdi konuya dönelim.
Bu düşmanlık hedesi genelde abyss 1., 2. ve 3. katlarda başlar. Sonrasında lvl 45-50' ye kadar bu böyle devam eder. Artık abysste kesilmek yerine kesmeye başlayınca işler değişir. Kişi, karşısındakinin de bir player olduğunu anlamaya başlar...[signature][hline]Kısaca Drac veya Dracula diyebilirsiniz

[Bu mesaj DraculaVigorous tarafından 05 Ağustos 2005 22:23 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

burial soruyoruz işte dogruluk payı var mı diye. dupetan banlanmıştın diye hatırlıyorumda açtıklarına göre yapmamışsındır diye düşündüm. bu onunla alakalı bi suçlama olsa gerek.[signature][hline]unholy ownz u

[Bu mesaj HasMez tarafından 05 Ağustos 2005 22:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
HasMez, 05 Ağustos 2005 22:21 tarihinde demiş ki:
burial soruyoruz işte dogruluk payı var mı diye. dupetan banlanmıştın diye hatırlıyorumda açtıklarına göre yapmamışsındır diye düşündüm. bu onunla alakalı bi suçlama olsa gerek.

Bir gün hasmez le cabbar aynı serverda oynarlarken dupe,hack,ks..vs.vs her türlü illegal yola başvurmuşlarla Burialin itemleri dupeleyip murtazaya verdiniz doğruluk payları aynı.[signature][hline]Never+Again+Never+Again+Never+Again.........
Hayat Combosu..........
Sosyal ağlarda paylaş

cabbar hanginiz?
bu arada çok güzel bi cevap cidden beklemiyodum o tür bişey ama insandan insanada fark var. o tür bir denkleme eşit denemez.

[signature][hline]unholy ownz u

[Bu mesaj HasMez tarafından 05 Ağustos 2005 22:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Benim level 61 warrior du.
Burial' ın Charın ı dupelerken imalat hatası oldu, 62 yerine 61 char dupelemişim. E imalat hatası oldğu için de level kasamıyodum, exp gelmiyodu...

Sonra onu bırakıp MYKO ya geçtim, Orada da MYKO kralının Charını Dupeleyim derken yakalandım, Luferson Eyalet hapishanesine attılar beni. Inventory' me Dupeleyerek koyduğum Teleport Scroll u kullanarak USKO' ya geri ışınlandım.

Bi baktım yanlışlıkla bi priest' in üzerine TP olmuşum. Galiba Dupe teleport scroll' da Bug oldu, bi türlü ayrılamadım üstünden. Biz de beraber yaşamaya karar verdik...

Ama önümüzdeki aylarda Özel Piana Hastanesinde geçiriceğimiz bir ameliyatla charlarımızın tekrar eski günlerine döneceği söyleniyor. Ne diyelim hayırlısı...[signature][hline]we r the n00bz

[Bu mesaj Murtaza tarafından 05 Ağustos 2005 22:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...