LoRd_MsC Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Peki sen taaaa şubatın topici ni mi aradın kargaşa cıksın diye lol[signature][hline]name= _Shujinko_ lvl=6* Np= 27*** Karus_Assasin Baş Düşman= DraBuLL Server= Xigenon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaDoBaBa Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 M.Ö den yazılmış bi yazıyı nerden buldun ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 burial mı dupe yapmış? lam buri dupe'nin "d" sindne çakmaz :D ispatın varmı yoksa mangala üfleyincemi çıkıo bu kıvılcımlar :-p[signature][hline]Game : Knight Online Character : Lively, Paladin, El-Morad @ Ares Fanaticism : Galatasaray SK & Snoop Dogg & Dr.Dre Rullz : Hip Hop İstanbul'lular tıklayın hülen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 dupe mupe yalanda bu $ahane[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 said: DarkThunDer, 05 Ağustos 2005 18:04 tarihinde demiş ki: zhuHuzhUHa Lahn kRoLar bru senın ıtemlerı dupeleyıp murtazaya verdıgnın neden soylemıyorsun cok bılmıs kardeslerım benım :) asfdjgayhsdfahgsdfhagsdfahgsdf :D:D:D iyi iyi arada bir gülmek iyi geliyo eyvallah[signature][hline]Never+Again+Never+Again+Never+Again......... Hayat Combosu.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 buriiiii senin +12 shardını dupeleyip versene benim magede kullanayım :D[signature][hline]Game : Knight Online Character : Lively, Paladin, El-Morad @ Ares Fanaticism : Galatasaray SK & Snoop Dogg & Dr.Dre Rullz : Hip Hop İstanbul'lular tıklayın hülen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 said: Lonely, 05 Ağustos 2005 18:35 tarihinde demiş ki: buriiiii senin +12 shardını dupeleyip versene benim magede kullanayım :D Olmaz veremem benim shard editli +15 asjfhvavfahsf :-P[signature][hline]Never+Again+Never+Again+Never+Again......... Hayat Combosu.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 ya harbiden burial. bu gün moradonda gördüm seni iki elinde shard vardı biri +8. noldu ya. stat mı sıfrladın sırf onları tutmak için :D[signature][hline]I have a friend who's name is Hidayet, but he's not a Jedi yet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
911911 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Herkes birbirtiyLe gorusuo Gelin bide ßenLe gorusun:P[signature][hline]Server: Diez Nick: 911911 Clan: symbolic Speciality:ELementeL n00b Job: Mage Lvl: 62 np:41*** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 said: Metakuso, 05 Ağustos 2005 19:23 tarihinde demiş ki: ya harbiden burial. bu gün moradonda gördüm seni iki elinde shard vardı biri +8. noldu ya. stat mı sıfrladın sırf onları tutmak için :D Adam bile kestim cz de :D:D:D http://forum.paticik.com/view.php?id=133782 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 said: korneroth, 28 Şubat 2005 13:54 tarihinde demiş ki: YAW NEYİN TARTIŞMASI YAPILIYO_? SERVERİN EN {Edit} ADAMLARI ORC VE EN İYİ CLAN LİSTESİNDE İLK 10 DAN 8İ ORC CLANI (İNSANLARDAN YANLIZCA IMMORTAL SOULS VAR VE EZİK Bİ CALN VAR İSİMİNİ UNUTTUM!!!!!!) ONUN İÇİN TARTIŞMAYA DEYMEZ!!!! BU ARADA İNSANLARDAN TÜRK OLUP 61 LVL EN FAZLA 10-15 TANE AMA ORCLARDA EN AZ 60 TANE TÜRK LVL 61+++++VAR ARESİN EN {Edit} ADMALRINDAN BİRİ İSO LVL 65!!!! ONUN İÇİN TARTIŞMAYA GEREK BİLE YOK!!!! İNSAN LARA SİNİR OLUYOM ZTN!!! centrix=lvl 55++++(mage) korn_priest=lvl52++++(priest) caglarsever=Lvl 42(rogue) DAMN noob.... sen kimsin yaw taklitçimisin {Edit} ....de get... BEYLER BU BEN DEİLİM TAKLİTÇİNİ BİRİSİ KİMSEYSE İŞTE NOOB...lvlleri bile sallamış ezik...benim iismim KoRn3RoTh taklitlerden sakının...[signature][hline]Name:centrix.......................Name:korneroth_ Server:ares.........................server:ares clan:_Lift_Me_Up .........clan:OldieS np:17xxx.............................np:20xxx lvl:61..................................lvl:63 durum:paper olmaya çalışıyor...durum:ölü gibi [Bu mesaj Lonely tarafından 05 Ağustos 2005 22:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 kornerotcuğum bi kapat şu tabla shift arasındaki tuşu, Bi de şu mesajına edit çek, o yumurtalıklarla ilgili kısma. Malum diğer paticik kullanıcıları da bu mesajları okuyabiliyor, ve bunların içinde kız da olabiliyor. Dip not: Eğer korneroth edit çekmezse; alan yetkililerinden biri mutlaka o bölümü editlesin. Ayıp yani ulu orta yerde. Cık cık[signature][hline]Kısaca Drac veya Dracula diyebilirsiniz Destroycartoon reloaded/Nasıl imza seviyoruz?-Paticik/Siz hala okumadınız mı?-Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Üstteki mesajı dikkate almayın zuhuuhuh. Kornerothu da taklite başlamışlar asfasfsafsfaas. Dur hemen bi town watcher bulayım ben ehehe[signature][hline]Kısaca Drac veya Dracula diyebilirsiniz Destroycartoon reloaded/Nasıl imza seviyoruz?-Paticik/Siz hala okumadınız mı?-Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 ya taa 28 şubattaki bi mesaj yüzünden ne celalleniosunuz. Bi dahada küfretmeyin :yapma:[signature][hline]Game : Knight Online Character : Lively, Paladin, El-Morad @ Ares Fanaticism : Galatasaray SK & Snoop Dogg & Dr.Dre Rullz : Hip Hop İstanbul'lular tıklayın hülen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 fatih ben tw lere mesaj çektim de. O gelene kadar Sen bi şu malum kelimeyi temizlesene şu 3 sayfadan da. Edik:KoRn3RoTh ' un yaptığı alıntıda bi tane kalmış. Thanx are goin to u, Murtaza & Fatih :) [signature][hline]Kısaca Drac veya Dracula diyebilirsiniz Destroycartoon reloaded/Nasıl imza seviyoruz?-Paticik/Siz hala okumadınız mı?-Paticik [Bu mesaj DraculaVigorous tarafından 05 Ağustos 2005 22:12 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj DraculaVigorous tarafından 05 Ağustos 2005 22:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 said: BuRiAL_TR, 05 Ağustos 2005 18:34 tarihinde demiş ki: said: DarkThunDer, 05 Ağustos 2005 18:04 tarihinde demiş ki: zhuHuzhUHa Lahn kRoLar bru senın ıtemlerı dupeleyıp murtazaya verdıgnın neden soylemıyorsun cok bılmıs kardeslerım benım :) asfdjgayhsdfahgsdfhagsdfahgsdf :D:D:D iyi iyi arada bir gülmek iyi geliyo eyvallah dogruluk payı?[signature][hline]unholy ownz u Tunafishyme:>.< yo mommas so fat, she broke the bike BEFORE she sat on it!! diez- kalgeldi vs _all_eyez_on_me_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LoRd_MsC Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 said: HasMez, 05 Ağustos 2005 22:11 tarihinde demiş ki: said: BuRiAL_TR, 05 Ağustos 2005 18:34 tarihinde demiş ki: said: DarkThunDer, 05 Ağustos 2005 18:04 tarihinde demiş ki: zhuHuzhUHa Lahn kRoLar bru senın ıtemlerı dupeleyıp murtazaya verdıgnın neden soylemıyorsun cok bılmıs kardeslerım benım :) asfdjgayhsdfahgsdfhagsdfahgsdf :D:D:D iyi iyi arada bir gülmek iyi geliyo eyvallah dogruluk payı? +10[signature][hline]name= _Shujinko_ lvl=6* Np= 27*** Karus_Assasin Baş Düşman= DraBuLL Server= Xigenon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 KoRn3RoTh' un 05 Ağustos 2005 20:09 tarihli mesajındaki şu bölümü unutmuşsunuz. Bi de oraya edik çekerseniz tam olacak: "SERVERİN EN ... lı adamları" yazan yerdeki.[signature][hline]Kısaca Drac veya Dracula diyebilirsiniz Destroycartoon reloaded/Nasıl imza seviyoruz?-Paticik/Siz hala okumadınız mı?-Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 said: HasMez, 05 Ağustos 2005 22:11 tarihinde demiş ki: said: BuRiAL_TR, 05 Ağustos 2005 18:34 tarihinde demiş ki: said: DarkThunDer, 05 Ağustos 2005 18:04 tarihinde demiş ki: zhuHuzhUHa Lahn kRoLar bru senın ıtemlerı dupeleyıp murtazaya verdıgnın neden soylemıyorsun cok bılmıs kardeslerım benım :) asfdjgayhsdfahgsdfhagsdfahgsdf :D:D:D iyi iyi arada bir gülmek iyi geliyo eyvallah dogruluk payı? Amaç?!?!??[signature][hline]Never+Again+Never+Again+Never+Again......... Hayat Combosu.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 said: DraculaVigorous, 05 Ağustos 2005 22:17 tarihinde demiş ki: KoRn3RoTh' un 05 Ağustos 2005 20:09 tarihli mesajındaki şu bölümü unutmuşsunuz. Bi de oraya edik çekerseniz tam olacak: "SERVERİN EN ... lı adamları" yazan yerdeki. gözündende bişey kaçsın be drac ;)[signature][hline]Game : Knight Online Character : Lively, Paladin, El-Morad @ Ares Fanaticism : Galatasaray SK & Snoop Dogg & Dr.Dre Rullz : Hip Hop İstanbul'lular tıklayın hülen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Kolay kolay kaçamaz benden hehe. Bu arada cidden helal olsun size. İki dakkada tiril tiril etmişsiniz forumu hehe :P Edik: Dur aklıma gelmişken söyleyeyim. Sen "de" bağlaçlarına dikkat etmiyorsun fazla. Bu kaçtır gözüme çarpıyor. "Gözünden de" ... olacaktı o :-) Şimdi konuya dönelim. Bu düşmanlık hedesi genelde abyss 1., 2. ve 3. katlarda başlar. Sonrasında lvl 45-50' ye kadar bu böyle devam eder. Artık abysste kesilmek yerine kesmeye başlayınca işler değişir. Kişi, karşısındakinin de bir player olduğunu anlamaya başlar...[signature][hline]Kısaca Drac veya Dracula diyebilirsiniz Destroycartoon reloaded/Nasıl imza seviyoruz?-Paticik/Siz hala okumadınız mı?-Paticik [Bu mesaj DraculaVigorous tarafından 05 Ağustos 2005 22:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 burial soruyoruz işte dogruluk payı var mı diye. dupetan banlanmıştın diye hatırlıyorumda açtıklarına göre yapmamışsındır diye düşündüm. bu onunla alakalı bi suçlama olsa gerek.[signature][hline]unholy ownz u Tunafishyme:>.< yo mommas so fat, she broke the bike BEFORE she sat on it!! diez- kalgeldi vs _all_eyez_on_me_ [Bu mesaj HasMez tarafından 05 Ağustos 2005 22:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 said: HasMez, 05 Ağustos 2005 22:21 tarihinde demiş ki: burial soruyoruz işte dogruluk payı var mı diye. dupetan banlanmıştın diye hatırlıyorumda açtıklarına göre yapmamışsındır diye düşündüm. bu onunla alakalı bi suçlama olsa gerek. Bir gün hasmez le cabbar aynı serverda oynarlarken dupe,hack,ks..vs.vs her türlü illegal yola başvurmuşlarla Burialin itemleri dupeleyip murtazaya verdiniz doğruluk payları aynı.[signature][hline]Never+Again+Never+Again+Never+Again......... Hayat Combosu.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 cabbar hanginiz? bu arada çok güzel bi cevap cidden beklemiyodum o tür bişey ama insandan insanada fark var. o tür bir denkleme eşit denemez. [signature][hline]unholy ownz u Tunafishyme:>.< yo mommas so fat, she broke the bike BEFORE she sat on it!! diez- kalgeldi vs _all_eyez_on_me_ [Bu mesaj HasMez tarafından 05 Ağustos 2005 22:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Benim level 61 warrior du. Burial' ın Charın ı dupelerken imalat hatası oldu, 62 yerine 61 char dupelemişim. E imalat hatası oldğu için de level kasamıyodum, exp gelmiyodu... Sonra onu bırakıp MYKO ya geçtim, Orada da MYKO kralının Charını Dupeleyim derken yakalandım, Luferson Eyalet hapishanesine attılar beni. Inventory' me Dupeleyerek koyduğum Teleport Scroll u kullanarak USKO' ya geri ışınlandım. Bi baktım yanlışlıkla bi priest' in üzerine TP olmuşum. Galiba Dupe teleport scroll' da Bug oldu, bi türlü ayrılamadım üstünden. Biz de beraber yaşamaya karar verdik... Ama önümüzdeki aylarda Özel Piana Hastanesinde geçiriceğimiz bir ameliyatla charlarımızın tekrar eski günlerine döneceği söyleniyor. Ne diyelim hayırlısı...[signature][hline]we r the n00bz [Bu mesaj Murtaza tarafından 05 Ağustos 2005 22:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar