khalad Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Herkez açmış bi tanede biz açalım dimi ne eksigimiz var bizim :D Aramada baktım daha öncelerden bulamadım ama çıkabilir tabi belli olmas :D Mezun olmuş yada okumaya devam eden patileri ögrenelim dedim toplanalım burda.Toplaşıp kaynaşmış oluruz :D[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Yanlış anlama da bunu yeri sanki burası değil gibi geliyor bana? Yani eğitim öğretimle değil de geyik, buluşma, toplantı vs. ilgili gibi geldi. Neyse ben daha fazla uzatmayayım. Zaten alan yetkilileri gerekli görürse taşır.[signature][hline]Kısaca Drac veya Dracula diyebilirsiniz Destroycartoon reloaded/Nasıl imza seviyoruz?-Paticik/Siz hala okumadınız mı?-Paticik [Bu mesaj DraculaVigorous tarafından 03 Ağustos 2005 01:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 said: DraculaVigorous, 03 Ağustos 2005 01:31 tarihinde demiş ki: Yanlış anlama da bunu yeri sanki burası değil gibi geliyor bana? Yani eğitim öğretimle değil de geyik, buluşma, toplantı vs. ilgili gibi geldi. Neyse ben daha fazla uzatmayayım. Zaten alan yetkilileri gerekli görürse taşır. Herkez buraya açınca buraya açtım,dedigin gibiyse değiştirirlerse sevinirim genede saol güzel bir dille uyardıgın için.[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 mezun arkadaşlarım var ordan. tenefüslerde çıkıp bira içiyoruz diyolardı ama kolpa mı bilmiyorum. :B[signature][hline]Lölö Mustafa sizleri pek severdi... Raistin ,07 Temmuz 2005 00:10 tarihinde demiş ki: 1 vanil eski bile sayılmaz daha 6 aylık, 2 daha adma akıllı ne bi postunu ne davranbışlıı gordum ,3 daha 1k emsajı biel yok o zaman bu kişi nasıl seçildi merake diyorum.. ki bayan olması buraya başka kuşkularıda getiriyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 bizim eski ev onun karsisindaki apartmandi ehue harbidne ogrenciler cikiyolardi rahatca kimse bisi demiyodu ilk tasindigim zamanlar bahcesinde az top kosmadim[signature][hline]Cras amet qui numquam amavit quique amavit cras amet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Zamanında öleydi artık F tipi gibi bi şey oldu ama genede lisemiz :D[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Orta 2 den sonra 5 sene ayrı okula gittim(her sene) lise 1 de suadiye lisesindeydim(8 sene önce). Bu kadar rahat,gevşek,kendini salmış bir okul olamaz,hocalar derslere girmezdi,öglen okulda adam kalmaz herkes biryerlerden atlardı-k.Hocalar derslere girmeyince,mesela 3.4. ders boş,5.6. dersin hocası ayarlanır,o derse sokulur,sonra gün bitirilirdi. Şu anki durumunu bilmiyorum ama baya salmıştı o zaman okul kendini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tahakiraz Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 said: HymnOfSnuk, 03 Ağustos 2005 07:32 tarihinde demiş ki: mezun arkadaşlarım var ordan. tenefüslerde çıkıp bira içiyoruz diyolardı ama kolpa mı bilmiyorum. :B haydarpaşa lisesi mezunuyum.sınıfta derste efes dark içen arkdaşlar..zaten okulla ilgili görüntüler milli eğitime geçse skandal olur[signature][hline]önce Allah sonra yallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Bilmiyorum eskiden olabilir ama artık baya bi sıkı yönetim var Suadiye lisesinde :)[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nariel Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Bu sene berbat bir yer oldu. Kırolar doluştu. Gerçi hep vardı ama sayıları arttı oldukça. Ayrıca öyle serbestlik namına birşey kalmadı okulda okulun her bir yerine kamera taktılar. BBG gibi oldu maşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Valla o kırolar bizim zamanımızda da vardı. O kırolar bayadır var; geldikleri yer belli, geliş nedenleri belli. Aslında o kıroların en az 20 katı kadar daha var, sadece Kadıköy ilçesinde. Okul(umuz)dakiler, onların sadece bu kuşaktan çocukları. Gerisini sen düşün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wEll Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 . [ Mesaj 08 Şubat 2006, Çarşamba - 10:37 tarihinde, wEll tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 euheuh benm okulum.su su su si sisi suadiye lisesii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Bugün yine okuldaydım. Baya deişmiş. Kameralar falan gelmiş, hayatımda adını bile duymadıım biri müdür yardımcısı olarak gözüküyo. Ama Esra hocayla Mami'yi görmek güzeldi :D Hala okumaktayken hiçbi arkadaşım sevmezdi onları; ben de kızardım bazen onlara da, aslında gerçekten iyi hocalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Geçenlerde gittim benim için güzel anıları ve kötü anıların tekrar canlanmasıydı gerçi yine gidicem öss kaydımı tamamlamak için ama eski tadını bulamadım okulun,halen okumakta olan arkadaşlarım olmasaydı zaten benim gözüme çok daha kötü görünebilirdi.eski sınıfıma girdim duvarda ne yazdıgımız yazılar nede benim üzerinde çok değerli ve gizli bilgiler olan sıramı bulabildim ama olsun sonuç itibarı ile o ortamı tekrar görmek benim için ilginç oldu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nariel Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 mezun olana ilginç tabii... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Öğrenci hayatının tipik "okulu beğenmiyoraaam" takıntısı. Ya da diil bilemiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 @Kojiroh: bunu düzgün bir halde sürekli dile getiren birilerini tanıyordum sanki :) yoksa benmiydim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 olabilir. hatta yalnızca sen diildin sanki? ya hatta böle demeyen bi ben miydim :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nariel Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 evet sayın suadiye lisesi öğrencileri ve de mezunları; mehmet hoca muhammed hocaya küfür etti gerekçesiyle okuldan atıldı. bir hafta içinde gidecek. sapık mapıktı ama iyi adamdı bea üzüldüm. iftiraya uğradığı da açık ve net. çünkü tartışma okula verilen fazla paralardan çıkmış anlatılanlara göre(mehmet hoca anlattı). hatırlarmısınız bilmem ama gazetelerden birinde süper okulumuzun haberi çıkmıştı "kayıt için 16 milyar istediler" diye. pek kıymetli müdürümüzü pek seviyoruz bea... : / Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 bi dkkkkkk bi dkkk bu resimci olan mehmet hoca mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nariel Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 hmm güzelmiş ya :) mehmet hoca iyi birisidir ama aynı zamanda mummy de kötü değildir ... üzüldüm ama bunun sebebi yine sülo oda belli süper olayıda kalktı anadoluda olmadı artık suadiye eski zamanlarına döner en güzel dönemi biz yaşadık herhalde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 mehmet hoca okuldan falan atılmamış... yetersiz kaynaklardan aldığınız bilgileri hemen burda yayınlamayın lutfen... [ Mesaj 17 Şubat 2006, Cuma - 19:40 tarihinde, unac tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nariel Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 mehmet hocanın kendisi ne kadar yetersiz bir kaynak olur bilemem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar