Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sanatçıların Kafalarında Kısa Devre Olması

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Şimdi sorum şu :

Büyük sanatçılarda ciddi fiziksel değişiklikler gözlemlenir genelde..

Mesela Bülent Ersoy, mesela Zeki Müren, mesela Ajda Pekkan, mesela Michael Jackson.. bu liste uzar gider..

Acaba bunların böyle değişikliklere gitme sebebi o büyüklükten mi kaynaklanıyor, oluşan doyumdan mı kaynaklanıyor ?
Yoksa zaten bu sanatçılar kafadan kontak, kafadan kontak olmasalar o kadar büyük sanatçı olamazlardı zaten.. Yani onlar sanatçı olmasada o tip şeyler gözlemlenebilirdi, mi diyorsunuz?

Yoksa yepisyeni bir bakış aşısı mı getireceksiniz olaya ? ha?[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. | nedanko...
Nostalji Mp3 : Clementine Soundtrack | arşiv**********
Mesaj tarihi:
sanatçılık ile maymunluk yada şarkıcılık farklı şeylerdir.
saydığın kişilerden bazıları önce sanatçıyken şu anda çok farklı kategorilerde benim gözümde.[signature][hline][b]''Be a realist demand the impossibe''
Mesaj tarihi:
said:
MartinLGore, 05 Ağustos 2005 19:52 tarihinde demiş ki:
zaten bu sanatçılar kafadan kontak, kafadan kontak olmasalar o kadar büyük sanatçı olamazlardı zaten..

ee olay bitti iste =)[signature][hline]34'life.
fun, music, events = life
Mesaj tarihi:
zeki müren'i o tip insanlardan ayırmak lazım.
barış manço, zeki müren gibi insanlar, hakikaten sanatını iyi icra etmiş, mükemmel besteler ortaya çıkarmış ve Türkiye'ye büyük emeği olan kişiler.

Her sanatçı illa cinsiyet değiştirecek birşey değil.
Her sanatçı illa kafadan kontak olması gerekli değil.

Ciddi takılan sanatçılar da var. Müzik konusunda ve resim konusunda bu böyle.

Tabii sanat dediğimiz şey toplumdan biraz kopmak gerektiriyor. Ama her kafadan kontak kişi de çıkıp sanatçı olamaz.
Ancak dediğim gibi farklı birşeyler yapmak için sadece farklı insan marjinal takılan birisi olmamıza da gerek yok. Nice "normal" insanlar var ki sanatla ilgilenen[signature][hline]Beş Hececiler
Mesaj tarihi:
said:
Bonecrusher, 05 Ağustos 2005 20:31 tarihinde demiş ki:
zeki müren'i o tip insanlardan ayırmak lazım.
barış manço, zeki müren gibi insanlar, hakikaten sanatını iyi icra etmiş, mükemmel besteler ortaya çıkarmış ve Türkiye'ye büyük emeği olan kişiler.

Her sanatçı illa cinsiyet değiştirecek birşey değil.
Her sanatçı illa kafadan kontak olması gerekli değil.

Ciddi takılan sanatçılar da var. Müzik konusunda ve resim konusunda bu böyle.

Tabii sanat dediğimiz şey toplumdan biraz kopmak gerektiriyor. Ama her kafadan kontak kişi de çıkıp sanatçı olamaz.
Ancak dediğim gibi farklı birşeyler yapmak için sadece farklı insan marjinal takılan birisi olmamıza da gerek yok. Nice "normal" insanlar var ki sanatla ilgilenen

zeki müreni ne tarz insalardan ayırmak lazım?o tarz dediğin kişilerde zamanınında dediğin krıterleri baz alarak söylüorum,bu ülkeye bieşyler katmış kişilerdir.
burda sanatçılık ile zanaatçılığı arasındaki farkı uzun uzun analtmak isterdim fakat şu anda zamanım yok.
''normal'' den kassetiğini açıkalrsan sevinirim,kime göre normal kime göre değil,kimin belirlediği normlar doğrultusudna oluşuomuş sanatçının normali.sanatçı duruşu gibi bişeymi yoksa:=)
bide sanat için ciddiyet şartmıdır sorusu var ortada buda başlı başına bir tartışma konusu.[signature][hline][b]''Be a realist demand the impossibe''
Mesaj tarihi:
Aziz Nesin'in bir sözü vardı..Türkiye'ye her dönemde bir oğlan sanatçı lazım....[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki:
Ağustos.

Hem doğum tarihim bu mevsimde.
Mesaj tarihi:
jackson un biyografisini okumuştum cildinin beyazlaması hakkında hatta blue jean dergisinin çıkardığı ek kitapçıklar var ya ordan işte, vitiligo hastalığından dolayı böyle olduğunu öğrendim ne kadar doğru bilemem hatta şöle bir ifade vardı" o tarihte öyle bir teknoloji yokken bile insanlar jackson'un kendi derisini beyazlatmak için birbir operasyon geçirdiklerini ileri sürüyorlardı" vs vs... o yüzden eğer doğruluğu gerçek ise bir takım yargılarda bulunmak yanlış olur.[signature][hline]Manhattan'da çalışan İsmail Kamış'ın hastasıyız.
Mesaj tarihi:
yanlış o. vitiligo hastalığı bembeyaz yapmıyor, leke leke yapıyor ve bütün vücudda olmuyor bu. eğer bütün vücud olsaydı saçlar ve kaşlar da bembeyaz olurdu.[signature][hline]chiptech.
Seni unutmicaz Windshade...
"Ölüm dediğin budur perde arkasından haber,
hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..."

blog
Mesaj tarihi:
Bence belirli bir doyuma ulaştıktan sonra gelen arayışla ilgili. Bilirsiniz insan oğlu doyumsuzdur, ne kadar fazla olursa olsun elindeki tatmin olmaz, hep bir farklılık hep bir değişiklik hep bir sınama arar kendine. Bu elemanlarınki de böyledir muhtelemen, sanatçı olduğun zaman kendini "kanıtlaman" lazım, estetik operasyonlar, dövmeler, skandallar falan hep bu yüzden var. Unutulduğun anda bittin çünkü, ne paran kalır ne bir şeyin, şöhret olmak kolay değil.[signature][hline]Bir fincan kahveden daha güzel olan tek şey, ikinci fincandır." CAFEIN
Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır.
Mesaj tarihi:
ah. küçük iskender , kırık çam elması.

al sana sanat yaptım.[signature][hline]valandil ownz j0o!
sevgi dolu bir insanım.
WoW - Kelvin , olm nerull'dan atmışlar lan./Burning Legion

[Bu mesaj Head tarafından 05 Ağustos 2005 22:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Eminim jackson'un çektiği psikolojik problemleri ileri geri konuşan insanlardan biri çekse şu anda hayatta olmazdı.[signature][hline]Manhattan'da çalışan İsmail Kamış'ın hastasıyız.
Mesaj tarihi:
sanatcilikla alakasi yok. bunlari yapan zaten yapiyo, sen sadece sanatci olanlari duyup gordugun icin sana sanatcilar hep yapiyomus gibi geliyo. bulent ersoy sanatci olmasada kadin olucakti...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US)
Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US)
Mesaj tarihi:
sanatçı dedikleriniz michael jackson,ajda pekkan... ben bunlara sanatçı demem,şarkıcı derim,yaptıklarınada popüler müzik derim sanat demem.mozart bir sanatçıdır, picasso da öyle.ayda pekkan ise bir pop şarkıcısıdır.[signature][hline]"Eğer insanları gerçek değerlerinden satın alıp, onları,onların kendilerine biçtiği değerden satabilseydim dünyanın en zengin insanı olurdum."
-Oscar Wilde
Mesaj tarihi:
sanatı nasıl öle sınıflandırabiliyorsun o da ilginç[signature][hline]Manhattan'da çalışan İsmail Kamış'ın hastasıyız.

[Bu mesaj kingpin tarafından 05 Ağustos 2005 23:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
sinanural, 05 Ağustos 2005 22:57 tarihinde demiş ki:
sanatçı dedikleriniz michael jackson, ben bunlara sanatçı demem,şarkıcı derim.

Kime sanatçı diyorsun, James Hetfield'a mı ?
Yok sanatın müzikle alakası yoktur, genel kavramdır diyorsan, Bedri Baykam mı ?[signature][hline]g3nk.
Mesaj tarihi:
ne alakası var be.nereye çekmişsin yazıdıklarımı.
adam ajda pekkana,michael jacksona büyük sanatçı demiş onu eleştiriyorum.sen bana ne diyosun. genelleme yapmadım,isim verdim.belki böyle deyince daha rahat anlaşılır:şarkıcı sanatçı değildir demedim,orada ismi geçen şarkıcılar sanatçı değildir dedim.[signature][hline]"Eğer insanları gerçek değerlerinden satın alıp, onları,onların kendilerine biçtiği değerden satabilseydim dünyanın en zengin insanı olurdum."
-Oscar Wilde
  • Yeni Oluştur...