Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Temamı değişmek istiyorum ancak..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
temamı degıstırmek ıstıyorum sıkıldım bu banel windows tan biras erotik olmak ıstıyorum ama bır sorun yapıcak diye ödüm karışıo bi bakınıs .. :)[signature][hline]Sharmon UO Shard - geLioooo
Kawalıma dokunmayın , Onuda cebimde gömün , deLi Çoban ...
Mesaj tarihi:
windows xp kullanıyorsan birçok sağlam program var.
mesela ben stylexp kullanıyorum, hiç bir sorun çıkarmadı
www.deviantart.com adındaki sanat sitesine, insanlar stylexp için çok farklı temalar yüklüyor, ama özel tema siteleri de var ordan başka temalar da çekebilirsin.

mesela desktopx gibi programlar da var, o sadece tema değiştirmiyor, bazı eklentiler felan da yükleyebiliyorsun, şu an için stylexp tercih ediyorum ama ben :)[signature][hline]Beş Hececiler
Mesaj tarihi:
yani herhangi bir sorun yapmaz değil mi cunku daha yenı formatladım sorun olursa kırıcak annem kafamı :D[signature][hline]Sharmon UO Shard - geLioooo
Mesaj tarihi:
peki burda stylexp diye bişey yok azbişey yardımcı lun pls . hiç anlamam da. :([signature][hline]Sharmon UO Shard - geLioooo
Mesaj tarihi:
saolasın bonec[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Mesaj tarihi:
said:
Bonecrusher, 05 Ağustos 2005 19:49 tarihinde demiş ki:
windows xp kullanıyorsan birçok sağlam program var.
mesela ben stylexp kullanıyorum, hiç bir sorun çıkarmadı
www.deviantart.com adındaki sanat sitesine, insanlar stylexp için çok farklı temalar yüklüyor, ama özel tema siteleri de var ordan başka temalar da çekebilirsin.

mesela desktopx gibi programlar da var, o sadece tema değiştirmiyor, bazı eklentiler felan da yükleyebiliyorsun, şu an için stylexp tercih ediyorum ama ben :)

Katılıyorum site manyaq bişi..[signature][hline]Al birde buradan yak...
  • Yeni Oluştur...