wsadad Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 arkadaslar ben beramusta level 58 bi provokerim var.. bazı bazı cz ye gittigimde herhangi bi chara cleave ve carving le vuruyorum ama her 5 cleave ve cavingimden 3 ü vurmuyo mana gidi ancak dmg yok ortada faileed te olmuyo vuruyo ancak dmg vermiyo ve mana gidiyo silahım elemantel ekli deil +6 glave var elementalsiz acaba elemental mı basmalıyım yada no change of failure yazan skileleri mi kullanmalıyım ama failureden anlışıyorki onlar fail vermiyo benimlerde fail vrmiyo ancak mana gidiyo ve attack yok Lutfen yardımcı olunnn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 60 olmadan warior gercekten bi işe yaramıor pk da :([signature][hline]Name: ShadowFax Clan : Aserne LvL : 6x Race: Elmorad Warior Server: Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wsadad Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 60 olunca bu iş duzeliyormu kesin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JustGiveMeUrNp Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 ewet benimde beramusta 59 wariorum vardı hacklendi ama :) ondada öyle oluyodu sinir oluyodum bende mana gidiyo dmg vermiyo swor dancing te yoktur inşallah o ondada olsa 300 mana gitçek dmg yok :([signature][hline]Name : JustGiveMeUrNp Server : Beramus Np : 0 Level : 61 Açıklama : Paper Flame Set +7 hp 12 Wizard +7 staff ------------------------- Name : TrueBanana Server : Diez Np : 100/0 :D Level : 53 Açıklama : set chitin +3 :) [Bu mesaj JustGiveMeUrNp tarafından 05 Ağustos 2005 17:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wsadad Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 bu arada beni biraz once olduren sizin takımdı.(WooT yapıyodunuz galiba ) sende bana 6 kere pillar dmg vermişsin unutmadım cleave calısmadı uyuz oldum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LoRd_MsC Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Bence vuruşların fail olmaması gerekiyo bug filan girebilirsin hiç dikkat ettin mi?[signature][hline]name= _Shujinko_ lvl=6* Np= 27*** Karus_Assasin Baş Düşman= DraBuLL Server= Xigenon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wsadad Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 zaten fail vermiyo uruyo amnada harcıyo ama attack veremiyo bi çözum yok mu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkThunDer Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 60 oL :)[signature][hline]impossible is nothing... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 warriorda hep oluyo o. ıskalama gibi bişey galiba. sword dancingde hiç görmedim ama[signature][hline]I have a friend who's name is Hidayet, but he's not a Jedi yet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wsadad Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 neyse 60 a kadar pk yı bıraktım ... sorunumda cozuldu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 valla sinlerde istiyosan lvl 70 ol hep çekiyosun onu. tek elde elementallısı varsa iice rezil kepaze oluyosun ztn. spike sallıyosun adama 17 fln koyuyo , direk town çek adını görmesin.[signature][hline]unholy ownz u Tunafishyme:>.< yo mommas so fat, she broke the bike BEFORE she sat on it!! diez- kalgeldi vs _all_eyez_on_me_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar