Aron-Caldwell Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 simdi wow a baslicam ama bendeki makine el verirmi soraim dedim p4 2.0 256 ram 9200 SE oynayabilirmiyim bu makinede wow?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 en önemlisi ram.düzgün bir oyun ve raidlerden zevk almak istiyosan 1Gb ram lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 1gb ram gerekli.. 512 fln raidde cokuyor.. hele alterec de[signature][hline]Burning Legion - LvL 60 - Human - Mage - Mayweda Guild - CATASTHROPE Kalbim Sizlerle.... Eternal, 06 Temmuz 2005 10:23 tarihinde demiş ki: bak ben bi fire mage ezdim adamın hayalleri kurudu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 512'de gayet yeterli, ekran kartının da etkisi var.[signature][hline]Elonia of Infernal Affairs There will be no dawn for the Alliance.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 512 ddr yeterli çok fazla kasmıyor ama imkanın varsa 1gb yap tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 makinan yeterli ama 1gb ram kesinlikle tavsiyemdir amd 3000 64 512 ram leadteak winfast 6600 td makina var ram yüzünden if ye gittiğimde oyun kendine gelene kadar yemek filan yiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Ekran kartı çok da sorun olmaz. Terrain distance'ı epey kısman gerekir sadece. Diğer detayları da yeterince kısarsan fazla yavaşlamaz. Ama ram dedikleri gibi yetmez. 512 mb ram minimum. 512 mb ram ile büyük şehirlerde ve 50+ kişinin olduğu yerlerde ciddi yavaşlamalar olur. Ama instance'larda, 10-20 kişilik sakin ortamlarda rahat oynanır. 1024mb ile kalabalık yerlerde bile çok rahat. İdeal 1024 bence.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Gloria | Level 29 | Orc Warrior | Burning Legion | Grimsoul Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 ram yükselt derim en kolay yapabilecegin odur su anda.[signature][hline]Old Kingdom... Gloriside Human Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blazefury Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Oyun ram üstüne kurulu,bana göre 1gb dan aşağı ram kurtarmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar