KenshinHimura Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Biri Bana %100 Çeviren Bi Conveter Yollıya Bılırmı..Yukledıklerımın Hepsi Tadımlık Çevirio...[signature][hline]You can die anytime! It takes true courage to live! ---Kenshin Himura--- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 audio editor diye bir program var.Yanında convertor ripper felan 3 tane daha program geliyor.Audio editor sınırlı ama diğerleri sınırsız.Download.com da vardır büyük olasılıkla[signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki: Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar... Haydi kafalar Telekoma[/b] Yukarda yazılanların hepsi geyiktir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 dbpoweramp denedinmi?[signature][hline]Game : Knight Online Character : Lively, Paladin, El-Morad @ Ares Fanaticism : Galatasaray SK & Snoop Dogg & Dr.Dre Rullz : Hip Hop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 nokia multimedia converter 2.0 diye arat bi.. işini görür..[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 nmc ses kalitesini feci düşürüyo..[signature][hline]Game : Knight Online Character : Lively, Paladin, El-Morad @ Ares Fanaticism : Galatasaray SK & Snoop Dogg & Dr.Dre Rullz : Hip Hop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Tıkırdat kendin seç.. Ama benim tavsiyem dBPowerAmp... Sağ tuşa shell ekliyor. Tek tuşla şarkı formatını değiştirebiliosun.[signature][hline]Game : Knight Online Character : Lively, Paladin, El-Morad @ Ares Fanaticism : Galatasaray SK & Snoop Dogg & Dr.Dre Rullz : Hip Hop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Kafam Karıştı Gecenın Bu Saatinde Ya...Şimdi Bana Bi Link Verin Aha Bu Mp3 Den Wava Tamemen Çevirir Die Ben Onu İndirim Sonra Size Duacı Olıyım...[signature][hline]You can die anytime! It takes true courage to live! ---Kenshin Himura--- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 dBPowerAmp için tıkır..[signature][hline]Game : Knight Online Character : Lively, Paladin, El-Morad @ Ares Fanaticism : Galatasaray SK & Snoop Dogg & Dr.Dre Rullz : Hip Hop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Tmmdr İş Hallolmuştur...Herkese Teşşekür...İşte Asıl Pati Bünyesi Budur...[signature][hline]You can die anytime! It takes true courage to live! ---Kenshin Himura--- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 winamp yapabiliyor zaten direkt? output olarak waveOutput seçince olması lazım.[signature][hline]Dextra, 29 Ekim 2001 00:40 tarihinde demiş ki: Minoc'da fisherman'e Igor buy dedim. Göctük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 bilgiyi paylaşmadıktan sonra nereme sokacam o bilgiyi :-)[signature][hline]Game : Knight Online Character : Lively, Paladin, El-Morad @ Ares Fanaticism : Galatasaray SK & Snoop Dogg & Dr.Dre Rullz : Hip Hop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Dönüştürmek istediğiniz bir MP3 seçin Open File penceresi açılınca istediğiniz MP3'ü seçin ve açın. Açtığınız mp3'ün duruyor olmasına dikkat edin.Options>Prefesrences Seçin.(CTRL+P) Output Type'ı değiştirme Preferences penceresinde sol ksıımdan Output seçin.(Plug-ins tree içinde) Sağ panelde Output type'ları göreceksiniz.Varsayılan değer "Nullsoft DirectSound plug-in v0.xx" yada "Nullsoft waveOut plug-in v2.xx (x86)" dır. Nullsoft Disk Writer plug-in v1.x (x86) seçin ve Configure tıklayın.Diyalg kutusu açılınca kaydedilecek yeri seçin ve OK' e tıklayın. Kaydetme Preferences penceresini kapatın.PLAY 'e basın.Hiç bir ses duymayacaksınız.Paniklemeyin.Çünkü bilgisayarınız sesi speakerlara yollamak yerine yazıyor. Çevirme işlemi tamamlandı.[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! There's no try. There's do! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 CDex'den şaşmayın.[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
othinn Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 4u wma mp3 conventor ogg-mp3-mpc-wma arası istediğiniz bitrate megaherts vs vs de çevirim yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Adam wav-to-mp3 dememis ki, mp3-to-wav demis, Winamp'in icinde gerekli plugin varken niye extra program oneriyorsunuz onu anlamadim ben, Dynun da anlatmis iste guzelce..[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] kaderde varsa düzülmek, neye yarar üzülmek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
othinn Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 4u mp3 converter sadece çevirmekle kalmayıp bitrate ayarlarını da yaptığı için dedim. fazla software göz çıkarmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar