Anodhen Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 25th hour (fuck you speech) yazın internette onu indirin edward norton abi bizim yerimize dökmüş içini bi bayağı yada 25.saati izleyin hatta izlemek daha iyi komaya soktu o film beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
death_cuk Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 edebiyatçıya gıcık oluorm hatta edebiyatçıya kafam girsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 vanille e....deli oluyorum ona çok gıcık :p griswold daha da beter!!! hele mix ve asteroth varyaa of of of .döv onları döv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ClymoR_ Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 hayata Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 ösese Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 valla gökhan özen'e gıcık oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 kendime gıcık oluyorum. insanlarla yakınlaşamıyorum, normal olmaya tahammül edemediğim için sürekli diğer insanların yaptıklarını yapmamaya çalışıyorum, bazı zamanlar aşırı gıcık, asabi ve soğuk olabiliyorum, insanları tersliyorum. ayrıca tembelim ve üşengecim, hatta yeni insanlarla tanışmaya üşenicek kadar üşengecim. çok fazla düşünüyorum, bazen arkadaşlarım neden hiç sıkılmadığımı soruyorlar, tek başıma o kadar uzun süre nasıl oturduğumu soruyorlar, işte cevabını verdim, çok düşünüyorum, her kişiyi düşünüyorum tek tek, her davranışımı sorguluyorum nerdeyse, bu da çok fazla kafama takmama neden oluyor olayları. kılım lan kendime. kafa atıcam duvara. bi de dersanedeki türkçe hocasına gıcık oluyorum. egoist mal kadın. oh be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 öseseeeeesesesesesese Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 esenkent-bahçeşehir taksi durağındak,i taksicilerin büyük çoğunluğuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 birisi demiş bende msn deki gizemli nicklere sinir oluyorum!! sonra okula,çoğu tanıdığımıa, arkadaşlarımın yarısına, hocaların nerdeyse hepsine gıcık oluyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 herşeyi kolaymış gibi gösteren insan şekline bürünmüş palavracılardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 sabrina'ya gıcık olmaktan öte kıl oluyorum :d gözde'de bana oluyodur :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar