kingpin Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 converse giyen erkeklere uyuz olanlara uyuz oluyorum . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 ah şimdi yetkilerim elimde olacaktı diyorum ama kimseye gıcık olmuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 ahahahahaha dynun'a gıcık oluyorum ben... (yiyosa ban'le :p) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 ben asteroth'a kil oluyorum. muhalefet olma cabalarinda. ziyan bi insan bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 ortamı dostlar kıraathanesine çevirenlere sinir oluyorum pleaux. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gmefaraday Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 okan bayülgene, asenaya, yonca evcimiğe sinir oluyorum. yani gecenlerdeki tv.makinası benim için tam bi işkenceydii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 2 şarkı söyleyip kendini sanatçı sanan şebeklere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
havok Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 valla ben bütün dünyaya gıcık oluyom oldu mu şimdi eheeh:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 bana gıcık olan herkese gıcık oluyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 mayheme gıcık oluyordum. kız arkadaşım öldü ühühü diye traşlar yapıp.. milleti kazıklamıştı. sonra fazla traştan cildi bozuldu iyi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AxlXelru Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 okan bayulgen gıbı aklı normal ınsanlardan kat kat daha iyi ve fazla calısan kısıyı takdır etmeyı bılmeyen kısılere gıcık oluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyra Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 eski sevgilime gıcık oluyorum ne istediğini bilmeyen kızlara gıcık oluyorum kendime gıcık oluyorum ayransız kokoreç e gıcık oluyorum dünyaya gıcığım var laan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaUWw Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 gıcık olduğum çok...tüm herkese gıcığım! sınavdan çıktım, pardon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaUWw Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 ehueh ne gzl de anlatım bozukluğu yapmışım... bunlardan yedik sınavda da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 kendime gıcık oluyorum çünkü çok safım,iyimserim,düşünceliyim,duygusalım,tembelim ve bunların hepsinden nefret ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 herkese gıcık oluyom ben.kendim dahil [ Mesaj 13 Şubat 2006, Pazartesi - 21:17 tarihinde, unac tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 istanbul - ankara arasındaki bilmemkaçyüz km mesafeye gıcık oluyorum. gidip gelemememe gıcık oluyorum. gidip de bir istanbulluya aşık olmama gıcık oluyorum. kendime gıcık oluyorum. ösym başkanına gıcık oluyorum. gidip gidip kendimde durmama, fazla romantik olmama gıcık oluyorum. [ Mesaj 13 Şubat 2006, Pazartesi - 22:33 tarihinde, burtonesk tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 iyi niyetinden baska hic birşeyi olmayan,sevimli bir goruntuye sahip,uyuz dişi,sevmiorum senii,insanlar uzmekten baska bi bok yapmıosun cunkuu,anla artık sevmiorumm senii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lordsolidsnake Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 kendime gıcık oluorum ayağıma gelen şansları iyi degerlendiremediim için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 axlxelru ya gıcık oluorm :)) , okan bayulgene kıl oluorm , cmylmz rulz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 kendini aga zannedenlere kıl oluorm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
drgezenti Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 gıcık olduğum o kadar çok insan var ki!!!özellikle karşı komşunun kızı!ama tek isteğim var benden uzak dursunlar çünkü kimsenin kötülüğünü istemek istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 ufak bir şeyde yardım ya da fikir istediğimde bana "senin sorunun" deyip "cool" gözüken insanlara gıcık oluyorum internete gıcık oluyorum . insanları sanallaştırıyor. gerçek yalan kavramını sorgulatıyor. tanıdığım insanların internette , msn de "cool" nickler(takma adlar) kullanmalarına ve kendilerini gizemli bir havaya soktuklarını düşünmelerine gıcık oluyorum. msn programında nicklerinin yanına ingilizce (i fade away . and im just a stranger) gibi garip şeyler yazanlara gıcık oluyorum. tanıdığım kızlarla msn de falan konuşmaya hepten gıcık oluyorum bu gibi sebeplerden ötürü internete girmemeye ve msn kullanmamaya gayret ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pegasus_end Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 kendini dunyanin merkezi zannedip herkesi yargilayan okuzlere gicik oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 ota boka gıcık olanlara gıcık oluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar