Bozkurt42 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 bir Türk evladı olmasına rağmen bu sıfatları nitelendir(e)meyen Türk gençlerine gıcık oluyorum... Kendileri icin kan döken atalarıyla,dedeleriyle dalga geçen bu Türk gençliğine... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_tyillustrious Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 bende sana oluyorum :P herkez bi üstündekine gıcık olsun gibi bişey başlatabiliriz..[signature][hline]Diablo, 05 Haziran 2004 12:46 tarihinde demiş ki: şopar sensin lan ben tinerciyim Ra [Bu mesaj Ra_tyillustrious tarafından 11 Ocak 1071 12:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 said: Saeros, 07 Aralık 2004 23:47 tarihinde demiş ki: @pyro: topçu halil'in yeri var karataş'ta. gel oraya yiyiyosa. top oynarız. tmm.[signature][hline]SlayerTr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 böyle ne idüğü belli olmayan konulara birşeyler yazanlara ve ne idüğü belli olmayan konuların çok daha anlamlı konulara nazaran daha "popüler" olmasına gıcık oluyorum.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 kardeşim bole abıdık gubıdık topic açma acıcaksanda git GARBAGE ye aç aha orası kaynıo saten:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuCk Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 once bu konuyu acan arkadasa tesekkurler:)paticikte bulunan her seye atlayan ınsanların orasını burasın caps ını nokta koymasına kadar elestıren ukala ınsanlara uyuz oluorum...[signature][hline]Combo:--Seni balık gibi yakalayacam Tarkan! *üzerine ağ fırlatır ve başarısız olur* Tarkan: --Balıkçı olsan açlıktan ölürdün Combo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 said: Bozkurt42, 07 Aralık 2004 23:54 tarihinde demiş ki: bir Türk evladı olmasına rağmen bu sıfatları nitelendir(e)meyen Türk gençlerine gıcık oluyorum... Kendileri icin kan döken atalarıyla,dedeleriyle dalga geçen bu Türk gençliğine... ucuz şovenizm ve demagoji yapanlara....[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path! follow the energizer tav$ani gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 My Dying Bride a gıcık oluyorum A Kiss To Remember diye bir şarkı yaptığı için. Dela'ya gıcık oluyorum bana not me not I gibi bir şarkı gönderdiği için. Kendime gıcık oluyorum, gece gece şarkıları gezerken bunlara denk gelip dinlediğim için.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Fear attracts the fearful, the strong, the weak, the innocent, the corrupt. Fear, fear is my ally - Darth Maul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Penthesilea'ya gıcık oluyorum benden daha büyük sosyal cesareti olduğu ve bunu dün kanıtladığı için. Dela'ya gıcık oluyorum cafe dorm'daki garsonlara yavşadığı için. Mortis'e gıcık oluyorum açık açık gay olduğu için[signature][hline] Üzüntü kendi kendini giderir, ama mutluluğun tam zevkini çıkarmak için onu paylaşacağınız birinin olması gerekir. Mark Twain maybe I always knew my fragile dreams would be broken for you.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 okula ve derslere gıcık oluyorum. sevenleri ayırıyor dödler.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Xaer ve Dela'ya gıcık oluyorum, smirnoff içirip kurdun önüne attıkları için =) Ulan gittim oraya durdum zönk diye, içimden ne küfür ediyorum size =)[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Fear attracts the fearful, the strong, the weak, the innocent, the corrupt. Fear, fear is my ally - Darth Maul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyhenn Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Önyargılı insanlar Her konuda yorum yapanlar (bilmedikleri halde) Conconlar Ukalalar Bush Avrupa Birliği Bamya Hardcore Böcekler Varoşlar Tinerciler Bağdat caddesi Ankara Sönmemiş sigara izmariti Kadıköy.........[signature][hline]--- God is in the TV --- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 said: insight, 07 Aralık 2004 23:24 tarihinde demiş ki: bende herkese kılım özellikle aramaya inananlara.. ahah. süper ya :) ben de sana kıl olanlara kılım insight.[signature][hline]Novice fordfocus driver..[/i] klh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Kıl olduğum tek şey kıl olmadıklarımdır. Felsefikim kardeşim[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Fear attracts the fearful, the strong, the weak, the innocent, the corrupt. Fear, fear is my ally - Darth Maul [Bu mesaj Penthesilea tarafından 08 Aralık 2004 00:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 ben kimseye uyuz olmam , olsam bile oracıkta dökerim içimdekini biriktirmem hiç. ama bana çok fazla kişi uyuz , onu biliyorum. ha , umrumda da değil eheh.[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- i don't want a teenage queen,i just want my m-14. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 said: Head, 08 Aralık 2004 00:57 tarihinde demiş ki: ben kimseye uyuz olmam , olsam bile oracıkta dökerim içimdekini biriktirmem hiç. ama bana çok fazla kişi uyuz , onu biliyorum. ha , umrumda da değil eheh. ben seni de seviyorum head. ben bi sevgi pıtırcığıyım. şimdi size michael jackson'dan beat it klibini izlemenizi tavsiye ediyorum..[signature][hline]Novice fordfocus driver..[/i] klh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 uykusuzluk ya da ekonomi sınavını öğrendi:D *!sevgi kelebeği online* şu ölümlü dünyada kine, nefrete ne gerek var; sevmek dururken di mi:-) gıcık olanlara gıcık oluyorum:) en güzeli[signature][hline]Boğaz'ın Ortasında Rakı-Balık Aşksız Gitmiyor beleş 3.5 ed.e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 bizim okulda biri var , işte ona gıcık oluom :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu [Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 borbag yarın acun ılıcalı'yı izlemeye gidicem gitmiyorum derslere :)[signature][hline]Novice fordfocus driver..[/i] klh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 ona da kıl oluyorum ekocuya da kıl oluyorum politikacı da hayatımı kararttı, ona da kıl oluyorum HÜLELEYNNN *!çzzzzt bzzzzzzzt ....................................* kaçtaydı acun?[signature][hline]Boğaz'ın Ortasında Rakı-Balık Aşksız Gitmiyor beleş 3.5 ed.e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 yaşama gıcık oluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Ardethe kılım, o da bana kıl. Değilse de artık olmuştur. Borbaga gıcığım, fosur fosur uyuyor şu an, ben uyuyamıyorum yine uykum yok, uykusundan kaldırıp dövmeye de üşeniyorum, çok gıcığım. Fordcusu da okulda yakalayacağım bir gün elbet. Sonra kıl olup olmadığıma karar veririm :) [signature][hline]Denizden Esen Lodosa İnan, Hayallerinin Aşkını Ciğerlerine İşlesin. [Bu mesaj Deli_Haci tarafından 08 Aralık 2004 03:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 ben bütün Dünyalılara kılım :D[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Cthulhu ve özellikle Eternal'a kıl oluyorum haa bide şu Mortis denen herife[signature][hline]To Live is To Die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 ben kendime giçik oluorum bazen o kadar[signature][hline]|-------------|Paticik Kısayol Menüsü|-------------| |---|İnternet-Konu Dışı-Konsol-Pc Oyunlari|----| |Müzik-Vizyon-Garbage-Spor-Donanim&Yazilim| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar