Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kime gıcık oluyosan yaz içini dök?!?

dreamtime

Öne çıkan mesajlar

once bu konuyu acan arkadasa tesekkurler:)paticikte bulunan her seye atlayan ınsanların orasını burasın caps ını nokta koymasına kadar elestıren ukala ınsanlara uyuz oluorum...[signature][hline]Combo:--Seni balık gibi yakalayacam Tarkan!
*üzerine ağ fırlatır ve başarısız olur*
Tarkan: --Balıkçı olsan açlıktan ölürdün Combo
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bozkurt42, 07 Aralık 2004 23:54 tarihinde demiş ki:
bir Türk evladı olmasına rağmen bu sıfatları nitelendir(e)meyen Türk gençlerine gıcık oluyorum...

Kendileri icin kan döken atalarıyla,dedeleriyle dalga geçen bu Türk gençliğine...

ucuz şovenizm ve demagoji yapanlara....[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path!
follow the energizer tav$ani
gizli ninja
Sosyal ağlarda paylaş

My Dying Bride a gıcık oluyorum A Kiss To Remember diye bir şarkı yaptığı için.

Dela'ya gıcık oluyorum bana not me not I gibi bir şarkı gönderdiği için.

Kendime gıcık oluyorum, gece gece şarkıları gezerken bunlara denk gelip dinlediğim için.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on
Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse

Fear attracts the fearful, the strong, the weak, the innocent, the corrupt. Fear, fear is my ally - Darth Maul
Sosyal ağlarda paylaş

Penthesilea'ya gıcık oluyorum benden daha büyük sosyal cesareti olduğu ve bunu dün kanıtladığı için.
Dela'ya gıcık oluyorum cafe dorm'daki garsonlara yavşadığı için.
Mortis'e gıcık oluyorum açık açık gay olduğu için[signature][hline] Üzüntü kendi kendini giderir, ama mutluluğun tam zevkini çıkarmak için onu paylaşacağınız birinin olması gerekir. Mark Twain

maybe I always knew my fragile dreams would be broken for you..
Sosyal ağlarda paylaş

Xaer ve Dela'ya gıcık oluyorum, smirnoff içirip kurdun önüne attıkları için =) Ulan gittim oraya durdum zönk diye, içimden ne küfür ediyorum size =)[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on

Fear attracts the fearful, the strong, the weak, the innocent, the corrupt. Fear, fear is my ally - Darth Maul
Sosyal ağlarda paylaş

Kıl olduğum tek şey kıl olmadıklarımdır.

Felsefikim kardeşim[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on

[Bu mesaj Penthesilea tarafından 08 Aralık 2004 00:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Head, 08 Aralık 2004 00:57 tarihinde demiş ki:
ben kimseye uyuz olmam , olsam bile oracıkta dökerim içimdekini biriktirmem hiç.

ama bana çok fazla kişi uyuz , onu biliyorum.
ha , umrumda da değil eheh.

ben seni de seviyorum head. ben bi sevgi pıtırcığıyım. şimdi size michael jackson'dan beat it klibini izlemenizi tavsiye ediyorum..[signature][hline]Novice fordfocus driver..[/i]
klh
Sosyal ağlarda paylaş

bizim okulda biri var , işte ona gıcık oluom :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Grandmaster zgrw
Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu

[Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Ardethe kılım, o da bana kıl. Değilse de artık olmuştur.
Borbaga gıcığım, fosur fosur uyuyor şu an, ben uyuyamıyorum yine uykum yok, uykusundan kaldırıp dövmeye de üşeniyorum, çok gıcığım.
Fordcusu da okulda yakalayacağım bir gün elbet. Sonra kıl olup olmadığıma karar veririm :)
[signature][hline]Denizden Esen Lodosa İnan, Hayallerinin Aşkını Ciğerlerine İşlesin.

[Bu mesaj Deli_Haci tarafından 08 Aralık 2004 03:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...