Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 suan cnbce de , son bölümmüş öyle yazmıştı reklamlarda jen ölücek miş sanırım...[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net dikla Gallery=1 // 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 başlıkta ufak bi hata yapmısm neyse:) düzeltirseniz sevinirim downson's creek olucak :)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net dikla Gallery=1 // 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 gece birdaha çıkıyor sanırım tam olarak kaçta çıkıtğını bilen varmı??[hline]I'm a lost soul in frp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 dawson değilmiydi o yaw neyse yacak bişi yok izliyorum bente :P[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 3-4 civarlarında oluyor saat 2 ye doğru o aksam ki filmin tekrarı oluyor film bittikten sonrada dawson oluyo[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 valla jen öldü baya hüzünlü bi son oldu .. :([hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net dikla Gallery=1 // 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 İyi taktik yapmışlar yannız. Son iki bölüm birini öldürüp daha da hüzün katmışlar. Biz diziden onlarda jen'den ayrılıor hesabı. Yani biz bişi kaybedioz onlarda kaybedio. Geçen bölümde dikkatimi çeken birşey olmuştu zaten. Dizinin ilk sezonlarından birinde çalan bir şarkı John Hiatt'ın Have a Little Faith In Me şarkısının değişik bir versionunu çaldılar Gail'in düğününde.[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 oh beeeee dizi bitti mi şimdi[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 of ya dawsın bitemezsin........[hline]-->Dj Ben pazar 13-15 arası isteks->20474989 + imkansızı gerçekleştirmek sadece zaman alır<-- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 ortamı çok yumuşattın urza[hline]Little pigs, little pigs, let me come in! Not by the hair on your chinny chin chin? Then I'll huff, and I'll puff, and I'll blow your house in! Wendy, darling, light of my life, I'm not going to hurt ya. You didn't let me finish my sentence, I said I'm not going to hurt ya, I'm just going to bash your brains in J.P. "JESUS CHRIST!" Pinhead "Not quite." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 dawsin criik dizisinde dawsin isimli adam var. criik o dawsinin mi simdi ? yani bon jovinin jon bon jovinin grubu olmasina benzer bisey mi.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 jen kim ya hiç izlemedim izlemem şu zıbıdı diziyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silver-Surfer Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 yaw biliyosunuz dimi pacey nin abisi pacey diye diye yuwarlaq olmuş ! :D[hline]And from The Flames As chance would have it The SoulForged The Stainless will rise ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 jen öldü akşam izledim bayağı güzel bölümdü bu arada bayağıdır izlemiyordum peceynin abisi top olmuş gitmiş :lol: yaşamına jackle beraber sekerek devam edicek :lol:[hline]I'm a lost soul in frp [Bu mesaj TheSilver tarafından 29 June 2003 15:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Jen kimdi yauuu ? Ben bi aralar bakardım sonra koptum bi dahada izlemedim.. O sarı saçlı hatunmu jen ?[hline]Ya Olduğun Gibi Görün Yada Göründüğün Gibi Ol :rock:Mevlana:rock: BoO Jack ICQ: 161010949 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silver-Surfer Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 ewet taş gibi olan hani.(de zaten hepsi taş o da ayrı konu :D ) sarışın tatlı bi suratı war.(dı)[hline]And from The Flames As chance would have it The SoulForged The Stainless will rise ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Michelle Williams işte daha ne olsun.[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 zor tuttum kendimi süperdi Dostluğu arkadaşlığı ve sevgiyi bi daha tattırdı.[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 cnbce nin "... ve genclik" dizilerinin bir halkasi koptu boylece. [bkz. Vampiravcisicicikiz ve genclik, iyikalpli vampir ve genclik, avukatinhayati ve genclik ..][hline]blinded by fear of life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 The Practice'ın yeni bölümlerimi bu yayınlanan ? Emin deilim ama eski bölümleri verio galiba.[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 yannız arcane diince birden farkettim urzanın mesajı okurken suratım garip bi haldeymiş hehe[hline]Garry "Artxed" Clancy MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 ben 1-2 kere izlemiştim diziyi onlarıda hatırlamıom bu kadar güzelmiydi be[hline]Belphegor, 04 July 2003 23:41 tarihinde demiş ki: muhahaha :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 başlarda evet fakat sonra senaristleri falan deyişti yeni gelenler herkesi bir birne verdirdi :) kazları ***pu etti tadi kacti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar