Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

komutları ıyı bılenler yardım pls!!

kemal_hazar

Öne çıkan mesajlar

Kemal spherede default olarak unicorn yoktur.

Alsana scripti:

[CHARDEF cc_unicorn]
DEFNAME=c_unicorn
NAME=Unicorn
SOUND=snd_ANIMALS_HORSE1
ID=c_horse_brown_dk
ICON=i_pet_horse_brown_dk
DAM=50,60
ARMOR=60
RESOURCES=15 i_ribs_raw,10 i_hide
CAN=MT_WALK|MT_RUN|MT_FLY
FOODTYPE=55 t_crops, 55 t_fruit, 55 t_grain, 64 t_grass
DESIRES=e_horses,c_man,c_woman
TEVENTS=e_horses
SHELTER=r_stables,e_Human_Greet
AVERSIONS=e_carnivores3

ON=@Create
COLOR=0481
STR={500 600}
DEX={500 600}
INT={600 1110}

PARRYING={90.0 100.0}
MAGICRESISTANCE={90.0 100.0}
TACTICS={90.0 100.0}
WRESTLING={90.0 100.0}
TAMING=100.0

NPC=brain_animal

FAME=1000
KARMA={500 1000}

Millette 55i yi kurduğu zaman Nebula gibi server istiyo.[hline]Shock The Bizkit

Locus&Sylveria Emeklisi
Sosyal ağlarda paylaş

Ayni sey.. add ile addnpc'nin farki orjinal itemlar icin gecerlidir, mesela [itemdef 01234] ve [chardef 01234] item-charlari varken .add 01234 derseniz item olani, .addnpc 01234 derseniz char olani ekler. Onun disinda chardefi c_hebelek olan birseyi .add c_hebelek diye de ekleyebilirsiniz.[hline]Gesp (a.k.a Baggio)
Level 50 Eldritch of Soul Reavers
Email: [email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

kemal, scriptlerin ile ilgili sorunlarında sana yardım etmeye çalışırım.forumlarda sana karşı biraz ters davranıldığını farkettim.Bende kendi kendime bir server kurdum ve uğraşıyorum.Senin yanlışın 5-6 tane başlık açmak olmuş anladığım kadarı ile.Bence de yanlış bu.Ben sana yardım edeceğim(bildiğim kadarı ile)Çünki gerçekten kolay birşey değil.Hatta üzerinde düzenleme yaptığım birkaç scp yi de sana bir şekilde gönderirim.Zira indirilen scriptler dosyaya kopyalandığı gibi çalışmıyor.Birkaç ufak düzenleme gerekiyor.Hatta bazen scriptin içinde bile düzenleme yapmak gerekiyor.mesela en basiti diyelimki tailoring diyaloğunu indirdin.bir de item olarak magerobe indirdin.tailoring menüsünün script dosyasında atıyorum kafadan mage robe yap deyince i_mage_robe diye bir item arar.ama senin indirdiğin scriptte magerobe i_robe_mage diye tanımlıdır. ve o dialog menüsünden asla magerobe yaptıramazsın.Burada iki şansın var, ya itemin adını değiştireceksin, ya da indirdiğin tailoring diyaloğundaki magerobe yapma ile ilgili komuttaki magerobe tanımlamasını değiştireceksin(bana burası daha kolay geliyor).aslında scriptleri düzenleme için çalışmak biraz öğretiyorda.Bence uğraş.İnsanlar bazı şeyleri iyi bildikleri için karşısındakinde de o bilginin var olduğu sanı ile hareket edebiliyor(istisna).Ben 35 yaşındayım ve 2 ünv. bitirdim.Einstein in izafiyet teorisini bile bilirim ama script konusu ile hiç uğraşmadım.Ama dediğim gibi bir yardıma ihtiyacın olursa tek konu başlığı altında yaz ki sana ulaşmak kolay olsun ben de(biz de) sana yardım edebilelim.Günün aydınlık olsun :))[hline]www.faminor.com
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...