kemal_hazar Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 beyler komutlar mesela .add c_m_unicorn dıyemı verılıo acele yardım pls yenıyım!!! [Bu mesaj kemal_hazar tarafından 13 Şubat 2003 23:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 .add c_unicorn[hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kemal_hazar Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 olmuobendede c_m_unicorn yazıo ama kabul etmıo nıye??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vocter Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Kemal spherede default olarak unicorn yoktur. Alsana scripti: [CHARDEF cc_unicorn] DEFNAME=c_unicorn NAME=Unicorn SOUND=snd_ANIMALS_HORSE1 ID=c_horse_brown_dk ICON=i_pet_horse_brown_dk DAM=50,60 ARMOR=60 RESOURCES=15 i_ribs_raw,10 i_hide CAN=MT_WALK|MT_RUN|MT_FLY FOODTYPE=55 t_crops, 55 t_fruit, 55 t_grain, 64 t_grass DESIRES=e_horses,c_man,c_woman TEVENTS=e_horses SHELTER=r_stables,e_Human_Greet AVERSIONS=e_carnivores3 ON=@Create COLOR=0481 STR={500 600} DEX={500 600} INT={600 1110} PARRYING={90.0 100.0} MAGICRESISTANCE={90.0 100.0} TACTICS={90.0 100.0} WRESTLING={90.0 100.0} TAMING=100.0 NPC=brain_animal FAME=1000 KARMA={500 1000} Millette 55i yi kurduğu zaman Nebula gibi server istiyo.[hline]Shock The Bizkit Locus&Sylveria Emeklisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaDBoY59 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 said: Millette 55i yi kurduğu zaman Nebula gibi server istiyo. Hakkat yaw nedir bu nbl merakı herkes kendine göre orjinal fikirler geliştirse ya.. illahda nbl'da olan sende de olucak diye bişey yok ya.. kimse üzerine alınmasın ah, sözüm meclisten dışarı :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Defnameyi geçirirsen küçülterek olucak sanıyorum...[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vocter Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 sorry yanlış yazmışım [CHARDEF c_unicorn] olucak.[hline]Shock The Bizkit Locus&Sylveria Emeklisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Bende diyorum neden iki cli :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Ya ne .add c_m_unicorn u beaaa. Gerçeği: .addnpc c_m_unicorn[hline]Mail:mailto:[email protected] ICQ:158672665 Asp,Visual Basic,Delphi,Sphere Scripter,Web Design Bilgi Paylaştıkça Değerlidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vocter Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Kızdırmayın ownerımı ehaueh :D[hline]Shock The Bizkit Locus&Sylveria Emeklisi Ravenloft'un notu: Alıntı yaparken yanlışıkla düzenleye basmışım.Dikkate almayın... [Bu mesaj OwnerRavenLoft tarafından 15 Şubat 2003 05:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Ayni sey.. add ile addnpc'nin farki orjinal itemlar icin gecerlidir, mesela [itemdef 01234] ve [chardef 01234] item-charlari varken .add 01234 derseniz item olani, .addnpc 01234 derseniz char olani ekler. Onun disinda chardefi c_hebelek olan birseyi .add c_hebelek diye de ekleyebilirsiniz.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) Level 50 Eldritch of Soul Reavers Email: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 .99 versionlarınamı özgü tam bilmiorum ama .add.c_horse_gray yada .addnpc.c_horse_gray 'de geçerli bi komut :D .x.set.str=100 gibi komutlarda geçerli.[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mastermage Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 pepelekteki uni scriptinde .addnpc c_h_unicorn yada .addnpc c_m_unicorn die eklenior inceleyiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kemal_hazar Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 saolun ben cozdum ben .scp yapıodum ama bole gozukuodu unıcorn.scp.txt dıye gozukuodu artık halleddım vede saolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ernes Mesaj tarihi: Şubat 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2003 kemal, scriptlerin ile ilgili sorunlarında sana yardım etmeye çalışırım.forumlarda sana karşı biraz ters davranıldığını farkettim.Bende kendi kendime bir server kurdum ve uğraşıyorum.Senin yanlışın 5-6 tane başlık açmak olmuş anladığım kadarı ile.Bence de yanlış bu.Ben sana yardım edeceğim(bildiğim kadarı ile)Çünki gerçekten kolay birşey değil.Hatta üzerinde düzenleme yaptığım birkaç scp yi de sana bir şekilde gönderirim.Zira indirilen scriptler dosyaya kopyalandığı gibi çalışmıyor.Birkaç ufak düzenleme gerekiyor.Hatta bazen scriptin içinde bile düzenleme yapmak gerekiyor.mesela en basiti diyelimki tailoring diyaloğunu indirdin.bir de item olarak magerobe indirdin.tailoring menüsünün script dosyasında atıyorum kafadan mage robe yap deyince i_mage_robe diye bir item arar.ama senin indirdiğin scriptte magerobe i_robe_mage diye tanımlıdır. ve o dialog menüsünden asla magerobe yaptıramazsın.Burada iki şansın var, ya itemin adını değiştireceksin, ya da indirdiğin tailoring diyaloğundaki magerobe yapma ile ilgili komuttaki magerobe tanımlamasını değiştireceksin(bana burası daha kolay geliyor).aslında scriptleri düzenleme için çalışmak biraz öğretiyorda.Bence uğraş.İnsanlar bazı şeyleri iyi bildikleri için karşısındakinde de o bilginin var olduğu sanı ile hareket edebiliyor(istisna).Ben 35 yaşındayım ve 2 ünv. bitirdim.Einstein in izafiyet teorisini bile bilirim ama script konusu ile hiç uğraşmadım.Ama dediğim gibi bir yardıma ihtiyacın olursa tek konu başlığı altında yaz ki sana ulaşmak kolay olsun ben de(biz de) sana yardım edebilelim.Günün aydınlık olsun :))[hline]www.faminor.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Şubat 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2003 said: vocter, 14 Şubat 2003 11:48 tarihinde demiş ki: Kızdırmayın ownerımı ehaueh :D[hline]Shock The Bizkit Locus&Sylveria Emeklisi :D[hline]Mail:mailto:[email protected] ICQ:158672665 Asp,Visual Basic,Delphi,Sphere Scripter,Web Design Bilgi Paylaştıkça Değerlidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vesmor Mesaj tarihi: Şubat 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2003 ehehe[hline]PePeLeK SeVeR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shock_The_Bizkit Mesaj tarihi: Şubat 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2003 said: mastermage, 14 Şubat 2003 14:58 tarihinde demiş ki: pepelekteki uni scriptinde .addnpc c_h_unicorn yada .addnpc c_m_unicorn die eklenior inceleyiniz O komut scripti yazana bağlı.İsterse; c_uni diye bile komut verebilir. yada c_osman filan :D[hline]Locus&Sylveria Emeklisi The Bizkits Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar