tamirci Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 aradım ama buna uygun bi başlık daha önce açılmamış sanırım.sizce görünmezlik uygulanabilir mi herhangi bir nesneye.kısa sürede olsa nesneler görünmez kalabilir mi? olursa nasıl yapılabilir?tartışalım. bütün atomlara etkiyen onları saydam yapıcak bi kimyasal bulmak şart mı yoksa elektromanyetik dalgalarla (philedelphia deneyi) yapılabilir mi?[signature][hline]Bundan böyle herşey daha güzel olacak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 imkansız bana gore.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamirci Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 nedeninide söylersen bizide inandırabilirsin bence.imkansız diyip sıyrılma[signature][hline]Bundan böyle herşey daha güzel olacak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 bı capon oyle kımyasal olarka yapmamısta ıste mesela tshort u gıyıyosun arkadakı kameralar goruntuyu tshort un on tarafına verıyor ....[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamirci Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 adam iyi düşünmüş ya[signature][hline]Bundan böyle herşey daha güzel olacak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agirol Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 inanmayınca her şey imkansız gelir[signature][hline]i'm ashamed, i was shamed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamirci Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 said: Agirol, 29 Temmuz 2005 18:04 tarihinde demiş ki: inanmayınca her şey imkansız gelir süper söyledin[signature][hline]Bundan böyle herşey daha güzel olacak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caglar35 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 gerçekten görünmezlikten çok ben ilüzyona inanıyorum. bir nesnenin varolmadığının iluzyonunu yaratmak, birşeyi gerçekten görünmez kılmaktan daha imkanlı geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamirci Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 nası yani pek anlamadım[signature][hline]Bundan böyle herşey daha güzel olacak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 o bahsettiğin şey zaten görünmezlik oluyor. bir nesnenin görünmemesi iluzyonunu (göz bağı ki bu büyü ile olmıyacağı için burda tartışılan şey ile aynı şey oluyor) yapmak demek görünmez yapmak demek işte.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendoa.k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evo5558 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 yapilmasi çok zor bence tüm atomlarin tektek kimyasini degiştirmek falan şu an ki teknoloji ile imkansiz. ama amerikan ordusu arkadaki görüntüyü ön tarafa yansitan bir elbise tasarlamişti şu an ancak bu şekil de olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ocean Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Bencede imkansiz. Bana göre nedeni ise şuanda görünmez bir varlik yok ( varsada tıutup inceleyemiyoruz inceleyemedigimiz yapisini bilmedigimiz bir şeyi yapmamiz imkansiz .[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caglar35 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 görünmezlik dediğiniz şey: moleküllerin hepsine transparanlık ve trancelucientlık özelliği verilmesidir. saf, en azından insan gibi komplike olmayan kütlelerde uygulanmıştır. benim dediğim ilüzyon modern teknolojinin yardımıyla, aynalar kameralar vs ile yaratılan görüntü. discovery channelda izlemiştim, amerikan askerleri için yaplacak olan bir görünmezlik üniforması. askerin arkasındaki görüntüyü kameralar ve mini LCD ekranlarla önüne yansıtıyorlar. tabi gerekli zoom ayarlarıyla, asker hareket etmezken görünmez oluyor.[signature][hline]welcome to Linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines rebooting.... [Bu mesaj Caglar35 tarafından 29 Temmuz 2005 21:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamirci Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 peki elektromagnetizma ile mümkün olurmu sizce philedelphia deneyindeki gibi[signature][hline]Bundan böyle herşey daha güzel olacak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 said: Lifespan, 29 Temmuz 2005 21:28 tarihinde demiş ki: Bencede imkansiz. Bana göre nedeni ise şuanda görünmez bir varlik yok ( varsada tıutup inceleyemiyoruz inceleyemedigimiz yapisini bilmedigimiz bir şeyi yapmamiz imkansiz . nükleer bombayı nası yaptılar o zaman , inceleyip bulacakları bi nükleer başlık varmıydı sence ?[signature][hline]NEVER give up... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 alıp jelatin ın yada cam ın moleküler yapısını incelesinler saydamlık veren olayı bulsunlar diğer atomlara enjekte etsinler dicem ama bi taşta bile milyonlarca atom var .)[signature][hline]NEVER give up... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamirci Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 nükleer başlık olayını doğru söyledin.çoğu buluş zaten elde bişey yokken yapıldı[signature][hline]Bundan böyle herşey daha güzel olacak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yusa Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 said: LasT_SuRviVoR, 29 Temmuz 2005 22:41 tarihinde demiş ki: alıp jelatin ın yada cam ın moleküler yapısını incelesinler saydamlık veren olayı bulsunlar diğer atomlara enjekte etsinler dicem ama bi taşta bile milyonlarca atom var .) +1 Elimizde saydam olan sınırlı sayıda cisim var cam,jelatin,plastik vs.. bunların ypaılarını inceleyip diğer maddelerin fiziksel özellikleride bu maddelere benzetilirse bence görünmezlik olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Bence yapılamaz.. Örneği yok çalışması yok.. Bi kere neyin üzerine nasıl ve ne maddeyle çalışacaklar? Bu bi spreymi olacak veya hapmı? Çok soru var. O yüzden İMKANSIZ...[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | | ForuM | Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Surda bir gedik açtık; mukaddes mi mukaddes! Ey kahbe rüzgâr, artık ne yandan esersen es!..Ûstad Necip Fâzıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 2-3 sene öncemiydi neydi japonlar yaptılardıydıydıdıdı... Opera Notes folder ı sağolsun bi koşu getirdi adresi... Alem browser valla. Opera olm, git bi de çay koy.. Aferin! Hmm ne diyorduk... Link evet link Caponların yaptığı budur. Önümüzdeki senelerde ne çıkar bilmem. Ama görünmez olma amacına ulaşma yolunun şeffaf olmaktan değil, göz yanıltmaktan geçtiği aşikar :) Videolar falan da vardı yanlış hatırlamıyorsam. Edit:Çok yorgunum, bugün habire typo [signature][hline] Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız. mono-blog [Bu mesaj dasaaa tarafından 29 Temmuz 2005 22:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caglar35 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 test edecek şey yok... hapmı olacakmı spreymi O YÜZDEN IMKANSIZ... rofl rofl ROFL[signature][hline]welcome to Linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines rebooting.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DueLisT Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 gelecekte uzerinde trilyonlarca algılayıcıya sahip olan ve goruntuyu dogru aciyla bakılan acıya yanısıtıp gorunmez gibi davranan aletler yapılabilir[signature][hline]´´dUAlİSt´´ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 butun elektronlara saydamlik verecek kimyasal bisey nasi olsun belki bir alan yaratilacak fotonlari o noktadan dairesel olarak uzak tutacak boylece sen arkadan gelen fotonlari cismin etrafindan tutup yollayarak arkasini gostereceksin yani bir nevi gorunmez olacak ama cok zor[signature][hline]pantolonum diesel den clubber im ezelden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 capon yapmış... msj edit :D gelecekte olur lfn demiştim olmuş bile [Bu mesaj Milamber tarafından 30 Temmuz 2005 01:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 valla bence olamaz çunku hayatta gözlerimizle gorduumuz yherşeyin bi kuytlesi var ve bunların her bırının milayarlarca atomunda renk var bu renklerı nasıl yok edebilirz ha ben şu an ki kafamla bunları düşünüyorum ona bakarsam 100 sene once 100 km ye cıkan arabayı dusunemıyorlardı :P[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar