ertug Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Selam ben paticik adesinin yeni bir üyesiyim.Adım ertuğ.Benim hayatta tek anlamadığım şeylerden birisi bilgisayar başında durmak günün 8 saati bilgisayar başındayım oysaki elime geçen ne sadece geçici bir zevk bazıları birdaha oynamayacağım dediğim oluyor ama ne yazıkki teknoloji artıkkça bilgisayar bağımlığımda okadar fazla artıyor bu aralar Ultima Online Oyununa başladım Güzel ilginç ama kendimi kaptırı verdim kaptırış o kaptırış geri dönüşü yok.Nasıl bırakabilirim veya nasıl kendimi kontrol edip günde 8 saati 1 veya 2 saate indirebilrim ben elimden geleni yaptım sizlerden tavsiyeler bekliyorum ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 ilk kısım bilimle ilgili biraz ama bu bağımlılıktan nasıl kurtulabilirim kısmı konu dışı olmuş biraz... onun için ilk kısmına cvp veriyim... insan psikoljisi bilgi toplamak üzerine yaratılmıştır, yani bizler birer bilgi açıyız ve bilgisayar internet tam bi bilgi yığını olduğu için başından kalkamıyorsunuz... yani bi bakıma aç beynini besliyorsun... yemek yiyen insan gibi ama beyin hiç doymak bilmez :) taki başına ağrılar gelene ve göz altı torbaların şişene kdr...[signature][hline]Boşuna Yazımda İmla Kuralı aramayın Bulamazsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 ultima konusuna da aynı konuda benzetme yaparak cevap vereyim. oyna abi. çok oyna . bıktırana kadar oyna. başka türlü olmicak, kendimden biliyorum. doruk noktasına gelince zaten yapçak bişi kalmıyo sıkılıyosun artık,.. bitiyo. unuttum gitti bile. kal vas flam neydi onu bile hatırlamıyorum. :)[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! There's no try. There's do! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 başta şunda karar verelim: sen ultimayı oynamak istiyosun bırakmak değil. eğer dediğin gibi bırakmak istiyosan, bırakırsın. bu bi süreç değildir; bırakmak istemekle, bırakmak eş zamanlı şeyler. düşünüp kendi kendini kandırmaktansa oynayarak tadını çıkar oyununun. en azından eğlenmiş olursun. ha olur da bir gün bırakmak istersen, bırakmaya çalışma, bırak...[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulfly Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 bıkana kadar oyna derım.. ama o sırada daha ii alternatiflerin varsa ultıma da zaman kaybetme derım.ha bıttı okulun vs vs zamanın boş oyna.ama daha önemli işlerin varsa birak.cunku zaman kaybından başka bişi degil.[signature][hline]you'll hear my cries on the wind... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 bırakamazsin[signature][hline]filmliste revcon0674 riva tun emulegokmod k.litecodec Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 çocuğun aklını çelme :) bırakılır tabiki de. bak ben 2 sene oynadım sonra bıraktım :D[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! There's no try. There's do! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gryphon Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 8 saat azmış ya uo gibi bi oyun ıcın 8 saat az bile o oyun delirtti hepimizi 5.-5.5 senedir oynadiim için kendimden nefret edıorum neysekı son 1 haftadır kopabildim o da gta san andreas sayesinde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 gir kötü kolpa servera falan suyu çıkınca bayıyosun oyunlardan genelde, kısa zamanda suyunu çıkarmaya çalış yane[signature][hline]trees and i are one... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 8 saat komikmiş :) 14-15 saate ne dersin, şaka bi yana işimiz bu yani.[signature][hline]Fire in the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ertug Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Arkadaslar benim ogrenmek istedigim sadece ultima online degil ben bilgisayar basında durmanın benı rahatsız ettıgını fakat durmadadan da yapamadıgımı anlatmak ıstıyorum yardımcı olursanız sevırım uo onemlı degıl onu fazla oynamıyorum sadece canım ıstedıgınde .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nartanesi Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Buna çözüm bulun, dileyin benden ne dilerseniz!!! :D[signature][hline]Cennette huriler varmış, kara gözlü İçkinin de oradaymış en güzeli Desene biz çoktan cennetlik olmuşuz; Bak bir yanda şarap bir yanda sevgili Ö.Hayyam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 said: riglous, 24 Temmuz 2005 09:24 tarihinde demiş ki: başta şunda karar verelim: sen ultimayı oynamak istiyosun bırakmak değil. eğer dediğin gibi bırakmak istiyosan, bırakırsın. bu bi süreç değildir; bırakmak istemekle, bırakmak eş zamanlı şeyler. düşünüp kendi kendini kandırmaktansa oynayarak tadını çıkar oyununun. en azından eğlenmiş olursun. ha olur da bir gün bırakmak istersen, bırakmaya çalışma, bırak... ilk olarak biraktigina inanman lazim cekirge.[signature][hline]Tulahr [Bu mesaj riglous tarafından 25 Temmuz 2005 20:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 uo yu orta 1 de öğprendim lise sona geçmiş durumdayım(hazırlık dahil..) arada bi kere büyük bir boşluk bırakmış olsamda(4 ay kadar ne kadar büyük dimi..) hala uo oynamaktayım..[signature][hline]''Devlet-i Osmaniali'de terfii temayuz ilim irfan ile olmaz; ya olacak kuvvetli iltimas, ya olacak madeni haz, ya da olacak ten ile temas...'' {Osmanlı Özdeyişi} Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 4 Ay önce başladım uo'ya şimdi bıkma safhasındayım. pc bağımlılığı diye bişi yoktur boş vakit çoktur. aşk bir sudur iç iç kudur[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Surda bir gedik açtık; mukaddes mi mukaddes! Ey kahbe rüzgâr, artık ne yandan esersen es!..Ûstad Necip Fâzıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mentalman Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 bence kendine ilgilenecek başka hobiler bulmalısın. ama sakına bilgisayar başında geçirdiğin saatlaeri birden 1-2 saate indirmeye kalkma. o zaman çok zorluk çekersin. aklın hep bilgisayarda kalır[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Başka işiniz yoksa pcden iyisi yok derim. Ama okul,dersane..vs.vs gibi sorumluluklarınız varsa kesip atmalısınız...[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | | ForuM | Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Surda bir gedik açtık; mukaddes mi mukaddes! Ey kahbe rüzgâr, artık ne yandan esersen es!..Ûstad Necip Fâzıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokkkan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 said: ertug, 24 Temmuz 2005 00:55 tarihinde demiş ki: Selam ben paticik adesinin yeni bir üyesiyim.Adım ertuğ.Benim hayatta tek anlamadığım şeylerden birisi bilgisayar başında durmak günün 8 saati bilgisayar başındayım oysaki elime geçen ne sadece geçici bir zevk bazıları birdaha oynamayacağım dediğim oluyor ama ne yazıkki teknoloji artıkkça bilgisayar bağımlığımda okadar fazla artıyor bu aralar Ultima Online Oyununa başladım Güzel ilginç ama kendimi kaptırı verdim kaptırış o kaptırış geri dönüşü yok.Nasıl bırakabilirim veya nasıl kendimi kontrol edip günde 8 saati 1 veya 2 saate indirebilrim ben elimden geleni yaptım sizlerden tavsiyeler bekliyorum ... oynamıycksn 2 3 gun, hatta 2 3 gun pc ye ulaşamayacağın yerlere tatile fln git, sonra da açma, eğer öyle biyere gidemiyorum diyosan, kendine pc oynamamak için söz ver ve her pc yi açmaya geldiğinde, kendime söz vermstm, hem bu benim için zararlı bise de ve git basından, bikaç gun sonra tanımazsn , bna öle oluo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wanqhinox Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 said: Dynun, 24 Temmuz 2005 01:14 tarihinde demiş ki: ultima konusuna da aynı konuda benzetme yaparak cevap vereyim. oyna abi. çok oyna . bıktırana kadar oyna. başka türlü olmicak, kendimden biliyorum. doruk noktasına gelince zaten yapçak bişi kalmıyo sıkılıyosun artık,.. bitiyo. unuttum gitti bile. kal vas flam neydi onu bile hatırlamıyorum. :) evet ben örnein 3 sene de biktim gunde 8 saat oynayarak hadi hayirlisi sana[signature][hline]---Öttürmüsüm Dünyaya---- Böle bildim böle sölerim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 öss nedeniyle bilgisayarımı kaldırmıştım tüm hayatım değişti.15 kilo verdim kız arkadaşım oldu arkadaş çevrem 5 katına çıktı meğersem hayatımın içine ediomuş bilgisayar haberim yokmuş. Budur abi kaldıracaksın Acımadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caglar35 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 şu güne kadar inanmazdım böle bi teknoloji bağımlılığına. ama geçtim bilgisayarı.... bizim balkon boyanıyor ve digiturk antenini çıkardılar, allah sizi inandırsın ellerim titriyor comedymaxsiz.[signature][hline]welcome to Linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines rebooting.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Ya bunun cevabı çok basit abi, bi kız arkadaşın olsun herşey biter.İlgilenicek daha zevkli bişey bulursan kesinlikle biter.Ama bu sefer o başlar :P Ya cevap yazdıktan sonra gözüme takıldı, herkes benden mi özendi yoksa yeni modamı...Neden herkesin nickinin sonunda X var [Bu mesaj KahnX tarafından 30 Temmuz 2005 11:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 said: KahnX, 30 Temmuz 2005 11:33 tarihinde demiş ki: Ya bunun cevabı çok basit abi, bi kız arkadaşın olsun herşey biter.İlgilenicek daha zevkli bişey bulursan kesinlikle biter.Ama bu sefer o başlar :P asıl problem zaten "ben mühendisim, kızlara ayırcak zamanım yok" demeye başladıktan sonra ortaya çıkıyor. asıl teknoloji bağımlılığı, asıl "geek"lik o zaman başlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 uo yu nasıl mı bırakırsın?hatta uo yu da geceyım pc yı nerdeyse tamamen bırakman ıcın bır kac onerı sunayım.bunlar bızzat gordugum,gecırdıklerım.ılk olarak uo konusunda ılk ba$ladıgın 1-2 ay ölsen bırakamazsın newbıelık zamanları cok eglencelı gelır ınsana(bu her oyun ıcın boyledır) o yuzden 1-2 ay bıkana kdr oyna.hatta gunde 24 saat bıle oynadıgın olsun.$ımdı genel olarak pc alı$kanlıgına degıneyım.oncelıkle ya$ın kac bılmıyorum ama 17- isen mutlaka bır kız ark veya cok ıyı anla$tıgın kı$ılerle ark grubunu olu$tur.onlarla vakıt gecırdıkce ztn eglence veya sevgıden 24 saatın sana yetmedıgı bıle olucak ve pc ye oturmu$sun oturmamı$sın hıc umrunda olmaz.ha ama yaz tatılı vs lerde yapcak bı$ı yoksa ztn bu pc alı$kanlıgı engellenemez goru$undeyım (en azından bende oyle).1 agustosta yanı yarın tum alakamı kesmek zorundayım pc ve netle ılgılı.gunde 14 saatten nasıl bırden kesıcem bılmıyorum ama irade denen bır$ey var =) neyse umarım onerılerım ı$ıne yarar.[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 uo ile bitse iyi bitmiyor ki... uo biter daoc başlar daoc biter wow başlar uo için okulu kırdığımı hatırlarım ama neyse düzelttim hayatımı şu an pc de hiç bir oyun yok ama makina başında rahat 5-6 saat gidiyor bir kere oturduğunda yapıcak o kadar çok şeyin oluyor ki neyi nerede bulabileceğini nasıl kullanabileceğini öğrendikten sonra :)[signature][hline]Pati Olm?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar