Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray sonunda Pires'i transfer etti..

zydar

Öne çıkan mesajlar

Forma satışı olayında en vasat takım olan Galatasaray,Pires'i getirir ise oynamasını boşver ismi ile bile; ilk bikaç haftada Pires formalarıyla gelip tribünleri dolduran taraftar sayısı Galatasaray'ın ekonomisine katkı yapmaya yetecektir.
Zaten bunu hedefleyerek yılda 2milyon 750 bin (euro mu $ mmı bilmiyorum) önermişler ve bu Galatasaray'ın verebileceğinin katkat üstünde bir rakam.Başkan gaz yaptı hadi bakalım.[signature][hline]D'akmor J.Matthew
Bulamadım hala..Hard Rock Cafeeeee!
Sosyal ağlarda paylaş

forma satışında en vasat takımın kim olduğunu sen nerden biliosun onu anlamadım sene başında fb ve gs nin sorelardan kazandıkları miktarları hesaplamışlardı yanılmıosam fenerin 14 gs nin de 12 milyon dolar gibi bişeydi ki bu fb nin şampyon olup gs nin ligde 5. yada 6. olduğu bir yıl içinde çok ta büyük bi fark deildi bu sene sonu yine açıklanır kim ne satmış görülür
Sosyal ağlarda paylaş

said:
TRA_GS, 03 Ağustos 2005 12:25 tarihinde demiş ki:
forma satışında en vasat takımın kim olduğunu sen nerden biliosun onu anlamadım sene başında fb ve gs nin sorelardan kazandıkları miktarları hesaplamışlardı yanılmıosam fenerin 14 gs nin de 12 milyon dolar gibi bişeydi ki bu fb nin şampyon olup gs nin ligde 5. yada 6. olduğu bir yıl içinde çok ta büyük bi fark deildi bu sene sonu yine açıklanır kim ne satmış görülür

Arkadaşım kaynak göster inanayım.Şişli'deki Gs Store'da çalışanlar konuşuyor bunu direk satışı yapanlar (dikkatini çekerim Kadıköy Fb için neyse Şişli Mecidiyeköy tarafları da Gs için odur).Kimi alacaklar allah aşkına İliç'in formasını mı alıcam Saidou'mu yoksa günümüz futbolunun ne kadar globalleştiğini görmüyormusun Napoli akımından beri..
Napoli naaptı bütün parası varıyla yoğuyla Maradona'yı ikna etti getirdi tarihlerindeki tek şampiyonluğu aldı.Tek yıldız bugün şampiyon yapmaz ama kulübünün kasasını doldurur.Allah aşkına bende GS'liyim ultrAslan'a üyeyim eğri oturalım doğru konuşalım Alex'li Anelka'lı Appiah'lı formaların yaptığı ciroyla GS'nin oyuncuların formalarının yaptığı ciro arasında sadece 2 milyon euro fark olduğunu anlatma bana..[signature][hline]D'akmor J.Matthew
Bulamadım hala..Hard Rock Cafeeeee!
Sosyal ağlarda paylaş

ocakta açıklanmış şeyin kaynağını nerden bulim sana şimdi kıçımızdan sallamıyoruz zaten o rakamlar sırf forma deil dediğim gibi tüm store ürünleri için geçen senenin rakamları ki gidip bi bakarsan iki store fiatlarına forma fiyatları birbirine yakındır ama dier ürünlerde gs fiyatları daha pahalıdır oralardan bi yerlerden dengelenmiş 2 milyon olmuş demek geçen seneki fark. Ayrıca ultrAslan üyesi olmak nedir ki en alakasız adamda gider üye olur bu bi ayrım deil ki
Sosyal ağlarda paylaş

Galatasaray, baloya davet ettiği futbolcularından, kişi başı 1,5 milyar lira istedi

Galatasaray'ın 100. Yıl Balosu için futbolculardan da bilet parası istemesi dün başka bir boyut kazandı.
(3 Ağustos 2005 Çarşamba)

Sarı-Kırmızılı yönetim, Dolmabahçe Sarayı'nda yarın yapılacak baloya katılacak bekar futbolculardan bilet parası olarak 1500 YTL, evli futbolculardan ise kişi başı 500 YTL alınacağını açıkladı. Buna göre evli futbolcular eşleriyle katılacağı baloda, bekar arkadaşlarından 500 YTL daha az para ödeyecek.

Sarı-Kırmızılı yönetim, daha önce her futbolcudan kişi başı 1500 YTL alınacağını duyurmuştu. Öte yandan 100.Yıl Balosu için hazırlıklar da tamamladı. Gecede bir konser verecek olan dünyaca ünlü sanatçı Mireille Mathieu dün İstanbul'a geldi. Baloda 96 masa olacak ve her bir masadan 10 bin Euro gelir elde edilecek. Galatasaray'ın balodan elde edeceği toplam gelir ise 960 bin Euro'yu bulacak.
Kaynak : Nethaber[signature][hline]Atahost.net Web Hosting
Sosyal ağlarda paylaş

Son bomba gese fitness center a 2. bench pires aletini almış hayırlı olmasını diliyoruz.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Diablo, 03 Ağustos 2005 17:06 tarihinde demiş ki:
sora spor bolumu niye seviyesiz diolar
şimdi küfür etmeyelim napalım san cintonick
bi git pls!

et et yaşam felsefeniz nası olsa statta vs kufur etmek rahat ol.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Sosyal ağlarda paylaş

pires in transferindeki aşamalar.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi

[Bu mesaj Cintonick tarafından 03 Ağustos 2005 17:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...