wEll Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Bu kadar acımasız olmak zorunda değilsin Bu kadar gaddar Nasıl oluyor da o dudaklarından çıkan sözler içimi eritirken şimdi yine aynı dudaklardan çıkan sözler bu denli canımı acıtıyor.. Çok canım acıyor bir tanem… kimseyle paylaşamıyorum acımı ve gittikçe büyüyor BÜYÜYOR… Çığlık atıyorum duymuyor musun acılarımın içinde elini ver diye haykırıyorum Sessizce ölüyorum bir tanem Merak etme kanımı bulaştırmam bugday renkli tenine Bir gün yine yolda yürürken rastlaşırsak kafanı eğip tanımamazlıktan mı geliceksin bir tanem… Sessizce ölüyorum bir tanem… Merak etme sana söylemem Ben gidiyorum sessizliğe Güle güle demeyecek misin son kez bir tanem Nolur son kez elini ver Son kez sacını okşayayım Sonra giderim sessizliğime Merak etme alışığım Kaderime mahkumum ben Tamam tamam gidiyorum kızma Anılarla yaşamay gidiyorum bir kez daha Taki tekrar çiçeğime konacak bir arı gelene kadar Yada ölene… Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
December_Flower Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 güzel olmuş da komşu kızıyla alakası yoktur inşallah heh :)[signature][hline]Green is the colour of my death as in winter-guise I swoop towards the ground Green is the landscape of my sorrowfilled passing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 copy/paste ama şiir çok güzel :D[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes. And she's not breathing back. Anything but bother me. It takes my pain away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loras Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Güzel olmuş da yani nedir bu saplantılı bağlılıklar. En çok konusu edilen olaydır herhalde ehe. Ayrıca yazını yazdıktan sonra ikinci kere okuma zahmetine katlanıp, şu çıkan gereksiz işaretleri bir düzeltseydin keşke.[signature][hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies;Blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 bende buna bir o kadar dram dolu bir şiirle karşılık vermek istiyorum yassslııı gittiim şen geldimmm aççç koyynunuuu ben geldimmm ba na bir yudum suu veeee errr çok uzuunn yoldan geeldimmm ba na bir yudum suuu veeee er çok uzuun yoldan geldiim[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 çok hoş olmuş yaa..:)[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fnx Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 güzel olmuş[signature][hline]the night is darkness , I alllways see nightmares and I am alone with my sadness Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar