Lokman Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Arkadaslar gun yazdigim topici okuyamiyordum cunku makinada weblocker vardi acamiyordum kusura bakmayin kızcaksiniz ama ben sorcaklarimi madde madde yazcam sizde lutfen madde madde cevap verirmisinz.. 1-)playerlarin flood yapmasini engellmek istiyorum nasıl yapabilirim 2-)Bazen arada bir serverda yagmur falan yagıyor onu nasıl kaldira bilirim hiç bisey yagmasin 3-)Bide playerlar carini actigi zaman sectigi skilllerin disinda baska sikllerdende 5, 7 ,10 ,18 gibi miktarlarda veriyor sadece sectiklerini vermiyor 4-)Ayrica Totalskill 700 yapmak istiyorum sphere.ini ye baktim ama bulamadim.. 5-)ben size dun jail sistemini tam vermedim bazilari funciton falan yok dedi ama hepsi var jail sistemi cok guzel ve sorunsuz calisiyor.Sorun jail sistemi degil Kufur sistemi iksini scplerinide veriyim lutfen onlari ayarlarsaniz cok sevinirim [spo1=jails sistemi][itemdef i_jailcik] id=i_memory type=t_eq_script name=jailcik on=@create timer=0 on=@timer cont.tag.jaillenmis=0 cont.events -e_jail cont.sysmessage @55 Cezaniz sona erdi. cont.newitem i_jailcikis cont.act.cont remove return 1 [ITEMDEF i_jailcikis] ID=i_book_open NAME=Jail Cikis Bileti TYPE=t_script ON=@Create ATTR=attr_move_never|attr_static COLOR=07fc ON=@Click message Jail cikis Bileti return 1 ON=@DClick DIALOG d_town return 1 on=@Pickup_Pack return 1 [itemdef i_sicilebak] id=i_memory type=t_eq_script name=sicile bak on=@equip target sysmessage @055 Kimin siciline bakmak istiyorsunuz? timer 20 on=@targon_char dialog d_sicilinebak src.s ** isimli kisinin sicilini kontrol etti. remove return 1 on=@timer attr=attr_decay remove [itemdef i_affet] id=i_memory type=t_eq_script name=affet on=@equip target sysmessage @055 Kimi affetmek istiyorsunuz? timer 20 on=@targon_char src.targ.findid.i_jail.timer=1 src.s ** isimli kisinin jail cezasini affetti. src.targ.sysmessage @55 tarafindan jail cezaniz affedildi. remove return 1 on=@timer attr=attr_decay remove [itemdef i_sicilitemizle] id=i_memory type=t_eq_script name=temizle on=@equip target sysmessage @055 Kimin sicilini temizlemek istiyorsunuz? timer 1 on=@targon_char src.targ.sysmessage @55 tarafindan siciliniz temizlendi. src.s ** isimli kisinin sicilini temizledi. src.targ.tag.jailflood=0 src.targ.tag.jailpage=0 src.targ.tag.jailbugabuse=0 src.targ.tag.jailalanihlali=0 src.targ.tag.jailhakaret=0 src.targ.tag.jailmacro=0 src.targ.tag.jailspeed=0 remove return 1 on=@timer attr=attr_decay remove [dialog d_sicilinebak] // staff icin playerlarin siciline bak menusu 250,50 page 0 resizepic 90 130 2620 230 260 resizepic 100 140 2620 210 240 resizepic 110 150 3000 190 220 htmlgump 125 160 200 20 0 0 0 htmlgump 125 180 200 20 1 0 0 htmlgump 125 220 200 20 2 0 0 htmlgump 125 240 200 20 3 0 0 htmlgump 125 260 200 20 4 0 0 htmlgump 125 280 200 20 5 0 0 htmlgump 125 300 200 20 6 0 0 htmlgump 125 320 200 20 7 0 0 htmlgump 125 340 200 20 8 0 0 [dialog d_sicilinebak text] Sicil Menusu Sicil: Yazi Tekrari: > Hatali Page: > Bug Abuse: > Alan Ihlali: > Hakaret: > Macro: > Speed: > [dialog d_sicilinebak button] [itemdef i_jailtime_hakaret] // jail 1 ok! if () return 1 endif newitem i_jailcik id=i_memory type=t_eq_script name=jail hakaret on=@equip target sysmessage @055 'Kufur' sucundan jaillemek istediginiz kisiyi seciniz. timer 20 on=@targon_char if (0) src.targ.tag.jailhakaret=(> + 1) src.targ.go jail7 src.targ.tag.jail 1 src.targ.tag.jaillenmis=1 src.targ.events +e_jail src.newitem i_jail src.act.timer=10800*> src.act.equip src.act.cont src.sysmessage @55 jaillenmistir. src.s ** isimli kisiyi 'Hakaret' sucundan jailledi. else src.targ.tag.jailhakaret=1 src.targ.go jail7 src.targ.tag.jail 1 src.targ.tag.jaillenmis=1 src.targ.events +e_jail src.newitem i_jail src.act.timer=10800 src.act.equip src.act.cont src.sysmessage @55 jaillenmistir. serv.allclients findid.i_staff_chat.cont.smsgx *** , isimli kisiyi 'Hakaret' sucundan jailledi. endif remove return 1 on=@timer attr=attr_decay remove[/spo] Bunun sadece hakaretten atmasını istedigim icin o kısmı koydum yani jail sistemini tam koymadim ama isterseniz tam da koyarim yeterki sorunu cozun [spo2=Kufur][function kufur] newitem i_h_dec act.p act.timer 5*60 var.rm 31 rm **Kufur dedektoru aktif [ITEMDEF i_h_dec] DEFNAME=i_crystal_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Flood için player speechlerine sunu ekle on=* if !( == ) tag.sonsoz else message no flood no cry return 1 endif emin değilim calısır sanıırm. [Bu mesaj Tcpip tarafından 04 Ağustos 2005 14:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 2-)sphere.ini de noweather gibi bişi var onu 1 yap 3-)sphere.ini de MaxBaseSkill i 0 yap 4-)spheretables.scp den skillclass 0 i bul incele oradan yapılıo[signature][hline]Günlük Münlük Sindarin Online Oyun Merkezi Chaos Web Tasarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lokman Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Arkadaslar sorularimdan bazılari cevaplandi ama iki tane kaldi kufur sistemi ve flood kaldi lutfen acık bi sekilde yazarmisiniz daha acemiyimde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 on=* if !( == ) tag.sonsoz else message no flood no cry return 1 endif simdi farkettim argn değil args imiş. flood koruması bu işte anlamadım sorunu? daha acık nasıl anlatılır: bu koyu renkli yeri al playerdaki bir speech e ekle. jail sorunun nedir onu da anlat çözelim?[signature][hline]Günlük Münlük Sindarin Online Oyun Merkezi Chaos Web Tasarım [Bu mesaj Tcpip tarafından 04 Ağustos 2005 16:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lokman Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Jaildeki sorun yok sorun kufur sisteminde demistim adami yakalıyor kufur ettimi hapise giyorsunuz diyor ama atmıyor ben sorunu gosterdim orda scplere bakarsaniz gorursunuz..Jailssitemi saglam onu koymamin sebebi yardimci olurmu diye cunku jaile atiyorya hakareetten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 "Kufur sistemi", otomatik kufur ediyor gibi sacma bisey geldi aklimiza (Sailor ile) disaridan bakinca :p[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] kaderde varsa düzülmek, neye yarar üzülmek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 [spo2=yeni Kufur sistemin][function kufur] newitem i_h_dec act.p act.timer 5*60 var.rm 31 rm **Kufur dedektoru aktif [ITEMDEF i_h_dec] DEFNAME=i_crystal_of_com_t1 NAME=Hakaret Dedektor ID=I_CRYSTAL_RED TYPE=T_COMM_CRYSTAL VALUE=81 WEIGHT=1 ON=@Create COLOR=0800 attr=attr_invis|attr_move_never sPEECH=spk_hakaret on=@timer remove return 1 [SPEECH spk_hakaret] ON=*lavuk* ON=*siktir* ON=*malak* ON=yalarim* ON=*sik kafa* ON=*amc*k* ON=*sikin* ON=*siksin* ON=*sikiyim* ON=*sikerim* ON=*sokam* ON=*orospu* ON=*siktir* ON=*ibne* ON=*am*na koy*m* ON=*yav*ak* ON=gotune ON=travesti* ON=fuck* ON=*kodugumun* ON=*siktiim* ON=*korum ON=anan* ON=*g*t o*lan* ON=*onun bunun* ON=*siktir* ON=*hasiktir* ON=*g*tveren* ON=*vajina* ON=*na kodumun evlad* ON=*yarrak* ON=*ipne* ON=*am*na korum* ON=*sikerim b*le i*i* ON=*amin evlad* ON=*g*t*n* sokam* ON=*beynini sikiyim* ON=*am*na *akam* ON=*beynine bo*al*r*m* ON=*annesi orospu* ON=*serefsiz* ON=*pezevenk* ON=*kerhane* ON=skim* ON=*soktuum* ON=*skiim* on=*soktugum* on=*sokar*m* src.kufurbaz src.tag.kufur [function kufurbaz] if return 1 endif if (0<2) src.go jail7 src.tag.jail 1 src.tag.jaillenmis=1 src.events +e_jail src.newitem i_jail src.new.timer=10800 src.new.equip src.new.cont s kufur ettigi icin jaila atildi ettigi kufur " " var.jail 0 src.message Kufur ettiginiz tespit edildi Hapise gidiyorsunuz. serv.allclients sysmessage Kufur dedektoru ile jaillandi. else say Yakalandi endif [EOF][/spo] sanırım olmustur. dene haber sey et :-)[signature][hline]Günlük Münlük Sindarin Online Oyun Merkezi Chaos Web Tasarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lokman Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Tcpip oldu cok sagol ama simdi jaile gittigi zaman hakaretten normalde 2 saat yiyor ben attim mi o scp yle kufur soyleyince 1 dk yazıyor ustunde onuda halledersen sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 src.new.timer=10800 ahanda bu kac sn oldugu bunu 60 yaparsan 1 dk olur. [spo1=ben yanlıs anladı isem]yanlıs mı anladım yoksa? benim yolladıgım mı 1 dk yapıo? eger oyle ise src.new.timer i new.timer olarak değiştir. pek emin değilim.[/spo] [signature][hline]Sindarin MMO Platformu Chaos Web Tasarım [Bu mesaj Tcpip tarafından 05 Ağustos 2005 15:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lokman Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Tcpip evet senin yazdiginda yaziyor 1dk diye ama senin dediggiini bi yapıyım bakıyım olcakmi gelismeleri az sonra yazarim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 yannız baktım da küfür listesi çok basit her türlü küfrederim ben orda :D biz bi ara bi küfür list yapmıştık manyak bişeydi :D [spo1=dikkat küfür var]ON=*annesi orospu* lol küfre bak[/spo] [Bu mesaj taz tarafından 05 Ağustos 2005 15:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lokman Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Tcpip simdi oyle yaptım olmadi ama adamın ustunde 1 dk yaziyor ama 1dk durmuyor 10800 sn oluyorda niye adamin ustunde 1 dk yazıyor umarim anlamıssındır ya msn varsa verde ordan konusalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lokman Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Beyler ya bu kufur sistemi kafami bozuyor heryere decoder atmak zorundamiyim ben adam gitcek cehhemin dibindesovcek ben butun haritayi kufur sistemiyle doseyemem ki daha enteresan daha guzel bi sistem yok mu baydi bu cok dandik bi sistem boyle olmaz dedigin gibi listeyi istedigin kadar doldur ada gene sovcek :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 iyi bi küfür sistemini kendin yaz? sana başlangıc olsun al [spo1=yeni kufur sistemin][SPEECH spk_player_kufur] on=*ezik* on=*lamer* if ( < 2) src.go jail src.tag.jail 1 src.tag.jaillenmis=1 src.events +e_jail src.newitem i_jail src.new.timer=10800 src.new.equip src.new.cont s kufur ettigi icin jaila atildi ettigi kufur " " endif[/spo] bunu kufur.scp olarak sphere/scripts klasorunun içine koy. sphere.ini den de SpeechSelf i bul SpeechSelf=spk_player_kufur şeklinde değiştir. şeklinde yap[signature][hline]Sindarin MMO Platformu Chaos Web Tasarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar