Kendercik Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 Finlandiya'da üretilen --araba-- markaları...? Neler var [Bu mesaj Kendercik tarafından 01 July 2003 23:25 tarihinde değiştirilmiştir]
Khirsah Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 Yok saab İsveç[hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom Bazı cevaplar
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 hah adam sölemiş isveç olduunu... isviçre mi isveç mi (hep karıştırıyorum ikisinin ismini) olduuna bakıyodum... Finlandiya arabası yok bildiim kadarıyla (ya da bilmediim ehhehe)[hline]Silthanas, 24 June 2003 13:16 tarihinde demiş ki: En iyisi tuzla'da... Ben zamaninda orada yapmi$tim..yeterince uzundu =) A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;)
Kaspar Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 elbet vardır finlandiya markası da. ama yurtdışında bilinmiyodur ve pek ithal edilmiyodur. hiç bilinen markaları yok. olsa bi bilen çıkardı[hline]"C" is for cookie / thats good enough for me Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki: açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam. [Bu mesaj Kenderleme tarafından 02 July 2003 02:40 tarihinde değiştirilmiştir]
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 vardır o eski rus markaları gibi markalar vardır ehhehe olsa dışarı neden çıkmasın, araba sektöründe caiz deildir hojam :)[hline]Silthanas, 24 June 2003 13:16 tarihinde demiş ki: En iyisi tuzla'da... Ben zamaninda orada yapmi$tim..yeterince uzundu =) A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;)
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 allan finlileri sadece telefon üretiyor[hline]I know that the spades are swords of a soldier I know that the clubs are weapons of war I know that diamonds mean money for this art But that's not the shape of my heart
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 bu ne baa her gelen yok mu dicek alooğ[hline]Silthanas, 24 June 2003 13:16 tarihinde demiş ki: En iyisi tuzla'da... Ben zamaninda orada yapmi$tim..yeterince uzundu =) A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;)
gellidus Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 araba alıcaksan iskandinav markası alacaksın ama ozel finlandiya varmı bilmiyorum ama Volvo saab fln hepsi cok leziz arabalardır iskandinav arabası denir o bölgede genelde ulke adı kullanılmıyor genelde
Öne çıkan mesajlar