Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Finlandiya üretimi ne markalar var?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
hah adam sölemiş isveç olduunu... isviçre mi isveç mi (hep karıştırıyorum ikisinin ismini) olduuna bakıyodum... Finlandiya arabası yok bildiim kadarıyla (ya da bilmediim ehhehe)[hline]Silthanas, 24 June 2003 13:16 tarihinde demiş ki:
En iyisi tuzla'da... Ben zamaninda orada yapmi$tim..yeterince uzundu =)

A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;)
Mesaj tarihi:
elbet vardır finlandiya markası da. ama yurtdışında bilinmiyodur ve pek ithal edilmiyodur.
hiç bilinen markaları yok. olsa bi bilen çıkardı[hline]"C" is for cookie / thats good enough for me
Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki:
açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam.

[Bu mesaj Kenderleme tarafından 02 July 2003 02:40 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
vardır o eski rus markaları gibi markalar vardır ehhehe olsa dışarı neden çıkmasın, araba sektöründe caiz deildir hojam :)[hline]Silthanas, 24 June 2003 13:16 tarihinde demiş ki:

A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;)
Mesaj tarihi:
bu ne baa her gelen yok mu dicek alooğ[hline]Silthanas, 24 June 2003 13:16 tarihinde demiş ki:

Mesaj tarihi:
araba alıcaksan iskandinav markası alacaksın ama ozel finlandiya varmı bilmiyorum ama
Volvo saab fln hepsi cok leziz arabalardır iskandinav arabası denir o bölgede genelde ulke adı kullanılmıyor genelde
  • Yeni Oluştur...